Google+ Followers

petak, 10. veljače 2012.

10.02.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 10. veljače 2012Nadam se da u ovo vjerujete. Dogodit će se dugi niz promjena vašeg svijeta koji će početi uhićenjima vođa tamne smutnje, a promjene će biti dalekosežne i te promene će uvelike promijeniti vaš dosadašnji način života. Osjećamo da mnogi čitaju ove riječi, ali osjećamo i da ima onih koji dvoje, koji ne vjeruju u vjerodostojnost ovih riječi. Savjetujemo vam da se vodite svojim instinktima, budući da će vas vaša intuicija bolje voditi kroz ova izazovna vremena. Mnogi od vas zahtijevaju dokaz o ovim navodima, a čvrste dokaze nećete primiti jer postoje različiti dokazi koje tražite kao zajednice i različiti dokazi koje traži svaki pojedinac među vama ovisno o temi i koliko su već informacije poznate određenoj osobi. Stoga, da li uviđate da serviranje dokaza na srebrnom pladnju nije održiva opcija?

Uvijek će biti onih koji će odbijati vidjeti, stoga ne može biti drugi način budući da je toliko vas doseglo potpuno različite razine buđenja. Pokušajte to zapamtiti kada shvatite da tražite ili molite dokaz dok se približavamo mnogim promjenama koje se moraju odviti. Neki od vas zahtijevaju dokaz da smo dobronamjerni i da ne dolazimo osvajati. Kako biste

željeli da vam to dokažemo? Da li trebate preporuke? Tko bi vam mogao dati ta svjedočanstva? Iz prve ruke ćete vidjeti u danima koji dolaze kad započnemo s mnogim projektima u kojima ćemo raditi kraj mnogih pripadnika vašega svijeta te da smo ovdje da bismo vam pomogli da provedete toliko potrebne promjene prije nego stvari doista izmaknu iz ruku.

U ovo vrijeme mnogo je prstiju zabijeno u nasip da bi se pokušalo spriječiti curenje na toliko mnogo mjesta, ali mi vam govorimo da će taj nasip uskoro pasti ukoliko nam ne bude dopušteno da započnemo s našim mnogim projektima s vama. Pružite nam tu mogućnosti i mi ćemo dokazati svim zlogukima, svima koji su u sumnji, skepticima te onima koji su previše uplašeni da bi povjerovali danas našim riječima da dolazimo u miru i ljubavi i da smo doputovali da bi vam služili u ovo ključno vrijeme vašeg razvoja.

Obećali smo vam uhićenja i to ćemo i obaviti. To je slijedeća faza operacije i, dok čitate ove riječi, naši saveznici vuku svoje finalne poteze u svrhu tih manevara. Postigli smo sporazum sa nekoliko vaših medijskih kuća koji će pokrivati te događaje i učiniti ih dostupnima diljem vašeg svijeta. Vidimo da su mnogi od vas uzbuđeni zbog te mogućnosti i danas vam govorimo da vas sutra nećemo iznevjeriti, ali i da su ta uhićenja tek početak, startni signal za mnoge velike promjene koje ćete proći jednom kada oni koji su sprečavali čovječanstvo u napretku budu odstranjeni s vašeg puta. Neki od tih pojedinaca nisu izabrani službenici unutar vaših vlada tako da mnogi vašeg svijeta neće prepoznati te moćnike i razumjeti njihove važne uloge u cilju da vas se potlači, vas - narod. Molimo one među vama koji su odvojili vrijeme i trud da se informiraju o tim muškarcima i ženama te o njihovim ciljevima, da podijele te informacije sa svojom braćom i sestrama koji mogu razumjeti ta uhićenja i što ona znače u široj perspektivi. Mnogi od vas su uložili mnogo vremena i energije da bi se obrazovali o toj dalekosežnoj uroti i mi vas zbog toga pohvaljujemo. Svatko među vama ima sebi svojstvene talente i darove koje dijeli s drugima u ovom vremneu i to je jedno od područja na kojem mnogi mogu imati koristi od vaše stručnosti u ovoj temi.

Ti urotnici se mogu skrivati iza mnogo različitih imena i organizacija, ali mi iz Galaktičke Fedracije Svjetla preferiramo nazivati ih Smutnjom, no preporučamo vam da budete slobodni zvati ih bilo kojim od zvonkih imena koje bi drugim možda lakše prepoznali poput Novi Svjetski Poredak te Iluminati, što su vrlo točne reference u mnogim slučajevima. Što je više onih koji će razumjeti te događaje i što oni mogu značiti za njih, to će biti veći učinak tog velikog poduhvata. Želimo da ta uhićenja budu poput rječnih rukavaca koji će se razdijeliti u vaše novo doba globalne transformacije i to je razlog zašto vas molimo da te informacije i njihove implikacije razdijelite sa što više ljudi.

Predviđamo da će se ta uhićenja dogoditi uskoro i molimo vas da to vrijeme iskoristite za širenje tih važnih vijesti i da postavite stol, da se tako izrazimo, tako da kada se ti pripadnici i pripadnice Smutnje pojave na vašim malim ekranima i budu izloženi javnosti, pozitivna energija stvorena među vama bude snažan katalizator promjene. Želimo u potpunosti iskoristiti te događaje i ne želimo propustiti niti jednu od tih zlatnih mogućnosti da stvorimo pozitivnu energiju koja će se pronijeti cijelim vašim svijetom. Tada ćemo u potpunosti iskoristiti to kretanje energije i visoke vibracije te odmah prijeći na slijedeću fazu operacije, a koja je naš prvi otvoreni kontakt s vama. Nećemo dozvoliti da se ova mogućnost propusti, u to možete biti sigurni, tako da vam savjetujemo da budete spremni i provjeravate nekoliko različitih izvora vijesti jer mi ne želimo informirati mračne koje su se medijske kompanije suglasile pratiti te događaje. Ta uhićenja će biti teško ne zapaziti, u to možete biti sigurni.

Danas želimo s vama podijetiti da svjedočimo globalnom trendu buđenja koji toliko snažno dovija na moći i brzini da naše službe praćenja predviđaju buđenje velikog broja ljudi u danima koji dolaze. To je doista izvrsna vijest budući da je to od vitalne važnosti u ovom vremenu jer je toliko mnogo vas još neprobuđenih u dostupne nove energije ovog doba. Vidimo promjenu, i to brzu. Molimo mnoge naše Svjetloradnike da u ovo vrijeme nastave s trudom da prošire svoju mudrost o višim dimenzijama u bilo kojem aspektu znanja. Nemojte dozvoliti onima što negoduju i skepticima da vas odvrate od vaših već zacrtanih zadataka budući da ste izabrani za ovu misiju jer su bili veoma uvjereni u vaše mogućnosti da ustrajete unatoč izrugivanju. Uvjeravali smo vas u prošlosti i želimo vam i danas jasno poručiti: neće vas se ostaviti i dozvoliti da ispadnete luđakom, već ćete biti doživljeni kao vizionar, pionir, a ruganje koje vam može danas ispuniti pogled i uši uskoro će biti preokrenuto u molbe za znanjem koje ste prikupili dok su drugi to odbijali raditi.

To je vaša budućnnost i nije daleko. Stoga nastavite s napretkom danas jer ste skoro nadohvat svjetla na kraju tunela i završetka ovog stupnja vaše misije. Glasno odobravamo svakome između vas za izvanredan napor da sjate svojim svjetlom kroz ove tamne hodnike.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.

kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda