Google+ Followers

srijeda, 22. veljače 2012.

22.02.2012


Poruka Zapovjedništva Ashtar 22. veljače 2012Potrebna je pažnja u ovo vrijeme dok nastavljamo sa mnogim planovima za oslobođenje vašeg svijeta od vaših tlačitelja.

Brzina kojim se odvijaju događaji sada nije toliko važna iako se trudimo održati ritam dok nastavljamo s mnogim planiranim fazama ovog plana, kao i mnogim drugim aspektima istog.

Uviđamo da smo u okviru rasporeda i predviđamo da neće biti nikakvih kašnjenja tijekom ove operacije.

Ostanite još uvijek strpljivi jer ćete iskustiti plodove ovog plana jer nećemo dopustiti da nam se išta

ispriječi na našem putu.

Mnogi od vas čekaju da opaze akciju i akciji ćete svjedočiti. Do sada već mnogi među vama znaju što se od vas traži, ali ti zadaci podnose ponavljanja.

Molimo vas da brinete o članovima vaše ljudske obitelji jer mnogi prolaze strah i zbunjenost nakon što svjedoče da je toliko mnogo političkih i financijskih lica pritvoreno, simultano i u kratkom razdoblju.

Uhićenja će segnuti visoko u vašim političkim arenama i upravo tamo predviđamo da je dobar dio onih koji pate uslijed straha i sve većeg emocionalnog pritiska.

Nitko kao i niti jedan ured vaših zemaljskih vlada nisu van dosega, a već su pripremljeni i pravni dokumenti pripremljeni protiv vaših najmoćnijih političkih lica.

Bit će privedeni u pritvor upravo kao bilo koja osoba koja počini zločin protiv bilo kojeg drugog vašeg pravnog sustava i neće uživati nikakve privilegije zbog svog navodnog statusa ili bogastva.

Bit će odstranjeni iz svojih ureda i funkcija unutar vaših vlada i financijskih sustava te će s vremenom biti izvedeni pred sud pod optužbama koje će biti obznanjene timu, ali i javnosti.

Vi ste žrtve u ovim slučajevima te će se o vama voditi briga na svakom koraku tijekom ovih sudskih procesa.

Molimo vas da pomognete u širenju vijesti o tim neminovnim uhićenjima da bi povećali učinak koji če imati na ljude u vašem svijetu.

Nije pretjerivanje kada kažemo kakav će učinak imati ti povezani događaji kada se obznani čovječanstvu da ćete konačno biti oslobođeni od financijske tiranije onih koji su vas toliko dugo tlačili.

Taj dan smatramo vašim istinskim Danom nezavisnosti i mislimo da će taj dan zamijeniti mnoge vaše trenutačne praznike koji imaju malo toga zajedničnog sa važnim pitanjima vašeg svijeta.

Taj dan će biti zapamćen i slavljen od svih naroda diljem svijeta bez obzira za nacionalnost ili religijsku pozadinu čineći taj praznik globalnim događajem.

Mnogi od vas su nestprljivi u ovo vrijeme dok se iščekuje akcija i mi vam poručujemo da ćete akciju i vidjeti.

Nećemo vas iznevjeriti po tom pitanju i ništa neće ili ne može više odgoditi te događaje.

Vidimo dan kada ćete i sami početi osobno svjedočiti tim događanjima i taj dan će doći. Spremite se jer taj dan nije daleko.“

Kada onda?” mnogi od vas pitaju. Nakon tih uhićenja mi i naši saveznici će započeti sa slijedećim fazom cjelokupne operacije koja se sastoji u tome da vam se obznani naša prisutnost, svima na vašem planetu, koji će to htjeti vidjeti.

Imamo vrlo razrađen plan za koji vidimo da će uspješno rezultirati željenim ishodom i da će nakon naših izvješća prikladan broj vas razumjeti tko smo i zašto smo ovdje te ćemo odmah započeti sa slijedećom fazom operacije koja uključuje prizemljenja mnogih naših brodova i njihova osoblja koji će se susresti s vama, ljudima sa Zemlje.

Ta predstavljanja su neophodna jer se moraju pokrenuti mnogi projekti, a vi ćete biti oni koji će ih provoditi, uz našu pomoć.

Ti projekti moraju biti završeni u skladu s vrlo strogim rokovima stoga uviđate da moramo započeti sa tim serijama događaja što je prije moguće.

Ostanite budni jer će ta uhićenja biti katalizatori za mnoge događaje koji će ubrzo uslijediti.

Neće biti dugog odgađanja između svakog slijedećeg projekta jer, jednom kada Smutnja bude izbrisana, neće više biti razloga da usporavamo naš napredak na bilo koji način.

Svjedočit ćete detaljno razrađenom planu koji će odvijati s točnošću na razini dana kroz ostatak ove godine koja vodi prema vašem uzašašću, a upravo vaše uzašašće je razlog za nužno poduzimanje tih mnogih projekata.

Mnogi od vas će sudjelovati u mnogima od tih projekata, a mi se radujemo surađivati s vama u bliskoj budućnosti.

Toliko toga treba obaviti, a rekli smo da je malo vremena, stoga se pripremite za nove poslovne poduhvate uz nas, zapovjedništvo Ashtar.

Proputovali smo ovaj univerzum tijekom naših misija mira i oslobađanja tijekom mnogih eona te smo kroz naša putovanja i rad pridružili mnoga bića iz mnogih krajeva svemira koja dijele našu strast pomaganja svjetovima onda kada im je to potrebno.

Nisu svi pripadnici naše posade kao i oficiri čovjekoliki, a mnogi od vas će uskoro susresti mnogo raznih bića iz mnogo različitih zvjezdanih sustava.

Neka od tih bića izgledat će prilično drugačije od vas pa čak i više nego što ste mogli zamisliti.

Kažemo vam da su svi članovi zapovjedništva Ashtar uzašla bića što je postignuto jedino kroz ljubav i duhovno razumijevanje.

Nikada niste imali razlog bojati se ili se brinuti za svoju sigurnost prilikom interakcije sa bilo kojim od tih bića, a vi ćete uvidjeti da mnoga različita bića ne samo da surađuju, već se i druže te su se rodila i mnoga bliska prijateljstva.

Radujemo se uvrštavanjem ljudi sa vaše planete da nam se priduruže kao novaci spremni za vaše nove karijere koje će mnogi od vas doživjeti veoma ispunjavajućima na toliko različitih polja.

Također se radujemo i pozdraviti neke od naših starih članova posade koji su se inkarnirali u fizikalnost da bi obavitli svoje dužnosti kao naši agenti na terenu.

Vaše pozicije i funkcije čekaju na vaš povratak, a vaše karijere će se nastaviti točno ondje gdje su bile prekinute bez obzira na to koliko dugo ste bili odsutni.

Zapovjedništvo Ashtar planira svjedočiti prolasku čovječanstva kroz uzašašće i ostati ovdje s vama i poslije toga brinući se za sigurnost i dobrobit novouzašlih ljudi.

Nakon odluke da je naš posao ovdje završen, otići ćemo jer ima još mnogo svjetova kojima može koristiti naša pomoć.

Nikada nećemo biti daleko od vas jer posjedujemo sredstva za vraćanje u ove koordinate univerzuma u veoma kratkom vremenu.

Mnogi od vas koji će postati članovi našeg tima, nastavit će nazivati ovaj planet svojim domom i imat ćete mogućnost vraćati se ovamo na odmor i relaksaciju.

Također ćete imati mogućnost posjetiti mnoge druge planete diljem ovog univerzuma s vašim drugovima iz posade i osjećamo da ćete veoma uživati na tim putovanjima.

Postoji veliki blagoslov raznovrsnosti diljem ovog svemira i postoji nešto za svakoga bez obzira kakav je vaš osobni ukus. Postoje pješčane plaže i snježni vrhunci kao i sve između.

Postoje rijetko naseljena mjesta kao i bujajuća društva, ukoliko vam to više odgovara.

Vaše avanture će početi tek onda kada vas kontaktiramo jer novi život i nove karijere čekaju na vas.

Ovaj trenutak je tik pred vama jer su zbivanja tek nekoliko trenutaka od razvoja blaženog uzbuđenja.

Vaša rastuće očekivanje je bilo dugo, no i to služi veoma važnoj svrsi. Sve je imalo dobar razlog i mi vidimo da vas mnogo dobro to razumije.

Vaše iskustvo je na svakom koraku putovanja bilo pažljivo promišljano i ostvareno i to je istina i za ove posljednje mjesece i godine, kao i za svo vrijeme koje je tome prethodilo.

Zapravo, vaša nedavna povijest je bila brižnije orkestriranija nego bilo koje drugo vrijeme u vašoj povijesti. Ništa nije bilo prepušteno slučaju i ništa u vašem iskustvu nije previđeno.

Neki od vas mogu osjećati da određeni aspekti vaših nedavnih iskustva nisu ništa više od pukog čekanja, ali vas uvjeravamo da smo mi čekali na vas.

Kao što smo često jasno davali do znanja, ovo je vaš svijet i na vama je odluka. Mi pomažemo, to je sve što nam je dozvoljeno činiti i mi ne možemo prekoračiti naše ovlasti.

Čekali smo da dosegnete određene razine razumijevanja i svijesti, a čekali smo i da poduzmete određene akcije.

Tek nakon što ste došli do tih markera, mogli smo vam pomoći da stignete do slijedećih.

U ovo sadašnje vrijeme fokusirani smo na uhićenja muškaraca i žena kriminalne Smutnje i čekamo da se odviju akcije naše zemaljske ekipe na terenu.

Ponavljamo, vi ne čekate na nas ili na naš znak da je vrijeme da krenete u akciju. Taj znak daju sve uključene strane, zemaljske kao i vanzemaljske, a mi svakoga trenutka predviđamo uspješnu implementaciju tog pažljivo razrađenog plana.

Nadamo se da uživate u ovom vremenu, doista ste ga zaslužili te, kao što smo rekli, taj događaj je tek početak vatrometa koji će se nastavidi odvijati u mnogim mjesecima koji dolaze.

Vaš svijet će iskustiti prekrasna unaprijeđenja kroz ovo razdoblje vaše povijesti i vaš svijet danas tek će blijedo sličiti vašem novom galaktičkom društvu koje ćemo početi zajedno stvarati.

To će zasigurno biti prekrasno i uzbudljivo vrijeme i to je razlog zašto su mnogi od vas odabrali sada biti ovdje.

Osjetili ste da je vrijedno svega što ste znali da ćete morati proći da bi stigli do ove točke, pa ipak ste učinili to bez oklijevanja. To vas očekuje, dragi.

Doista je prikladno da izražavate dječje iščekivanje uzbuđenja jer će vam to sve biti novo i jer niste iskusili ništa tako novog još od kad ste bili dijete.

Osjetite slobodu uživati u ovom trenutku i slaviti ga, jer vam je trebalo mnogo godina da biste došli dovde i zaslužili ste svaki dio.

Uživajte u ovom trenutku jer je ovo vaše vrijeme, jer je svatko od vas ponaosob pridonio vašem putovanju na ovaj ili onaj način.

Vaša postignuća su doista plod zajdničkog rada i svi zaslužujete sudjelovati u vašoj proslavi.Mi smo vaša Obitelj Svjetla sa zvijezda.


kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda