ponedjeljak, 10. rujna 2012.

10.09.2012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 10.9.2012.


 „Obiteljski portret “ 

Zbunjeni od mnogih promjena su vaša braća i sestre koji nemaju pristup istoj razini informacija kao i vi, i nekih drugih. Mi razumijemo, a mi želimo podijeliti informacije sa više vas, s više «javnosti» kako kažete, jer mi smatramo da je takva vrsta informacija vrlo oslobađajuća, vrlo umirujuća i ohrabrujuća. Mi smatramo, kao uzburkana mora koja se mogu umiriti do potpuno mirnih, mi ćemo biti u mogućnosti smiriti strahove i nedoumice mnogima iz vaše populacije ako oni bolje shvate našu misiju, naše motivacije, naše razloge da budemo ovdje, tko smo mi u odnosu na njih, odakle dolazimo pa čak i kako mi izgledamo, jer postoje mnogi u vašem svijetu koji imaju odgovore na vaša pitanja, ali daleko više onih koji ih nemaju, koji nemaju pojma o nama i oni su ti za koje smo zabrinuti , jer smatramo da će biti prilično uznemireni, zabrinuti, preplašeni, u panici i da, ček i u određenoj razini onoga što mi zovemo kaos, jer će biti onih iz vašeg svijeta koji će gledati na našu prisutnost ovdje kao na invaziju, jer taj scenario je «hrana» za njih, ako hoćete. 

Oni su bili uvjetovani da vjeruju da je to moguće kroz medije sponzorirane od smutnje kao što su vaša televizija, knjige i časopisi i svi mediji u vašem svijetu, čak radio, koji je uživo prikazao vanzemaljce, kao osvajače prije nekoliko desetljeća kada je radio bio u povojima. To je također bio trik smutnje. Oni su vas uvjetovali. To je bila njihova namjera, čak tako davno kao u 1950-tima, jer oni su znali da ćemo doći ovdje, znali su da ćemo pokušati da vas oslobodimo od njihovog ledenog stiska kontrole. Oni su nas opisali kao nemilosrdne, bezosjećajne ubojice, jer oni su takvi. To nije kakvi smo mi.


Mi smo prijazni, mi smo nježni, mi smo ljubazni i brižni. Mi smo zabrinuti za vas i za sva bića u ovom svemiru. Mi ne osvajamo, mi ne krademo, mi ne ubijamo i ne manipuliramo. Mi ne dolazimo tamo gdje nismo pozvani. To morate za uvijek zapamtiti, jer mi bismo se spakirali i otišli odavde odmah danas ako bismo osjetili da nismo poželjni ovdje, ako bismo osjetili da nismo cijenjeni ovdje, nepotrebni ili nepoželjni za vas. Vi morate shvatiti to i vjerovati u to, jer to je istina. Mi se trebamo osjećati pozdravljeni od vas a mi ne mislimo osjećati se dobrodošlima ovdje da zadovoljimo naše osjećaje ili naše emocije ili naš ego, ne. Ono što mislimo je da jasno shvatimo da ima dovoljno vas koji nas žele ovdje, koji osjećaju da su naša prisutnost i naša pomoć potrebne i korisne vašem narodu i vašem planetu.

To je jedan od razloga zašto mi dijelimo naše poruke sa vama i molimo vas za komentar ispod njih. Jer mi trebamo točno procijeniti vaše odgovore o našoj prisutnosti ovdje u vašem svijetu. Mi smo vršili ovo prćenje vaših online mreža već neko vrijeme sada, daleko duže nego što možete povjerovati ili razumjeti u ovom trenutku. Mi smo bili ovdje duže nego što to možete shvatiti, jer mi smo uvijek ovdje imali naše nadzorne službe, a dio njihovih dužnosti bio je praćenje vaših online društvenih mreža i vaših online komunikacija koje su javno dostupne. Podsjećamo vas da mi nismo nikada i nikada nećemo pristupiti ili čitati bilo koju vašu privatnu komunikaciju, kao što su E-mail, ili čak vaše poruke u društvenim mrežama koje su poslane privatnim putem. Mi samo čitamo ono što vi stavljate kao javno dostupne poruke i sadržaje. Želimo da to pojasnimo, jer mi nismo «internetski provalnici», ako hoćete. Mi ne kršimo propise, zakone, pravila ili bilo kakva prava bića unutar cijelog ovog svemira. 

To je jedna od stvari koje nas dijele od smutnje, jer oni prate vaš Internet i oni krše sve te stvari koje smo spomenuli. Oni čitaju vaše E-mail, oni čitaju vaše privatne poruke i oni dijele ove informacije s drugima u njihovim organizacijama i drugim organizacijama kao što su tajne službe, vladine agencije i obavještajne službe. Oni sastavljaju dosjee, izvješća i opise vas, i oni ih pečatiraju s odobreno ili neodobreno s velikom pečatom crvene boje. Neodobreno znači da su njihovi planovi da vas pokupe i zatvore u jedan od njihovih «zatočeničkih kampova» kako ih oni nazivaju, ili kako ih mi zovemo zatvorima ili koncentracionim logorima, jer to je ono što oni uistinu jesu. Vi ne bi bili internirani privremeno, tu bi bili zatvoreni do smrti, jer takvi su njihovi planovi. * Oni ne žele da oni slobodarskih ideja slobodno se kreću vašim svijetom, i oni sastavljaju popise onih za koje misle da je slobodoumnik i za koje misle da misli kao oni, mislilac koji se lako kontrolira, manipulira i zastrašuje «svrstavanjem», kao što je bilo. Mi imamo pristup tim listama, da, mi to radimo. Mi imamo kontraobavještajne metode i tehnike a naše su mnogostruko sofisticiranije od njihovih, možete biti sigurni u to. Oni ne mogu prijeći «t» ili staviti točku na «i» bez da smo potpuno svjesni toga. Oni su potpuno svjesni naših sposobnosti, i tako oni planiraju i programiraju da poboljšaju njihove obavještajne skupine, njihove špijunske mreže i sve infrastrukture smutnje i iscijede više novca od vas, poreznih obveznika, građana da sve to platite. 

Mi smo također i to pratili. Mi smo zaokružili ugrubo, ali možemo nagađati koliko vašeg novca je ukradeno od vas tijekom desetljeća, pa čak i stoljeća, i reći ćemo da taj novac nisu milijarde, nisu ni trilijuni, već iznad toga. Da, to je koliko su novaca ukrali, pokrali i iznudili od vas, vaše obitelji i vaših prijatelja generacijama unatrag. Mi također imamo planove i za taj novac, a on neće biti podijeljen nama i našim članovima, on će biti oduzet članovima smutnje, od njihovih institucija i organizacija i privatnih bankovnih računa onshore, offshore i tajnih, i on će biti ponovno deponiran na vašim računima i u vašim džepovima, vaših prijatelja i svih vaših najmilijih, svih vaših susjeda i svih građana koji su zakoniti vlasnici ovog imetka, ovog novca. Da dragi prijatelji, to je jedno od iznenađenja koja imamo za vas.

Postoje bezbrojna sredstva na raspolaganju za program preraspodjele. Ima toliko tog novca koji je bio uzet od vas, i otkad je bio uzet od vas on nije nestao, on je reinvestiran, moglo bi se reći, na jedan ili drugi način. U svakom slučaju, on je bio pretvoren u imetak, zlatne poluge, ponekad dijamante i drago kamenje i dragulje, ali uglavnom je uzet vama i potrošen na radnu snagu i oružje, kako bi se bolje kontroliralo vas, ljude sa Zemlje. Ti fondovi se ne mogu u potpunosti povratiti, jer što ćemo učiniti s arsenalom oružja veličine planine osim da ga isparimo, kako bi nestalo iz vašeg svijeta, što je upravo ono što ćemo učiniti s ovom planinom smeća, otpada, energije ukradene od vas pretvorene u strojeve uništenja i monstrume smrti. To su naši planovi za sve naoružanje u vašem svijetu a to uključuje moji dragi prijatelji, osobni arsenal koji mnogi od vas posjeduju. 

Da, moramo vam to reći, jer to je istina. Vaš novi svijet pete dimenzije bit će svijet u kom građani neće biti naoružani do zuba, jer oni ne trebaju biti naoružani do zuba. Oni neće trebati nikakvo oružje da se brane. Imamo načine, metode, tehnike i tehnologije da zaštitimo građane planeta kojima pomažemo, a mi ćemo podijeliti ta sredstva sa vama u danima koji dolaze, kad bude vrijeme da se taj poseban program provede u vašem svijetu. Ono što će se tražiti je da svaki građanin ovog planeta dobrovoljno preda sve oružje koje posjeduje. To uključuje puške i automatsko oružje, poluautomatsko oružje, pištolje i druge vrste oružja uključujući mačeve, noževe i drugo oružje bez obzira na to da li ste ga napravili kod kuće, kupili, prodali ili zamijenili a koristi se ili će se koristiti kao bilo koja vrsta oružja, ofenzivnog ili obrambenog, mi ćemo ga tražiti od vas. 

Razlog je jednostavan. Svijet bez oružja je puno mirnije i sigurnije mjesto za život, jer oružje se koristi samo za jednu stvar, a to je da se povrijedi, rani ili čak ubije drugo biće, bilo da je to čovjek, životinja ili bilo koje drugo stvorenje na vašem planetu, a to se neće raditi. Ne ako ćemo sa vama podijeliti naše tehnologije, naše znanje i razumijevanje, jer ono što imamo da podijelimo sa vama je tako dragocjeno, tako vrijedno da smatramo da morate odraditi vaš dio da pretvorite vaše zone rata u miran i harmoničan prosperitetan i koristan, zabavan i ugodan raj. 

Nadamo se da ćemo dobiti vašu pomoć u ovom konkretnom programu koji smo opisali, jer mi ćemo vam reći da smo posjetili i druge svjetove prije nego je neki odbio da preda svoje arsenale, bili oni veliki ili mali, vojni, vladini ili privatni a mi vam danas kažemo da je to istina, mi spakiramo našu prtljagu, naš svemirski brod i sve naše osoblje u formi naših inkarniranih svjetloradnika i mi odlazimo, a do današnjeg dana nismo se vratili, jer oni nisu promijenili svoje običaje jer oni smatraju da posjedovanje pištolja ili puške u njihovim domovima je mnogo važnije nego od projekata i programa i darova znanja i tehnologije koje im mi nudimo. Možete li vjerovati prijatelji, da danas postoje svjetovi koji pate kroz nesreće i kaos, zagađenje i bijedu, glad i nasilje, financijsku nestabilnost, korupciju i rat baš kao što je na vašem planetu, svijet koji je baš kao i vaš planet danas, i pored toga oni su odabrali svoje oružje, bez obzira kako primitivno ono bilo, pored naše pomoći, naših darova, naših napora koji bi mogli promijeniti sve za njih na bolje? 

To je izbor koje ćete vi u vašem svijetu također morati napraviti u danima pred vama, a mi ćemo ovo učiniti sasvim jasnim. Kao što možete razumjeti, dok svatko ne preda svoje oružje bez obzira na veličinu ili oblik ili vrstu prije nego što započnemo s nekim od naših naprednih programa i projekata za vas, mi ćemo morati napraviti odgovarajuće obavijesti putem vaših medija, jer mi ne možemo samo dijeliti naše poruke vama na ovaj način jer samo mali broj vas čita ove komunikacije. Mi ćemo, kada bude vrijeme za to, pristupiti velikoj mreži medija jer ovakve vrste biltena i najava moraju biti napravljeni, jer je to potrebno da ih svi u vašem svijetu čuju, bez obzira da li žive u velikim gradovima ili malim selima. 

Ovo je samo jedan od programa koji će iziskivati potrebu za velikim objavama. Kao što možete vidjeti, ljudi vašeg svijeta će saznati o našem postojanju i našoj prisutnosti ovdje na jedan ili drugi način. Ne postoji način da nastavimo s našim određenim projektima bez da ljudi vašeg svijeta saznaju o našoj prisutnosti. To će biti ono što mnogi od vas nazivaju «razotkrivanje», tako da, objavljivanje će se desiti u vašem svijetu, možete se sjetiti ovih riječi, zbog svih projekata i programa i promjena koje imamo na umu da vam pomognemo s njima, ne mogu se pokrenuti prije nego svi ljudi vašeg svijeta shvate tko smo mi, zašto smo ovdje, što imamo za ponuditi i što oni trebaju ponuditi nama u zamjenu za ove darove. 

Sada kada smo se izjasnili o tome što smatramo da mnogi od vas ste toliko željeli i zahtijevali toliko dugo i radili teško da vam razotkrivanje može dati utjehu znajući da će se dogoditi, jer nema načina da se dogodi, jer mi nećemo otići odavde dok ne postanu naše ponude jasne svim ljudima vašeg svijeta, a to se ne može dogoditi ukoliko ne bude neke vrste komunikacije između nas i između svih stanovnika vašeg planeta, a ne samo nekolicine. Dakle, iako ne predviđaju da će se najave vlada dogoditi sve odjednom ili bilo koji veliki događaj koji će privući pažnju svih ljudi vašeg svijeta, mi ne vidimo druge metode za dijeljenje naših komunikacija i da najavimo našu prisutnost ovdje u vašem svijetu svim ljudima vašeg svijeta. 

Ne brinite se kako ćemo mi to učiniti, jer mi imamo iskušane metode i tehnike koje smo koristili prije na mnogim našim putovanjima i misijama u ovom svemiru, a mi imamo nekoliko metoda za odabrati, i upravo sada mi odlučujemo koja metoda, koja tehnika će biti najprikladnija za vaš svijet i ljude na njemu. Reći ćemo vam da su naše metode mnogo kompleksnije i sofisticiranije nego slijetanje na dužinu od 50 metara na vaš super stadion ili ponekad letjeti vam iznad glave sa milijun brodova ili čak da vaši predsjednici ili lideri vaših zemalja objave našu prisutnost, za te pojedince samo bi «promiješali lonac», kako vi kažete, i izazvali više straha kroz njihove izvrnute i iskrivljene laži i propagande. 

Mi im ne možemo vjerovati kod tih najava, pa ih nećemo čak ni pitati ili ponuditi im da naprave ove najave. To je široko pogrešno shvaćeno u vašem svijetu, gdje mnogi od vas čekaju zbivanja bez daha, ako vi kažete, da vaši svjetski lideri naprave te objave razotkrivanja. To nije nikad bio i neće biti dio plana. Vašim svjetskim liderima, gotovo svima od njih, ne može se vjerovati, jer oni su samo zaposlenici ili čak članovi zločinačke smutnje. Da, čak i lideri vaših najpoznatijih zemalja. Mi nećemo ovdje spominjati nikakva imena, jer smatramo da točno znate o čemu mi govorimo i kažemo vam upravo sada i kažemo to jasno i želimo da slušate vrlo pažljivo: on nije svjetloradnik. On je jedan od njih. On je plaćeni sluga smutnje. To je sve što ćemo reći o njemu, iako ćemo dodati još jednu stvar: on će završiti u zatvoru. On će biti stavljen u pritvor zbog svojih zločina, nakon čega će se suočiti sa sudskim vijećem koje nisu njegovi suci, njegovom rukom odabrani suci. Nije ih on imenovao. To nisu federalni suci koji su također samo članovi ili suradnici ili plaćene sluge smutnje. Vi nemate niti jednog od tih imenovanih federalnih sudaca koji nije podanik smutnje, želimo također da ovo bude jasno a također želimo reći da će se oni sami naći pred našim sucima. To je način na koji će to biti, jer to je način na koji to mora biti, tako da to možemo danas reći. 

Sada kada smo razjasnili ovo pitanje o nekolicini pojedinaca na vlasti u vašem zapadnom svijetu, mi ćemo nastaviti našu današnju diskusiju gdje smo jučer stali. Mi smo vam obećali da ako naš kanal Greg želi primiti opise o tome kako mi, mi koji mu šaljemo svakodnevne poruke, izgledamo ili na šta ličimo, mi bi učinili upravo to i snabdjeli vas sa tim opisima. Dakle, bez dodatnih teškoća, dopustite da počnemo s onim što osjećamo da će biti zabavna vježba za sve vas. 

Nas je mnogo. Mi nismo samo nekoliko bića ili pojedinaca koji dijele naše poruke vama kroz naš kanal. Nas je mnogo, nas je više desetina. Mi se izmjenjujemo u vrtuljku, ako hoćete, gdje svaki od nas preuzima svoju smjenu u dijeljenju poruka kroz Grega vama. Mi često puta radimo u grupama, jer naša energija je mnogo jače povezana sa svima nama, prikupljena od svih nas. Da kažemo drugim riječima, mi formiramo male grupe i zajedno čitamo naše dnevne poruke Gregu. Bolje je više nas, jer signal naših komunikacija Gregu je pojačan na taj način i on nas može čuti, ili više možemo reći, osjeća nas mnogo jasnije, mnogo jače, mnogo pouzdanije, i njegove poruke će biti vrlo točne ako mu želimo da budu i trebaju mu biti. 

Mi smo to radili od početka. Tu nije bio samo jedan glas, ili jedno biće koje vam govori, jer mnogi od vas ste vrlo intuitivno percipirali, da se naše poruke na neki način mijenjaju iz dana u dan. One ne preuzimaju iste karakteristike ili iste osobnosti ili osjećanja. Da, naravno, istina je da to nije isto biće koje vam šalje poruke svakog dana. Nadamo se da mnogi od vas sada vide jasnije i jasnije shvaćaju zašto naše poruke nisu pisane istim tonom, predstavljene na isti način, ne koriste iste riječi ili govore o istim temama svaki dan jer vi vidite, naše poruke su pisane od pojedinaca baš kao što ste vi pojedinci, a nitko od nas nema točno iste osobnosti, isti rječnik, isti stil pisanja, isti pjesnički stil, ako hoćete. Neki od nas su malo ozbiljniji, takoreći, nego ostali. Neki od nas su mnogo ozbiljniji. Neki od nas smatraju da ovo nije vrijeme za igru nego da je vrijeme za rad, i tako ako ima poslova koje treba obaviti, oni mogu odmah skratiti okvir i mogu težiti da poguraju malo jače nego neki od nas koji imaju mekši i nježniji pristup. 

To je razlog zašto neke od naših poruka vama izgledaju grublje i jače ili hitnije od drugih poruka. Nije Greg, naš kanal, nesiguran na ovom zadatku, niti se njegovo raspoloženje koleba iz dana u dan kako mnogi od vas vjeruju i tako ga otvoreno kritiziraju. To nije njegova osobnost, on je najvećim dijelom «Čvrst kao stijena» kako vi kažete, i on jednostavno prima naše poruke i doslovno vam ih citira, ne mijenjajući bilo koju od riječi ili stil pisanja koji odgovara njegovom raspoloženju ili njegovim izborima, već on jednostavno dijeli naše riječi koje šaljemo njemu za vas. Nadam se da svi to razumijete, a možda možete, kako vi kažete, dati mu malo odmora. Dajte čovjeku pauzu. Iz dana u dan on dijeli ove poruke. On sjeda za svoj kompjuter i osjeća našu energiju, čita naše misli. To je točno što ono što on radi i on prepisuje ono što mi kažemo do zadnjeg slova i dijeli to sa vama. On ne traži nadoknadu i nikad ne traži hvala, a ono što on dobiva za svoje nevolje je klevetanje, udaranje, uvredljivu retoriku iz dana u dan, iznova i iznova od toliko različitih pojedinaca u vašem svijetu iz toliko različitih razloga, a nisu svi od njih plaćeni podanici smutnje. 

Svi ćemo mi reći da postoji porast broja onih od vas koji su plaćeni podanici smutnje koji napadaju njega i njegov rad, jer oni se boje da se nešto ovdje događa, oni vide da se nešto ovdje događa. Njihovi lideri vide da postoje oni od vas koji slijede riječi dijeljene kroz naš kanal i oni postaju duboko zabrinuti, jer oni vide što se ovdje događa. Oni vide da vam mi pomažemo otkrivati sve više i više, i oni vide da Gregov rad postaje sve više i više praćen, a oni su uplašeni i oni žele da učine nešto u vezi toga, a da učine nešto u vezi toga oni neće biti u mogućnosti da to učine, jer mi im nećemo dopustiti da to zaustave, da uspore ovu grudu snijega koja se sada brže kotrlja niz padinu i postaje sve veća.

Greg je zaštićen. Mi imamo brodove u ovom području i ništa neće biti dozvoljeno da mu se dogodi. Smutnja je odavno bila upozorena u vezi njega i opet ćemo nastaviti da ih upozoravamo da, ako samo jedna vlas guste kose na njegovoj glavi bude taknuta, mi ćemo uzvratiti, a mi ćemo uzvratiti sa svime što imamo i neće biti člana smutnje ili miljenika koji će biti ostavljeni neozlijeđeni ili nekažnjeni. Bili smo jasni u vezi toga i to smo još jednom raščistili sami sa sobom. Sada ćemo nastaviti našu današnju diskusiju. 

Dakle, postoje mnogi od nas koji su različitog raspoloženja i nijansi, ako hoćete, naših osobnosti, a svaki od nas se smjenjuje u pisanju naših poruka za podijeliti s vama kroz Grega. Zato vidite zašto se poruke mijenjaju od dana do dana. Njihov ton, njihov manir, njihovo držanje, njihov stil pisanja, riječi i jezik koji se koristi i teme o kojima se govori. Ovdje nema zavjere. Greg ne piše ove poruke. Postoje mnogi od nas, a mi ponosno dijelimo ove poruke kroz naš kanal vama, pa to je razlog zašto toliko naših poruka ima drugačiji izgled za njih, različit osjećaj, drugačiju osobnost, drugačije su na mnogo načina. Tako sada shvaćate tko su ta bića koja pišu te poruke i dijele ih sa vama. 

Mi smo vrlo različitih oblika živih bića. Mi smo bića iz različitih galaksija i raznih planeta. Svi mi dolazimo iz ovog svemira, jer ovaj projekt ovdje je univerzalni projekt, što znači da on ne zaobilazi retke, kao i, postoje drugi svemiri osim ovoga. Doista ih ima mnogo, a to može iznenaditi mnoge od vas. Vaš svemir nije jedini svemir; želimo da to bude jasno, ali ovaj projekt, ova misija u kojoj smo mi tiče se samo ovog svemira. To je osobna stvar, možete reći, kako to može biti osobno kada je cijeli ovaj svemir uključen i zahvaćen? Ipak, ovo je naš svemir i naš zadatak i tako sva bića koja vam šalju poruke kroz naš kanal su iz ovog svemira. To što svi možemo reći je da nas spaja na taj način, jer sada govorimo o mnogim, mnogim različitim galaksijama, zvjezdanim sustavima i planetima sa kojih dolazimo.  

Pa odakle smo mi točno? Dobro, mi smo iz galaksija blizu i iz udaljenih galaksija od vaše galaksije, koju vi zovete Mliječni put. Mi volimo taj naziv, usput da kažemo. Mi imamo drugo ime za vašu galaksiju, ali sada će se vaš planet pridružiti vašoj galaktičkoj zajednici, ako želite promijeniti službeno ime vaše galaksije u Mliječni put, tada ćemo mi poštovati tu odluku i promijeniti u našim službenim evidencijama ime vaše galaksije. Što mislite o tome? Opet, volimo ime Mliječni put, a onima od vas koji ne razumiju zašto se ona tako zove, to je zato što postoje bijeli ili «mliječno» obojeni pramenovi «strukture oblaka», koje ćemo tako nazvati, koje se protežu cijelom vašom galaksijom čak do njenih krajnjih rubova prorjeđujući se prije nego što dođu do vanjskih granica vaše galaksije. Tako da ima mliječno bijelu izmaglicu ili maglu ili njenu teksturu, tako da je to razlog zašto je vi zovete Mliječni put. Smatramo da je to lijepo ime i tako se dobro uklapa, i tako bismo voljeli da vi odlučite i izglasate među sobom ako želite da promijenimo službeni naziv vaše galaksije kada bude vrijeme za to. A sada, vratimo se opet na našu raspravu. 

Nas ima mnogo iz raznih galaksija, nekih tako udaljenih da bi trebali putovati eone vremena od jedne njihove galaksije do vaše kad ne bi imali vrlo napredne tehnologije koje mi posjedujemo. Mi možemo «provući iglu kroz vrijeme», takoreći, od jedne galaksije do druge i kroz cijeli svemir ustvari u, da, nekoliko minuta. Razmislite o tome; par minuta putovanja koje bi potrajalo vašim današnjim modernim astronautima milijune godina. To je istina, a to je razlog zašto mi kažemo kada dijelimo naše tehnologije sa vama da će se vaši životi drastično promijeniti. Vaš svijet će se kompletno promijeniti iz načina na koji je danas. 

Sredstva s kojima mi putujemo i krećemo se i naša oprema kojom smo okruženi su toliko napredna da će mnogi od vas to percipirati kao mađioničarski trik, jer doista, izgledat će kao magija. Vi ćete biti u mogućnosti da putujete diljem planeta iz točke A do točke B i natrag u roku od nekoliko sekundi. Da, sekundi, u mnogim slučajevima. Kako to najdraži? Da li smatrate da je to uzbudljivo? Da li smatrate da je to korisno i produktivno? Da li smatrate da to mijenja život, jer nama jeste, a mi osjećamo da će i vama kad podijelimo i uvedemo ove tehnologije kod vas. 

Opet vas podsjećamo, da će biti određenih ustupaka koje će vaši ljudi morati napraviti, a jedan od njih je da predaju sve vaše oružje, jer mi ne možemo imati ljude koji zuje okolo po svijetu naoružani s namjerom da povrijede drugoga. Vidite li kako mi ne možemo podijeliti s vama naše tehnologije koje će vam pomoći da putujete, ako postoje oni od vas koji će posjedovati oružje i puške i bombe? Nadamo se da ćete to shvatiti, a mi ćemo službeno objaviti vaš prijedlog svima vama u danima pred vama. Još jednom, vraćamo se na našu diskusiju. 

Pa na što mi ličimo? To je pitanje koje smo ponudili jučer da ćemo odgovoriti i javno mnijenje je izrazilo kroz vaše komentare na vašem internetu da je bilo vrlo oduševljeno da želite bolje shvatiti kakva je naša pojava i kako mi izgledamo. Dakle, idemo. Ima onih od nas sa ljuskastom kožom, da, moglo bi se reći zelene ljuske. Ima onih od nas koji će odmah dočarati sliku reptilskih bića. Da, ima reptilskih bića među nama. Da li vas to iznenađuje? Da li vas to plaši? Da li vas to plaši i navodi vas da vjerujete da je ovo neka vrsta invazije, jer smo toliko čitali na internetu o tim zlim savijenim reptilima u osvajanju vašeg planeta a mi vam kažemo da je to besmislica, kako vi kažete, to je glupost. Sve je to laž. To je propaganda. Nema zlih reptila ovdje koji žele osvojiti vaš planet. 

Nadamo se da smo bili jasni o tome. Mi smo pustili da ova šarada ide neko vrijeme, jer smo osjećali da će biti divna lekcija za sve vas za naučiti, i nadamo se da svi vi koji ste pomogli propagirati ove glasine, te laži, te dezinformacije, i kupili ih u ovoj priči s vremenom naučiti nešto, što je ne samo gubiti se s tim što drugi kažu ili vjeruju u ono što čitaju na internetu ili čak u knjigama, bez obzira tko je to rekao. Idite s vašim osjećanjima iz trbuha, vašom intuicijom. Da li vi doista mislite da bi mi, vaša vlastita braća i sestre, dozvolili nekoj zloj vrsti bića koja vas žele osvojiti da dođu ovdje? Ne, naravno da ne bi. Vi ste sigurni, a ta bića koja možete vidjeti ili opisati kao reptile su ovdje među nama. 

Oni imaju kožu s krljušti, jer oni žive na svjetovima gdje je njihovo sunce jako štetno za njihove potkožne slojeve kože, pa tijekom evolucijskog razdoblja njihove se koža počela malo stvrdnjavati da bi ih zaštitila, to je sve. Boja njihove kože također se malo promijenila, jer gustoća označava boju. Mijenjanjem gustoće nekog predmeta, boja će se promijeniti. Tako, tijekom tisuća i tisuća ili milijuna godina njihova koža se promijenila od svjetlije boje, čak bez boje slično mnogima od vas, do tamnije boje s malo zelene nijanse, jer zelena boja nije boja zla. Zelena boja je boja biljaka i drveća i cvijeća i bilja. Zelena boja je lijepa, i zelena boja je vrlo prirodna boja, jedna od najprirodnijih boja koje postoje na svim planetima. Zelena je boja života, to je boja hrane i boja vode na mnogim mjestima. To je boja ljubavi i to je boja nekih od onih koji vam dijele ove poruke ljubavi da je nosite, i to je sve što je ta boja za njih, to je boja koju oni nose. To nije ono tko su oni i odakle dolaze. Oni su puni ljubavi i brižni, pažljivi i ljubazni, velikodušni, bića koja opraštaju i poetska bića koja dijele svoje lijepe poruke ljubavi i svjetla, razumijevanja, tolerancije i smjernica sa vama. 

Pređimo sada na drugu vrstu bića koja dijele poruke sa vama, a ova vrsta bića je visoka, siva, ona su nježna, ona su jednako tako ljubazna i puna ljubavi kao i svi mi ostali pa čak i vi. Oni su ono što vi možete nazvati «sivi». Da, ima onih bića među nama koja vi nazivate sivi. Zapamtite, nije biće ono kako izgleda, biće je ono što je iznutra, a mi vam kažemo da nema bića među nama koje ne posjeduje ljubav unutar sebe, koje ne posjeduje ljubaznost i nježnost iznutra. Ta bića koja su s nama dolaze iz svijeta gdje je uobičajeno za njihov narod da imaju sivu kožu, jer oni imaju atmosferu koja nije sasvim pogodna za stanovanje i to uzrokuje da njihova koža naginje na sivu. To je razlog zašto je njihova koža sive boje. Oni nisu rođeni s kožom sive boje, to vas može iznenaditi. Da, oni koje nazivamo sivi imaju bijelu kožu. Razlog je što postoji mnogo izvješća ljudi kojima se činilo da su vrsta sivih vanzemaljaca, ali su bijele boje. Razumijete li to sada? To nisu vrste bića sa različitih planeta. To su bića koja su jednostavno različite dobi, jer oni koji su stariji imaju sivu kožu zbog štetnih učinaka njihovog sunca. 

Dakle, sada to imate. Sada je tajna izvan ormara. Viša bića sa sivom kožom su starija bića, starješine njihovih planeta i njihovih ljudi, a manja bića u stasu sa bijelom kožom su mlađa. Mi smo također čuvali ovu tajnu od vas, jer smo željeli da svi vi razmislite o ovim stvarima sami bez nas koji jednostavno otkrivamo odgovore na ta pitanja, jer kao što smo rekli, kad odvojite vremena da proučavate misterij i pokušavate doći do srži pitanja, vi rastete neizmjerno iznutra, a podsjećamo vas da je ono što je bitno, nije ono što je izvana. Dakle, bez dodatnih teškoća ćemo prijeći na drugu vrstu bića koja rade s nama i dijele naše poruke kroz naš kanal vama. 

Njegovo ime je Greg. On je biće koje je oko 2 metra visoko. On ima plavu kožu, svijetlo plavu kožu. Ima bijelu kosu. Ima velike plave oči, lijepe plave oči, nježne oči, brižljive oči. On je postao iskusan kroz vrlo dug životni vijek ovdje u ovom svemiru. On je jedan milijun i po godina star u vašim godinama. Da, to biće je više sebstvo, pravo utjelovljenje našeg kanala Grega. Naš kanal Greg, ima više sebstvo, jednog drugog sebe, ako hoćete. On je tu, među nama danas pomažući nam u dijeljenju ove poruke svom «nižem sebstvu», dok aludirate na njega, iako mi mislimo na njega kao avatara, vozilo za više sebstvo za istraživanje i učenje u nižem dimenzionalnom svijetu. Greg, Grea kog poznate, kanal Greg nije biće nepravedno korišteno na ovaj način, jer je on na to pristao. On je imao viziju toga, i točnije on uživa u tome, nije li tako, Greg? Zato mi kažemo pozdrav od njegovog višeg sebstva njemu, što ćemo uputiti sada njegovom nižem sebstvu, i reći mu ti si ovdje, ti si visok, ti si plav, ti si sijed i ti imaš lijepe plave oči i to je sve što ćemo reći za sada o Gregovom višem sebstvu, jer želimo ostaviti druga iznenađenja za buduće poruke. 

Dakle, vi ste prijatelji. Tri bića koja osjećaju da mogu potaknuti vaše zanimanje danas, a mi ćemo vam omogućiti da razmislite o tome i razgovarate sa sobom o tome koga ste sreli danas i što ste naučili kroz ovu diskusiju. Podsjećamo vas da biće nije ono što je izvana. Ono što je iznutra je ono što je važno i jedina stvar koja je važna, a ovdje u višim područjima svako biće koje je ovdje posjeduje ljubav unutar sebe, posjeduje poštovanje unutar sebe, posjeduje milosrđe i velikodušnost i ljubaznost i ljubav i suosjećanje i razumijevanje i oprost, a on posjeduje u sebi vatru, iskru života, kreacije a to je ljubav, za cijelu ovu kreaciju koju mi zovemo našim domom, ovo veličanstveno kraljevstvo izgrađeno ciglu po ciglu kroz ljubav. To je ljubav koja nas povezuje. To je ljubav koja nam omogućuje da dišemo, to je ljubav koja nam omogućuje da jedemo i živimo i osmjehujemo i vidimo i dodirujemo i osjećamo, a ono što mi osjećamo je ljubav kad dotaknemo bilo što drugo ili nekog drugog. 

Nadamo se da smo vas danas dosegli i da smo vas dotakli na neki način i omogućili mnogima od vas da otpustite strah koji ste doživjeli o nekim izmišljenim reptilskim rasama, a vi ste također razumjeli da postoje mnogi od vas koji zovu sivi one koji su baš kao i vi, koji su također bića ljubavi i samilosti i ona su ovdje na našoj misiji s nama da vam pomognu naći tu iskru koja postoji unutar vas i vaših ljudi.

Mi smo mnoga lica braće i sestara iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Do sutra, volimo vas.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

3 komentara:

  1. eto nema reptila. Nema ih my ass.Jasam ih osobno vidio pa, podosta. I stoga vam kažem braćo i sestre, ne vjerujte ništa ovim pričama takozvanog Grega Gilesa jer je to sve jedna velika manipulacija u svrhu da se uvede zbunjenost. u ovim pričama je moguće da ima istine ali, valjda znate i sami, najbolja laž je gdje ima 90% istine.
    A i ova slika Gilesa, ako vas zavede, Bože sačuvaj, meni pari ko neka papčina..

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno!! Hvala, Hvala, Hvala!! Ljubim Vas SVE Prijatelje...i dragog Grega...Gore i dolje. L&L

    OdgovoriIzbriši
  3. naravno da vas ima,da vas ima mnogo sa mnogo razlicitih planeta i galaksija,ne sumnjam u vasu superiornost ali vase namere provodite vrlo brutalno i surovo,barem prema meni.Morali bi i vi prihvatiti cinjenicu da niste bezgresni i da koristeci ljudske pomocnike radite surove i pogresne stvari.Velika vecina ljudi vas nije i nece biti svesna cak ni kada se fizicki javno pojavite,nece verovati...
    trazim od vas da prekinete sa blokadom i progonom kome ste me izlagali,a cinite to i dalje,i da me obestetite za sve ucinjeno.Znam da to vama nije problem ni poteskoce,i verujem da cemo u buducnosti ostvariti bolje kontakte i saradnju koja je i vama preko potrebna.
    Ja licno , ne mislim nista lose o vama ,pa nemojte ni vi o meni.Ove snimke nisam priredio i pripremio ja , vec neko ko to moze,ja sam samo bio pozvan da ih napravim i pokazem ljudima,a to je i vama potrebno,kao i to da se vi licno objavite ljudima,u to duboko verujem...
    http://youtu.be/Qgv5_zpcTbw

    OdgovoriIzbriši

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda