srijeda, 1. veljače 2012.

1.2. 2012


Poruka zapovjedništva Ashtar od 01. veljače 2012.



Posvećen sam promatranju svojih Svjetloradnika kod kuće. Mi, iz zapovjedništva Ashtar, uvijek brzo i efikasno odgovaramo kad bilo koji Svjetloradnik treba pomoć. Mi čistimo područje od bilo kakvih negativnih entiteta i osiguravamo sigurno okruženje prije nego nastavimo. Vi, naši drugovi u borbi, nikada niste sami od kada ste inarnirani u fizički oblik na vašem zadatku da sijete ljubav i svjetlo u svjetove koji su pali u tamu.

Danas je mnogo Svjetloradnika na izvrsnim pozicijama za uzdizanje Gee i njezinih ljudi koji su izabrali novi način, onaj koji ih zbližava s njihovim Stvoriteljem duž svjetlosnog puta. Mnogi novopridošli 'prijavljuju' se svakoga dana da bi nam se pridružili u našim naporima i mi ih toplo svakoga ponaosob pozdravljamo u našu obitelj. Poduzeli smo bezbrojne misije tijekom vaše duge povijesti, a naše priče mogu

napuniti knjižnice. Zemlja je tek jedan planet na našoj dugoj listi svjetova koji mogu imati koristi od našeg iskustva i naše pomoći, ali nećemo otići odavde dok svaki zadatak ne bude obavljen u skladu s našim visokim standardima.

Za neke od vas, ovo je vaš prvi zadatak uz nas, zapovjedništvo Ashtara, dok su drugi prošli ovaj proces već mnogo puta. Zemlja ima posebno mjesto i ovo je poseban zadatak, iako i svi drugi svjetovi koje smo proputovali u našim misijama pomoći primaju najčišće naše napore i našu potpunu posvećenost. U slučaju ovog svijeta, ona je bila prilično zlorabljena od mnogih tijekom dugog razdoblja. Svjedočila je stalnom padu svojih vibracija tijekom eona s tek nekoliko kratkih osvježenja s vremena na vrijeme. Sada biva uzdignuta, uz vašu prijeko potrebnu pomoć, iz dubina treće dimenzije prema petoj dimenziji gdje će biti slobodna od onih koji ne vide zla u povređivanju nje i njezine djece. Ne toliko različito od roditelja koji se brine za svoju djecu godinama, ona sada zaslužuje da joj se isto tako oduži za njezinu predanost. Vi ste svi njezina djeca koja su uživala velike dobrobiti njezine ljubavi i zaštite, a sada je vrijeme kada ona treba vas. Učinite ono što za nju danas možete učiniti. Učinite ono što ste ovdje došli učiniti. Sada je vrijeme. Svi ste prošli opširnu obuku da bi mogli služiti, a sada ste pozvani na akciju.

Mnogo je zadataka koji se mogu odmah zpočeti, ukoliko još niste počeli s poslom. Preuzimanjem vodeće uloge u širenju vijesti od kojih je sada najvažnija (vijest) da su vaš svijet posjećivali vaša braća i sestre sa zvijezda. Sežući prema vašoj braći i sestrama koji će tražiti mudrost od vas kao vodstsvo u ovim izazovnim vremenima je jedan od zadataka za koji ste dobro pripremljeni. Bit će onih koji su preplašeni zbog promjena koji mogu imati velike koristi od vaših umirujućih riječi ohrabrenja. Znate koje su vaše mogućnosti, a mi u vas potpuno vjerujemo, kao i uvijek. Vodite primjerom tako što ćete ostati mirni i sabrani dok objašnjavate našu prisutnost ovdje kao i naše časne namjere da bi vam pomogli, kao što smo pomogli mnogim svjetovima, da se laše provedu promjene nužne da bi se unaprijedio vaš svijet u mnogo više standarde od kojih će velike koristi imati svaki čovjek, žena i dijete bez obzira gdje žive na planetu ili iz kojeg su naroda.

Ne trrebate opterećivati svoje razgovore s drugima nepotrebnim detaljima, već će biti dostatno najjednostavnije objasniti tko smo i što činimo. Ukoliko uvijek budete pazili da govorite s pozicije mirnog i uravnoteženog ohrabrenja, uvijek ćete ostaviti pozitivan utisak na druge, čak iako će vam se isprva činiti da su vaši napori uzaludni. Samo položite sjeme i ostavite ga neka samo klija. Vi ste Zvjezdano Sjeme. Vaša specijalnost je inkarnirati se u mnoge svjetove, koji vam mogu biti prilično strani i izazovni, da biste posadili sjemenje mudrosti te koncepte i ideje više vibracije. Ova kugla je njihov planet, budući da smo mi tek gosti, molim vas da dozvolite onima kojima se obraćate da napreduju vlastitom brzinom. Uvijek ostanite svjesni toga. Ne postoji krajnji rok, ne postoji sat koji otkucava. Uvijek ima dovoljno vremena da se obavi posao. Postoji samo osjećaj hitnosti kada je u pitanju vaša motivacija, ali ne postoji uzrok za hitnju kada govorimo o izvanjskim stvarima na ovom svijetu ili o našem zadatku.

Sve je u redu i sve napreduje savršeno u skladu s našim pažljivo skovanim planovima. Naša misija će uskoro završiti, moji dragi, te će mnogi od vas uskoro započeti s novim, tako da vidite da nema razloga za nestrpljenje. Uživajte u svome vremneu ovdje na ovom prekrasnom plavom planetu. Tek je nekoliko dana ostalo mnogima od vas koji će ga napustiti po završetku našeg posla. Čuvajte ovo iskustvo, podijelite svoje vrijeme s vašim prijateljima i obitelji te se pobrinite da svi vaši zadacikoje ste ovdje došli obaviti budu okončani. Mi, iz viših krajeva, uskoro ćemo moći osobno raditi s mnogima od vas i unaprijed se radujemo toj mogućnosti.

Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.

kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana Pontoni
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda