Google+ Followers

petak, 27. siječnja 2012.

27.1.2012Poruka Galaktičke Federacije od 27. siječnja 2012.Dijeljenje. Dijeljenje je koncept koji će vas daleko dovesti u vašim novim iskustvima i omogućiti vašoj civillizaciji da dosegne veličanstvene visine, nikad prije dosegnute. Upravo je nedostatak dijeljenja u vašem svijetu stvorio toliko mnogo blokada koje su bile uzrok mnogih vaših poteškoća i razdora. Mi, Galaktička Federacija, želimo podijeliti s vama svoje znanje i iskustvo o ovom konceptu i pokazati vam kako cijelo društvo može procvasti kada je zasnovano na toj jednostavnoj ekonomskoj metodi. Uvijek je bilo dovoljno za svakog člana vašeg društva, ali nekolicina je prigrabila koliko god je mogla ostalima ostavljajući tek mrvice da se bore za njih. To će se sada promijeniti. Pomoći ćemo vam da provedete te neophodne promjene u vašem društvu, ali ponovo, na vama je da donesete odluku da nastavite s tim planovima. Vi ste gospodari svog iskustva. Mi ne vučemo poteze umjesto vas, već bismo mogli reći da vi vučete poteze umjesto nas. Mi čekamo na vašu kolektivnu odluku.

Mnogi novi putovi će se ovih dana pred vama otvoriti i vaše će društvo iskusiti metamofozu u svijet koji je daleko napredniji no ovaj današnji na toliko mnogo prekrasnih načina. Da li to želite kao kolektiv? Ukoliko je to vaša želja, tada će tako i biti. Tako funkcioniraju stvari. Zar to nije dovoljno jednostavno?

Rezimirajući prošlost kroz godine vaše povijesti, znanje o vašem pravu da birate vašu sudbinu namjerno je skrivano od vas da bi vas se gurnulo još dalje u zarobljeništvo šačice negativnih bića. Nakana tih tamnih sila je još uvijek na snazi, a jedina razlika je da vas sve više postaje toga svjesno. Zbog vaše novorođene svjesnosti spoznat ćete oslobođenje čovječanstva od te tiranije. Da li uviđate koliko je važan slobodan protok informacija za civilizaciju? Da li uviđate koliko je životno važno da činite sve što je u vašoj moći da biste obranili vaša prava slobode govora i slobode izražavanja?

Na prevaru su vam ta prava oduzeta tijekom godina, sve u ime sigurnosti koju su vam mračni obećali, a najveća prevara od svih je da nikada niste imali nikakve neprijatelje koji bi prijetili vašoj slobodi osim tih istih mračnih. Oni su ti koji su vas napadali i plašili da biste im predali sva svoja sveta prava. Vrijeme je da to spozna svaka duša inkarnirana na vašem svijetu. Vrijeme je da svaka duša na vašem planetu koja ima želju biti ponovo slobodnom, ponovo uzme svoja pravada bi iskusila postojanje prema svom izboru. Da li ćete vratiti prava koja su po pravdi vaša? To je pitanje koje vam se danas postavlja. To je izbor koji se sada postavlja pred vas. Što ćete izabrati?

Uzmite vremena da biste dozvolili drugima koji još ne razumiju svoje izbore u ovom vremenu da postanu svjesni puteva pred njima. Podijelite informaciju s njima da im je ponuđen novi život, slobodan od tiranije bivše vladajuće klase. Dajte im do znanja da imate moćne prijatelje koji su ovdje da vam pomognu na ovom zadatku, ali uvijek imajte na umu da im ukažete da nismo ovdje da bismo odradili vaš posao. Ovdje smo samo da bismo osigurali, da što god odabrali kao kolektiv, da to i primite. To je naš zadatak, jedan od mnogih u ovo doba i radujemo se da možemo biti ovdje da bismo vam pomogli da napredujete na ovom putu. Ovo je vap dan. Vi držite ključeve koji će otvoriti vrata vaše nove realnosti.

Za one koji sada još nisu odabrali ovaj način života, tu je, naravno, drugi izbor. Takav je ovaj univerzum, gdje se ispunjavaju sve vaše želje i u kojem postoje mnogi putevi za sve da bi izabrali onaj koji nabolje odgovara vašim osobnim potrebama rasta i razvoja. Uzmite vremena da biste odlučili kojim putem dalje želite nastaviti jer je ovo vrlo važna odluka. Vaša odluka će biti ispoštivana, kao što je uvijek bila, kao što će uvijek biti.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.
Kanalizirano kroz Grega Gilesa

Preveo: Marijana


Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda