Google+ Followers

petak, 24. veljače 2012.

24.02.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 24. veljače 2012


Od koji brojevi su umnošci broja 33? Naš odgovor je 1, 3, 11 i 33. Ti brojevi imaju posebno mjesto u strukturi vašeg svijeta i ti brojevi su korišteni od svjetla kao i od tame tijekom mnogo vremena, ne samo odnedavna. Kako kao kolektiv dolazite do određenih točaka na vašem putovanju, uvidjet ćete da počinjete prepoznavati mnoge znakove i simbole koji su stavljeni na vaš put, bilo od svjetla ili od tame. Samo zato što je simbol stavljen na vaš put posredstvom agenata tame, ne znači nužno da je u pitanju zao pokušaj da vam se nametne kontrola ili da vas se izmanipulira.

Uzmite na primjer mnoge znakove i simbole koje koriste pripadnici vaših tajnih društava, uključujući Iluminate i Slobodne zidare. Uvidjet ćete da mnogi njihovi znakovi i simboli označuju mnoge razne svete moći i strukturne aspekte vaše realnosti. Mnogi simboli sadrže u sebi aktivacijske kodove o mogućnost buđenja nekoć uspavanih sila ili sjećanja unutar bića. Mnogi od tih simbola su korišteni u ovo doba da bi upravo to i činili; buđenje mnogih duša

koje još spavaju dok se brzo približavaju vremenu kada će biti probuđene sve duše.

Proces buđenja koji svi trenutno prolazite, ili ćete uskoro proći, brižno je isplaniran da bi protekao glatko i nježno, u što većoj mjeri. Ne želimo vas nasilno prodrmati iz vašeg snolikog stanja jer bi iznenadno buđenje bilo prilično štetno za vaše energetske sustave. Oni među vama koji su danas probuđeni jesu vođe vašeg druga čovjeka. Demonstrirali ste vi ti pogodni i spremni za početak primanja vaših aktivacija koje će vam vratiti vaša sjećanja o tome tko ste zapravo i svih sjećanja koja su pohranjena u vašim bankama sjećanja prije vaše inarnacije u fizički oblik.

Sva vaša dragocjena sjećanja sigurno su očuvana za vas i bit će vam vraćena u pogodno vrijeme. To vrijeme je hitro približava i mi vidimo mnoge od vas kako hrlite prema tom danu tako što čistite niže oblike misli koji vam više ne mogu služiti i koji vas opterećuju, kao i navike i težnje. Bili bismo izuzetno zadovoljni kada bismo vidjeli da vas više tako postupa i mi, Galaktička Federacija Svjetla, nastavit ćemo pokazivati znakove i simbole drevnih uzoraka, a koji vam mogu pomoći u tim procesima. Možete poželjeti ne uvijek pretpostavljati da ukoliko je simbol ezoterične prirode da je korišten od mračnih u zle svrhe.

Većina tih ezoteričnih simbola je rođeno u višim razinama, a ovdje u višim razinama polaritet dobrog i zla, svjetla i tame, ne postoji. Postoje simboli koje su mračni prikazali kroz ovo vrijeme i kroz svoju vladavinu; ipak, taj skriveni jezik nije od njihove vlastite manifestacije već su ga oni samo posudili. Ono što to simboli znače i kakve moći kreacije sadrže je na vama da naučite i razumijete, a danas je ta informacija dostupna diljem interneta i u mnogim knjižarama i knjižnicama.

Sugeriramo vam da se ne bojite ili sklanjate od tih simbola, već da učite o njima i otkrivate njihovo pravo značenje i porijeklo. Uvidjet ćete da mnogi od njih ne posjeduju zlu namjeru ili mračne moći bilo koje vrste. Gledajući iz sadašnjeg trenutka naše planove da vas vratimo u cjelovitu svjesnost, vidimo da su mnogi od vas prilično uzbuđeni zbog tog dana. Nastavit ćemo što sporije i opreznije možemo i pokušati vam davati tragove na putu da bi vam pomogli da se što lakše vratite u to sjećanje, a ne da vas se požuruje na bilo koji način.

Realizacija o tome tko ste i kakav ste život ostavili iza sebe može vam biti prilično iznenadna za mnoge od vas i mi ćemo se potruditi što bolje možemo da to učinimo što nježnijim i zabavnijim procesom. Osjećamo da su mnogi od vas već došli do čvrstih zaključaka da vaša trenutna inkarnacija nije vaša prva inkarnacija. Veoma smo radosni da to uviđate jer je ta prekretnica doista najvažnija kako započinjemo s procesom vašeg povratka u punu svjesnost. Čak bismo rekli da je taj korak ključan u procesu vraćanja vaših sjećanja vama.

Vidimo da bi bio priličan šok mnogima od vas ukoliko bi se vaša sjećanja o prijašnjim postojanjima vratila vama kada nemate ideju da su uopće postojala. Pripremanjem sebe na to razumijevanje da mnogi od vas ne samo da imate prijašnju povijest već i dugačku povijest koja seže tisućama godina unazad, je veoma zdrav početak tih neophodnih postupaka. Drugo vrijedno razumijevanje u ovom vremenu je da vam mi iz viših razina nismo stranci, budući da svi vi imate veze, prijateljske ili obiteljske, koje su ostale u višim dimenzijama dok ste putovali ‘dole’ u fizičku razinu treće dimenzije.

Razumijevanje toga će odagnati mnogo straha i tjeskove koje neki od vas osjećaju i kojima će mnogi od vas podleći u danima koji dolaze. Vjerovati da su vaši voljeni koji su vas vodili i štitili kroz sve vaše fizičke inkarnacije, sjedili besposleno dok su negativna bića ometala vaš put, u bilo kojem smislu je bez razloga ili smisla, i mi vidimo da je to mišljenje u potpunosti zasnovano na strahu zbog neznanja.

Molimo vas, pomognite nam proširiti tu informaciju na daleko i široko. Postoji mnogo kanala i izvora tog tipa oslobađajućih informacija i mi želimo vidjeti da je ta informacija barem dostupna svima koji bi odluče, ili ne odluče, izabrati da se barem upoznaju s tim činjenicama. To je sve što tražimo jer ne možemo nikoga natjerati da čita naše riječi ili vjeruje u njih nakon čitanja. To je sveto pravo svih duša, i svima mora biti dopušteno birati svoj vlastiti put i buđenje prema njihovom vlastitom rasporedu.

Iako bismo veoma rado nastavili s provođenjem mnogih naših planova i projekata, ne možemo požurivati one koji još nisu spremni za takva otkrića koja imaju moć da naštete određenim osobama. Toliko je mnogo vas koji ste dosegli različite razine svjesnosti i mi moramo brinuti o onima koji se tek moraju probuditi budući da su te duše podložne oštećenjima uslijed iznenadnog šoka tim informacijama. Sve ipak dobro napreduje i naši planovi se ostvaruju kako je planirano zahvaljujući mnogim našim Svjetloradnicima na terenu koji pomažu u širenju novosti o svemu što se događa na vašem svijetu.

Svatko od vas ima vlastita područja stručnosti i znanja i mi smo veoma zadovoljni pokrivenošću toliko različitih poručja tih mnogih raznih procesa i tema koji zaslužuju pažnju jer svako od njih ima određenu važnost u ovom trenutku za vaše kolektivno, ali i osobno putovanje. Molimo vas da nastavite sa dobrim poslom koji svi obavljate i uskoro ćete ubirati plodove svih vaših napora. Mi nastavljamo gledati kako se odstranjuju borbene snage Smutnje i njihovi destruktivni strojevi, te smo zadovoljni podijeliti s vama da planovi da ih se izbriše iz vaše realnosti savršeno napreduju prema naši otprije utvrđenim rokovima. Ne vidimo nikakva odlaganja ili probleme po tom pitanju i neće trebati još dugo dok neće imati niti jedan svemirski borbeni brod na raspolaganju.

Smutnja je okupila priličan broj svemiskih ratnih brodova i ostalih svemirskih prometnih brodova budući da su njihova financijska sredstva bila doslovno neograničena zbog njihove prevarantske igre nad ljudima vašeg svijeta koja je trajala stoljećima. To je ono bogatstvo koje će vam biti vraćeno, vama - ljudima Zemlje, nakon inicijacije našeg novog financijskog sustava u danima koji dolaze. Razumijemo da se mnogi od vas bore dok se vaša svjetska ekonomija urušava pod svojom napuhanom težinom i kažemo vam da će novi sustav biti vaš; u to nema sumnje.

Sada, mnogi ljudi i žene vašega svijeta neumorno rade na tom novom sustavu zasnovanom na obilju i jednakosti i mi vidimo da mnoge prepreke na putu njegova provođenja bivaju uklonjene na dnevnoj osnovi. Nakon uhićenja mnogih članova kriminalne Smutnje, vidimo da je uklonjena najveća preprka i vidmo da taj vaš novi sustav uskoro postaje funkcionalan. Kao što smo rekli, mnogo toga ovisi o uklanjanju vaše kriminalne Smutnje, i mnogo naših napora je usmjereno na taj proces. Oni će biti odstranjeni i mnogo toga što se odigrava iza scene tiče se upravo tog područja.

Ponovo vas molimo da pazite na vaše medijske servise i podijelite sa svima relevantne informacije s vašom braćom i sestrama. Novosti o tim masovnim uhićenjima će doći naglo i žestoko i želimo da budete pripremljeni na tu neizbježnost te da podijelite te novosti sa svima do kojih možete doprijeti. Ti događaji će sigurno biti najvažniji događaj u povijesti vašeg planeta do današnjeg dana i mi želimo da čim više pripadnika vašeg svijeta bude uključeno u slavlja koja će biti sasvim prigodna nakon tih objava.

Te objave će doći skoro, budite sigurni u to. Mi se ne kockamo s našom riječi ili vam slikamo prikaze lažne nade. Naša riječ je od kamena i govorimo vam te stvari s dobrim razlogom. Možete očekivati da vidite početak uhićenja tih muškaraca i žena, pripadnika Smutnje, vrlo skoro u vašim medijskim servisima, to je sve što možemo za sada s vama podijeliti zbog nekoliko razloga od kojih je jedan da se osigura sigurno i uspješno okončanje te operacije. Imamo mnogo saveznika u prvim redovima i moramo poduzeti sve predostrožnosti za njihovu sigurnost. Sve će vam biti objašnjeno u prigodno vrijeme te vas danas molimo za strpljenje.

Sve što je bilo osigurano, dogodit će se u prigodno vrijeme; ne može se dogoditi ni prije ni kasnije. Sve se nastavlja u skladu s našim brižno osmišljenim rasporedom i vaše uzašašće u više razine neće biti zaustavljeno ili odgođeno niti jedan trenutak nego što je planirano za vas jer ste dovoljno čekali. Ovdje smo da bi se pobrinuli da taj događaj protekne u skaldu s rasporedom vašeg Stvoritelja i nećemo podbaciti na tom zadatku, možete biti u to sigurni. Već mnogo tisućljeća stojimo iza mnogo događaja na vašem svijetu i uvijek smo se držali detaljnog plana. Sve je bilo osmišljeno da vas se do vede do točke na kojoj ste danas, a svi danjašnji planovi su osmišljeni da uzađete u više razine zajedno, kao jedno.

Nikada prije vas nismo iznevjerili na bilo koji nači i sigurno vas nećemo iznevjeriti i dopustiti si da zaostanemo u rokovima na ovoj točki na kojoj stojite toliko blizu vašem sjajnom trenutku, onome za koji su poslužile sve vaše teške inkarnacije, vaše uzašašće u jedinstvu u više razine ovog univerzuma. Često smo govorili i tim mnogobrojnim projektima koji se moraju obaviti da bi proces vašeg uzašašća mogao proteći što je moguće laganije te da bi se što je većem broju ljudi omogućilo iskusiti taj događaj na što ugodniji način. To je razlog iza sviht ih mnogih nužnih projekata i mi ćemo regrutirati mnoge s vašeg planeta da te mnoge projete i obave.

Vi ćete svojoj planeti i ljudima učinti veliku uslugu vašim naporima i moramo djelovati brzo da bismo se držali rokova. Molimo vas ostanite budni za tu slijedeću fazu ove operacije jer će početi odmah nakon uhićenja mnogih članova kriminalne Smutnje. Daljnji detalji će vam biti dani u prigodno vrijeme i svi koji su zainteresirani za takve pozicije će biti educirani o tome što se očekuje od vas kao i detalji o vašim novim poslovnim prilikama. Osjećamo da će mnogi od vas biti veoma sretni s vašim novim karijerama i radujemo se prilici da vam sve pobliže objasnimo kada dođe vrijeme za to.

Do tada, molimo vas počnite razmišljati o promjeni posla i možda čak i preseljenju jer će naši projekti biti locirani po cijelom vašem svijetu i možda ćete imati priliku preseliti se, ukoliko bude takva vaša želja. Mnogi od vas trenutno ne žive tamo gdje bi željeli, već tamo gdje ste se morali smjestiti iz jednog ili drugog razloga, i mi vam želimo dati do znanja da je čak i preseljenje realna opcija za vas u danima koji dolaze. Vidimo da mnogi od vas skaču od radosti jer će imati prilike negdje drugdje živjeti i vidimo da će mnogi i iskoristiti tu priliku.

Mnogi od vas će uskoro postati novi članovi Galaktičke Federacije Svjetla, a mnogi već i jesu članovi naše organizacije. Kažemo vam da su vaše karijere veoma prilagodljive prirode jer naši veliki brodovi imaju mogućnost putovati u najudaljenije krajeve ove galaksije i natrag i mi smo tako čini u mnogim prilikama te ćemo nastaviti putovati ovim univerzumom u misiji služenja drugim ljudima i planetama kroz galaksije.

Uložili smo mnoge duge godine planiranja i mnoge godine implementacije operacija i nećemo dopustiti da bilo što na bilo kakav način ugrozi našu misiju kao i naš uspjeh. Mnogi od vas su naši članovi posade na terenu i uvjeravamo vas da sada pazimo na vas i da vas štitimo najbolje što možemo.

Molimo vas da vas pomisao na bilo kakvu odmazdu od strane mračnih ne odvrati od vaših zadataka da proširite naše poruke i vaše svjetlo što dalje možete. To je ono zbog čega ste došli ovamo i mi vas molimo da sada završite vašu misiju budući da ste se za nju toliko vrijedno pripremalli. Vidimo da mnogi od vas upravo tako i čine i ponovno vam zahvaljujemo na vašoj hrabrosti i vašim ogromnim naporima da ustrajete uprkos mogućoj opasnosti i ismijavanju.

Svi vaši napori će se isplatiti jer će svi stanovnici vašeg svijeta imati velike koristit i ništa od toga ne bi moglo biti postignuto bez vaše pomoći. Ponovo vam sada zahvaljujemo za vaše iskrene napore i kažemo vam da je završetak ove teške faze cjelokupne operacije nadomak ruke i slijedeća faza operacije će vam sigurno biti daleko ugodnija i ispunjenija.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.

(nastavak današnje poruke je osobne prirode; ipak, podijelit ću je ovdje jer osjećam da će mnogima biti zanimljiva)

Mi iz Galaktičke Federacije Svjetlosti sada molimo tvoju suradnju tako da nam pomogneš da bolje razumijemo misaoni proces onih na tvome svijetu kako nastavljamo u slijedećim danima napredovati prema vašem uzašašću u više dimenzije. To ćemo postići zajedničkim radom dok ćemo mi očitavati misaoni proces onih koji čitaju naše poruke podijeljene kroz naše kanale. To je jedan od načina da postignemo naše ciljeve i sada je to najefikasnije sredstvo da bismo postigli naš cilj da bolje razumijemo ljudski mozak kao i prirodu ljudskog kolektiva, ali i individualno ponašanje.

Mnogo dostupnih informacija je prikupljeno i nastavlja se prikupljati ovim procesom i molimo te da nastavimo s našom suradnjom na taj način. Molimo, dozvoli nam da dijelimo naše riječi kroz tebe jer još mnogo toga moramo postići. Naše prouke u zadnje vrijeme rastu u dužinu, ali to smatramo neophodnim da bismo ostvarili naše ciljeve. Molimo da surađuješ s nama još malo jer se približavamo danu kada ćemo moći ostvariti sigurnu interakciju na osobnijoj razini sa čovječanstvom i usluge naših kanala će s vremenom postati nepotrebne.

Mi od Galaktičke Federacije Svjetla ti zahvaljujemo na pomoći kroz ovaj proces i kažemo ti da je tvoj rad iznimno cijenjen.

kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda