Google+ Followers

srijeda, 15. veljače 2012.

15.02.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 15. veljače 2012Prvi kontakt. Želimo da znate da vam se sada obraćamo mi, vaša Zvjezdana Obitelj, i želimo podijeliti neka razmišljanja s onima koji čitaju naše riječi.

U posljednje vrijeme su izražena neka osjećanja od strane onih koji počinju sumnjati u određene kanale informacija i željeli bismo razjasniti da je komunikacija s našim kanalom danas čvrsta i jasna.

Danas bismo željeli razgovarati o vremenskim rokovima vašeg uzašašća i što osjećamo da se mora biti obavljeno prije nego možete iskusiti kulminaciju ovog događaja.

Mnogi putevi su već rasčišćeni i želimo da znate da će i ostatak puteva biti rasčišćen u danima koji dolaze,

ni kamen neće ostati nepomaknut i ništa neće ometati vaše sigurno i uspješno uzašašće u više razine ovog univerzuma.

To je jedan od naših zadataka ovdje u ovom vremenu uz vas i želimo da znate da smo izuzetno iskusni u obavljanju naših poslova.

Nikada nećemo dopustiti da vas se povrijedi i svo vrijeme poduzimamo sve mjere predostrožnosti.

Imamo moć i mogućnosti da zaštitimo svakoga od vas pojedinačno i mi, naravno, to svo vrijeme i činimo, osim ukoliko vaše iskustvo mora biti takvo prema unaprijed dogovorenom nacrtu inkarnacije.

To je područje van naših ovlasti, ali svatko od vas je jasno to razumio prije trenutne inkarnacije.

Vidimo da se stvari odvijaju savršeno u skladu s pažljivo napravljenim planovima napredih umova i srdaca, i veoma smo zadovoljni izvijestiti da svatko od vas tko je izabrao uzaći sigurno napreduje na svome putu i kreće se glako prema željenom cilju čak, prema našem mišljenju, prilično lako, iako primjećujemo da postoje i oni među vama koji pate od određenih neugoda tijekom ovog razdoblja.

Kažemo vam svima da je tu riječ o neophodnom čišćenju vas na mnogo različitih razina i predlažemo vam da sve te znakove gledate ne kao simptome problema ili poteškoća već kao putokaze koje prolazite dok napredujete putem prema svom novom domu.

Svatko od vas je razumio da će biti nekih poteškoća koje ćete možda prolaziti tijekom vašeg putovanja, ali vidimo da se dobro nosite s tim malim neravninama na vašem putu. Nastavite znajući da je vaše odredište na vidiku i da su svi vaši snovi nadohvat ruke.

Vidimo da se mnogo vas ujedinjava i međusobno si pomaže na svaki mogući način i veoma nas raduje gledati kako svi učite raditi i igrati se zajedno na način na koji je to uvijek bilo zamišljeno.

S odstranjivanjem vaših drevnih protivnika iz vašeg kolektivnog okoliša, vidimo čovječanstvo kako stremi novim visinama u vaših zajedničkim pothvatima.

Osjećamo da će mnogi od vas biti prilično iznenađeni i više nego radosni činjenicom koliko možete svi biti ljubazni jedni prema drugima i kako dobro možete surađivati kada se odstrani uzrok vaših sukoba, u skladu s vašim željama.

Taj veliki zadatak sada obavlja mnogo raznih grupa i organizacija. Neke od tih grupa su zemaljske, neke vanzemaljske.

Naši savezi djeluju u miroljubivoj suradnji s zemaljskim saveznicima i zajedno odstranjujemo mnoge prepreke s vašeg puta, uključujući i fizičke kao i nefizičke koje su mnogo stoljeća ometale vaš napredak kao rase i civilizacije.

aše putovanje kao jedne rase, ljudske rase, sada će se odvijati na krilima ljubavi, svjetlosti i jedinstva i neće biti granica onome što možete zajedno iskusiti.

Nevjerovatne avanture čekaju na vas i više ne morate dugo čekati jer vidimo da se brzo primiče neizbježni dan našeg ponovnog susreta jer se ostvaruje mnogo napretka na sceni.

Mnogo od onoga što se događa uskoro će postati obznanjeno kroz vaše medije jer postoje događaji koji su planirani, a koji će vam jasno demonstrirati da je obavljeno mnogo posla, a da to niste niti znali.

Mnogo od tog posla će biti pravne i administrativne prirode jer kroz pravne procese su naši zemaljski saveznici bili u mogućnosti uspješno navigirati kroz planine zabrana i prepreka da bi prikupili sredstva za odstranjenje i uhićenje mnogih pripadnika vaše kriminalne smutnje, uključujući i njihove vođe najvišeg ranga.

Neka od tih imena će uskoro svanuti u vašim vijestima i mogu iznenaditi čak i one koji su istraživali te kriminalne organizacije te su pratili nedavni razvoj događaja.

Mnogo toga je otkriveno kroz tu dugu i temeljitu istragu i dogodit će se mnogo uhićenja širokog spektra kriminalaca koji su ugrozili toliko nevinih života.

Mnogi od vas će biti zapanjeni kada će saznati detalje tih zločina, ali to je veoma neophodan korak da bi se probudile mase u ono što se događa i razlog zašto je bilo potrebno sada intervenirati.

Čovječanstvo je srljalo u ozbiljne nevolje pod vodstvom tih mračnih jer je njihov plan bio da svakog člana vaše ljudske obitelji porobe i podrede sebi i svojim željama.

Diljem svijeta izgrađeni su logori za one koji bi odbili surađivati u skladu s njihovim zahtjevima i svatko od vas bi bio mikročipiran da bi vas moglo još više kontrolirati vaše kretanje, vaš govor pa čak i vaše misli.

Prema tome ste išli i mnogi od vas bi danas trebali biti ponosni da ste se probudili i prozreli tu urotu te ste počeli poduzimati korake da to spriječite.

Sve započinje ljubavlju i ljubav ste iskazali jedni prema drugima što je podiglo vašu vibraciju kao kolektiva i omogućilo intervenciju vaše braće i sestara viših dimenzija koji su vam došli u pomoć te da bi vam pomogli na područjima djelovanja za koja još niste opremljeni.

Razoružanje borbenih snaga Smutnje kao i njihovog širokog asortimana oružja jedan je od zadataka za koji smo bolje od vas opremljeni obaviti i efikasni smo u neutraliziranju njihove nekoć moćne vojske.

Ostaju tek tu i tamo razbacane grupe, no njih smo čvrsto blokirali i neće predstavljati nikakvu prijetnju vama ili nama dok budemo napredovali u pročišćavanju vašeg planeta.

Mnogo posla mora biti obavljeno da bi se vas svijet pripremio za uzašašće i nestpljivi smo započeti s tim mnogobrojnim projektima.

Kao što smo rekli, mnogi od vas će surađivati s nama kad zajednički započnemo te prijeko potrebne zadaće koje gledamo kao neophodne korake prema vašem novom svijetu 5. dimenzije.

Bit će mnogo različitih područja u tim projektima s različim stupnjevima zahtjevnosti koji će vas odvesti na mnoge različite dijelove vašeg planeta, ali kažemo vam d,a ma gdje god bili na vašem svijetu, tek ste nekoliko minuta udaljeni od vašeg doma kada surađujete s nama, zapovjedništvom Ashtar.

Imamo mnoge brodove raznih veličina, oblika i mogućnosti i svatko od vas, koji će raditi s nama, bit će dodijeljen grupi koja je specijalizirana za područje po vašem izboru.

Mnogo je različitih područja koja treba obići na vašem planetu, a mi imamo visoko obučeno i kvalificirano osoblje dodjeljenjo svakom području koje treba pažnju.

Ti muškarci i žene su veoma nestrpljivi da započnu surađivati s vama i uvoditi vas u mnoge napredne tehnologije koje će vam omogućiti da transformirate svoj svijet.

Razumijemo da su mnogi od vas nestrpljivi započeti s tim projektima i poručujemo vam da budete još samo malo strpljivi jer su planirani događaji koji će se uskoro početi odvijati.

Ponavljamo, ne volimo davati precizne datume, ali sada postoji postoji raspored rokova i zbog toga su mnogi od nas veoma uzbuđeni.

Uskoro ćemo biti s vama, nema šanse da se taj ponovni susret ne odgodi jer se on mora dogoditi budući da je plan oduvijek takav.

Nastavite paziti na događaje koji će biti katalizatori i koji će se uskoro dogoditi te će navijestiti vašem svijetu da su promjene počele i da neće prestati ili se usporiti sve dok vaša planeta i njezini ljudi ne uzađu na njihovo istinsko mjesto u Nebeskim Prostranstvima.Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.


kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda