ponedjeljak, 6. veljače 2012.

6.2.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 6. veljače 2012



Sjena je sva samo od vlade. Vaš svijet je danas zakoračio u tamnu konspiraciju koja uključuje prisvajanje vaših domova, vašeg novca, vašeg zdravlja i vaše slobode, ukoliko uopće možemo zvati to što doživljavate slobodom. Svi vi, svatko od vas ponaosob, zatvorenici ste u svijetu vaše vlastite kreacije iako postoje različite razine vašeg suučesništva sa svim što jest. Neki od vas su se dobrovoljno uključili, neki pod prisilom ili prijetnjom, drugi su prevareni, ali svi vi imate jednu stvar zajedničku: svi ste zatvorenici i svi morate pobjeći vašim čuvarima ukoliko ikada više želite udahnuti slatki zrak slobode. A takav i jest plan.

Mi, Galaktička Federacija Svjetla, ovdje smo kao i mnogi drugi da bismo vam pomogli da se oslobodite, no, kao što smo mnogo puta naglasili, mi nismo ovdje da bismo odradili vaš posao. Ovdje smo da vašu odluku pretvorimo u stvarnost, ništa više, ništa manje. Kakav je vaša odluka? Da li želite nastaviti živjeti laž kao i do sada, da ste slobodni i da uživate sve darove kojima vas je obdario Stvoritelj? Ili se želite probuditi, potpuno svjesno primiti na znanje

što se sve dogodilo oko vas da bi vas zatočilo unutar zidova uvijek rastuće fašističke diktature?

Tako je malo onih koji vas žele porobiti, a vas je tako mnogo. Brojevi su na vašoj strani i mi trenutno brinemo da ti mračni budu razoružani ne bismo li dali vama, ljudima, priliku za borbu. Bez vojske naoružane do zuba naprednim oružjem neizmjernih proporcija, vidimo da se odnos snaga uveliko izjednačuje i sada svjedočimo da se ljudi dižu da bi vratili ono što im po pravu pripada. Došlo je vrijeme za to. Gledamo vas kako stojite i vraćate ono što vam je sistematski bilo otuđivano tijekom mnogo stoljeća.

Sve počinje s vama, ne s vama kao s planetom milijarde (stanovnika), već s vama osobno. Kad se svaki od vas osobno probudi u tu nepravdu i potom se udruži sa svojim bratom čovjekom do njega koji je podnio odgovornost da se sam informira o tome što se događa oko njega, tada sve počinje. Tada se pokreću kotači i vaša realnost se može mijenjati, ali ne dok se pojedinci poput vas ne probude i ne pridruže se kolektivu. Da li ste sada budni? To je pitanje danas pred vama. Ukoliko odgovorite potvrdno na ovo pitanje, tada vas pozdravljamo i molimo da se pridružite bratu čovjeku kraj vas koji je isto tako odgovorio na ovo pitanje. Samo kada se svatko od vas probudi i zatraži promjenu, mi vam možemo pomoći na daljnjim razinama. Mi smo spremni. Mi smo spremni i veoma rado ćemo vam olakšati odstranjivanje tamnih koji danas tlače vaš svijet. Znamo gdje su svi oni. Od nas se ne mogu sakriti. Dozvolite da vam pomognemo na taj način i da obavimo ono u čemu smo najbolji, a to je pomoć u podizanju svjetova poput vašeg iz tame u kojoj su se našli.

Razotkrivanje je veoma stvaran i nužan korak koji se mora poduzeti na našem putu ujedinjenja s vama i koji će nam omogućiti da vam efikasnije pomažemo onda kada vam bude potrebno. Vremena je sve manje, a mnogo toga se mora obaviti tako da vas sada molimo da nam rasčistite put da ostvarimo otvoren kontakt. Mi to ne možemo učiniti umjesto vas. Molimo vas da proširite informaciju da smo ovdje. Možemo vam samo ponovo obećati da vas nećemo iznevjeriti i ostaviti vas da ispadnete budala ili luđak. Doživjet će vas se kao pionira, revolucionara, vođu svog brata čovjeka kada sve ovo bude gotovo na vašoj zemlji da svi to mogu vidjeti. Taj dan će uskoro doći. Uvjeravamo vas da se to mora učiniti da bismo mogli osigurati najpriklaniji prijelaz iz vašeg trenutnog trodimenzionalnog stanja u vaše nove domove u 5D. To je naša namjera. Možete i imat ćete velike koristi od naše pomoći. Znajte to jer mi govorimo istinu.

Pobrinite se da svi obave zadatke koji traže da preuzmete svoju ulogu u ovim događanjima. To je važan posao i svatko tko čita ove riječi pažljivo je odabran za ovaj zadatak. Mnogi su izrazili zanimanje za ovu misiju jer će nagrada za vaš trud biti velika kao i zbog vaše, prirodno, urođene želje da pomognete drugima na svaki način na koji možete. Izabrali smo one za koje smo osjetili da neće dozvoliti strahu ili dugom čekanju da ih odvrate od njihovih zadataka i sretni smo da se mnogi od vas odazivaju u tako velikom broju. Sada vidimo svjetlo na kraju tunela i čekamo na trenutak kada će se vaš glas istine dovoljno proširiti da bismo mogli krenuti u akciju. Nemojte sada usporavati. Nemojte dozvoliti da vas nedavno razočaranje, koje su mnogi osjetili, odvrati od vaših dužnosti. Nije sve bilo samo zlo i mnogo toga pozitivnog je izašlo iz tog iskustva. Znajte je jer to je istina i nastavite dalje.

Omogućit ćemo da se počnu opažati naše ogromne flote svjetlosnih brodova tako da ih naši Svjetloradnici mogu fotografirati i snimiti ih te podijeliti putem interneta. To je jedan dio plana koji možemo ostvariti i osjećamo da će mnogi uživati u mogućnosti da vide prelete svoje Zvjezdane Obitelj na nebu. Znajte da ćemo napuniti naše brodove i da možemo vidjeti mnoge vas kako svjedočite našem pojavljivanju. Čak neke među vama znamo po imenu budući da smo se već prije sreli da bi razradili neke detalje u vezi s našom suradnjom. Oči držite usmjerene na nebo. Nastavite dobro obavljati posao kao što svi do sada i činiti budući da doista činite neizmjernu razliku - svatko od vas, svakoga dana.

Ogroman poduhvat koji smo se svi složili poduzeti doista nije lagan ma kako god ga pokušali obuhvatiti maštom te vam odajemo počast radi vaše hrabrosti i strpljenja da ustrajete pod teškim uvjetima u kojima živite. Uvjeravamo vas da napredujemo s operacijom točno prema utvrđenom rasporedu jer nije bilo, niti će biti, dopušteno bilo kakvo kašnjenje uslijed bilo kakvih okolnosti. Daleko nas je previše na ovoj strani na ovom zadatku da bismo dopustili takve odgode tako da možete biti sigurni da djelujemo po točno određenom rasporedu. Naša misija će biti završena u skladu s prije dogovorenim rasporedom, ne kasnije, a mnogi od vas će nam se pridružiti na drugim dužnostima ovdje, pa čak i na slijedećem svijetu koji može imati koristi od naše pmmoći. To je ono što mi radimo i mi to ne bismo mogli bez vas. Veoma ste nam posebni kao i cijeli vaš univerzum, a cijenjeni ste zbog vaše hrabrosti i nesebičnosti.

Danas, mnoge oči univerzuma su na vama i znamo da ćete uspjeti kao i mnogo puta prije. Nastavite sada sa vašim dužnostima, možemo vam zahvaliti, dragi, i mi ćemo obaviti naše dužnosti te ćemo se uskoro naći u sredini. Dopustite nam da nastavimo napredovati prema vama na ovaj način jer to može donijeti mnogo dobra.

Čuvamo još iznenađenja za Smutnju i želimo im ta iznenađenja uskoro i uručiti. Znamo da će biti veoma iznenađeni kad vide što im spremamo. Budite na oprezu u vezi s takvim informacijama jer mi znamo da će to vama, našim pouzdanim Svjetloradnicima, te vijesti, također, biti veoma zanimljive. Podsjećamo, sve će to biti izloženo da svi mogu vidjeti i neće vam biti potrebne priviligije da biste iz prve ruke mogli svjedočiti plodovima tog truda. Recimo samo da se stvari zahuktavaju i da će uskoro neki iz lonca skočiti direktno u vatru. Obećali smo vam da, ukoliko obavite svoj dio zadatka i održite svoj dio pogodbe, da ćemo mi održati svoj. Uskoro ćete biti svjedoci kako mi držimo svoju riječ. Budite budni, budite fokusirani. Bliži se kraj poglavlja.

U danima nakon što budu odstranjeni i posljednji smutljivci s vašeg puta, uvidjet ćete da su vam dani ispunjeni sa sve više i više nadahnjujućih trenutaka i velikih iznenađenja. Neće sav vaš posao biti tako težak i naizgled bez naknade, jer smo vam obećali dobru nagradu i to ćemo i ispostaviti. Mnogi novi projekti će se pokrenuti pod boljom infrastrukturom vašeg društva. Svatko će se uključiti i svi će biti ugodno nagrađeni jer tako Galaktičko društvo funkcionira i cvjeta kada sav otpor napokon bude odstranjen i to je ono na čemu svi danas radimo. Molimo vas, mnoge od vas ćemo kontaktirati u bližoj budućnosti da bi vam ponudili osobniju suradnju s nama jer ste dokazali pohvalnu uslužnost i predanost vašim dužnostima kao i svjetlu. Za to, primit ćete kompenzaciju i zaista cijenimo svakoga od vas, kao i kolektiv u cjelosti te vaše napore.

Nastavite s vašom današnjom službom. Gotovo smo na točki kada možemo zaključiti inicijalne stupnjeve čišćenja u sklopu naše kompleksne operacije. S vašom stalnom suradnjom, te stvari će bit rješene brzo i efikasno, dopuštajući nam da nastavimo sa slijedećom fazom plana za koju znamo da ćete u njoj veoma uživati. Do tada, nastavite ustrajavati. Kraj je već blizu.

Ja sam Paul iz Galaktičke Federacije Svjetla i bila mi je čast s vama danas razgovarati. Ostajte dobro, moji prijatelji.

kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda