Google+ Followers

ponedjeljak, 13. veljače 2012.

13.02.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 13. veljače 2012Nedaće su izazov pred kojim se mnogi od vas danas nalaze. Prepreka je stavljena na vaš put i mi vidimo da su mnogi od vas odabrali maknuti je i nastaviti s vašim služenjem, bistre glave i neometeni trenutnom zbrkom te nastavljate s radom bez odlaganja. Među vama ima i onih koji su izabrali skrenuti s puta i pronaći za sebe novi, zaobilazni put oko prepreke. Pozdravljamo i vas te, kao što smo vas uvijek uvjeravali, poštujemo i cijenimo svaki izbor koji napravite. Svi putevi naposlijetku vode k svjetlu, ne može biti drugačije, a i ti pojedinci mogu pronaći svoj put uz novi put koji sebi krče.

U ovo vrijeme želimo razgovarati s vama, našim posvećenim Svjetloradnicima, o tome kakav veličanstven posao svi obavljate. Vidimo da svi ulažete ogroman napor da obavite svoje zadatke i pohvaljujemo vas zbog vaših napora da ustrajete uprkos izazovima bez kraja i testovima vaše snage i odlučnosti. Vjerujemo da kada ste bili odabrani za

ovu misiju, niste dopustili da vam se išta ispriječi na putu uspješno obavljenog zadatka, a sada jasno vidimo da je to bio mudar izbor. Nastavite bez osvrtanja na naizgled zbunjujuća događanja oko vas jer je i svo iskustvo kroz 3D s vremena na vrijeme bilo prilično zbunjujuće i složeno, zar ne? Vi ste svi Majstori u navigiranju kroz ovaj labirint i danas ste gotovo nadomak kraja te ćete izroniti u svjetlo. Sada vas ništa ne može zaustaviti ili usporiti jer ste nakupili mnogo snage i mnoge prepreke su već rasčišćene s puteva pred vama. Budite uvjereni i vjerujte da ćete doći na vaše odredište.

Prijeđimo na stvari koje se tiču vašeg dušmana, Mračnih, mi, Galaktička Federacija Svjetla, nastavljamo rastavljati njihov ratni stroj dan za danom, sat za satom. Prekrasan je to pogled. Dio po dio onoga što se nekad činilo koherentan skup vojnika i oružja, sistematski se i sigurno rastavlja ostavljajući tek razbacane i oslabljene dijelove u neslozi i zbunjenosti. Oni koji ostaju nastavljaju se boriti i gledaju poraz kao neizbježni zaključak njihove kampanje te čekaju u strahu kada će stići njihovo vrijeme da se suoče s pravdom, što svakako hoće. Vođe tih sila sukoba slijedeći su na redu nakon što pometemo linije njihove obrane kao razbijeno staklo. I oni moraju znati da su slijedeći na redu i danas se osjećaju manje slavodobitno i željno rata i sukoba te već strahuju, brinu se i srame svojih djela. Sada se brinu da će biti odvojeni od svojih obitelji i prijatelja, no to je njihova karma, to je put koji su odabrali da bi naučili neke lekcije koje svi moramo svladati, ali neki od nas, na drugačiji način. Prema svima će se odnositi pravedno i humano, tako mi djelujemo, čak i ako oni tako ne čine.

I njihovi šefovi će biti okupljeni i izvedeni pred lice pravde radi svojih djela i mi nećemo stati dok vaš svijet ne bude pročišćen od onih koji su kovali urote i planove da probe vas, našu braću i sestre. Tako to mora biti jer put mora biti čist za ponovni susret s nama u miru jer je ostalo još malo vremena prije velikog trenutka, a još mnogo toga moramo zajedno postići. Kako možemo uspješno djelovati kada Smutnja neprestano kuje urote protiv vas i nas? Moraju biti odstranjeni, a mi, zajedno s našim zemaljskim saveznicima, na tome sada radimo. Uz vaše stalno strpljenje, uspjet ćemo u ovim naporima. Sve smo bliže tom neizbježnom zaključku svakoga trenutka svakoga dana. Ne uzimamo predahe tijekom naše misije i ne postoje dani koji nisu ispunjeni napretkom iako jasno uviđamo da s vaše točke gledišta, stvari mogu izgledati kao da napretka nema. Uzrok tome je oglušivanje medija na objavljivanje istine o tome što se događa, kao i potrebi za određen dio tajnosti s naše strane. U danima koji dolaze, veo tajnosti će biti dignut i sve će biti podijeljeno s vama te niti jedna tema neće biti nepogodna za diskusiju. Takav je novi način vašeg novog svijeta. Nikakva tajna ili misterija, mala ili velika, neće više to ostati pred vama. To je tek jedna od pozitivnosti Galaktičkog društva budući da je slobodna protok informacija ključan za njegovo pravilno funkcioniranje.

Znanje je namjerno skrivano od vas tisućama godina da bi vas mračni mogli držati pod kontrolom, no kako im kontrola svakoga dana sve više slabi, i vi pronalazite bolje i efikasnije načine za slobodan protok informacija između vas. Da li zapažate međuodnos te dvije stvari? Da li uviđate kako jedna utječe na drugu? To je razlog zašto se mračni toliko boje slobodnog protoka informacija i vašeg prava slobodnog govora, a to je i razlog zašto su vas tijekom toliko godina zakidali za vaša prava te su se toliko bojali dana koji je napokon stigao. Do dana današnjeg oni očajnički pokušavaju oteti vaše pravo na slobodu govora i komunikacije, ali nailaze na prepreku za preprekom jer vi, narod, više niste voljni predati vaša prava i vaše slobode u zamjenu za njihova lažna obećanja o njihovoj zaštiti.

Toliko vas sada uviđa da nikada niste trebali njihovu zaštitu jer nemate drugih neprijatelja osim njih. Oni su ti koji su vas napadali opet i iznova te su krivnju prebacili na vašu braću i sestre koje su isto tako nemilosrdno napadali te su im rekli da je krivica za to na vama. Toliko vas jasno to uviđa i odbija dalje sudjelovati u toj igri. Ta igra će sada prestati na vašu zapovjed i mi ćemo vam u tome pomoći. Ovo je jedan od zadataka za koji smo bolje opremljeni nego vi i to je jedan od glavnih razloga zašto smo sada ovdje, vama na usluzi.

Pratite vijesti o uhićenjima vođa kriminalne smutnje. Uvjeravali smo vas da će se ta uhićenja dogoditi i mi nećemo pogaziti svoju riječ. Naši saveznici su na pozicijama da započnu sa masovnim uhićenjima i svi čekaju na finalni znak da bi krenuli u akciju. Kao što smo rekli, te događaje će popratiti određeni pripadnici vaših medija i vi ćete moći čuti o tim vijestima već kako se budu događali. Pobrinut ćemo se za to. Vidimo da mnogi od vas prate vijesti raznih kanala i jako nas raduje da zadržavate mir u svakoj fazi naše misije. Vidimo da mnogi od vas informiraju druge o najnovijim događajima i impresionirani smo vašim timskim radom, upravo kao i mnogim područjima vašeg zajedničkog djelovanja. Ne tako davno u prošlosti, mnogo vas nije moglo surađivati jedni s drugima prema zajedničkom cilju kao što danas činite, ali vidimo kako ste svaki pojedinačno iznimno napredovali, kao i da ste dobili na kolektivnoj moći te vidimo da se to svakoga dana sve više umnožava. Vidimo da ne posustajete dok se pomalja novi svijet za sve vas. Vidimo ovaj dan i želimo da ga i vizualizirate jer je to vaš cilj i jasno se nazire vama na dohvat ruke.

Nemojte stati i ne usporavajte jer ste danas u punoj snazi koja će vam sva biti potrebna da ostvarite vaš novi svijet. Skoro ste na cilju, znamo da to mnogi od vas osjećaju i znamo da nećete propustiti priliku niti dopustiti da sav taj dugogodišnji trud bude uzalud. Divimo se vašoj hrabrosti i snazi i volji da nastavite uprkos svim nedaćama te pozdravljamo vaše trajne napore i govorimo vam da ste veličanstvena bića ogromne moći koja su nadahnuta svojom voljom da uspiju u povjesnoj borbi protiv mraka.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.

kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda