Google+ Followers

nedjelja, 2. rujna 2012.

02.09.2012
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 02.9.2012.  „Vaše magične riječi“ 

Bacivši pogled preko ramena možete vidjeti prisjećanja o vama da su iskustva i lekcije bile dizajnirane da vas ojačaju, da gradite na prethodnim lekcijama i iskustvima koja su vam polako, ali uvijek tako sigurno dopuštala da postanete jaki, mudri iskusni i obrazovani kao što ste danas. Mi, vaši prijatelji, vaša obitelj i vaši vodiči iz Galaktičke Federacije Svjetlosti bili su sa vama od vašeg rođenja u fizikalnosti u ovom životu i daleko izvan vaše sadašnje inkarnacije, unazad na stotine, čak i tisuće godina u vašoj prošlosti, jer vi ste bili uzastopno i bez pauze ili zastoja reinkarnirani stoljećima. 

Mi vam kažemo ovo, jer je sada vrijeme za vas, naši dragi ljubljeni, da se počnete buditi izvašeg putovanja, kako bi se počeli izvlačiti od transa u kom ste bili tijekom svih tih inkarnacija. Ovo vrijeme za mnoge od vas se brzo približava i vrijeme je za nas da vam počnemo otkrivati skrivene tajne, skriveno znanje, stvari koje se nisu mogle dijeliti sa vama u bilo kom ranijem razdoblju vaše povijesti, jer to znanje bi u mnogim slučajevima poremetilo vaš proces učenja. Mi to svakako ne želimo učiniti, tako da smo to držali do kraja naše pogodbe. Vidjeli smo da ste mnogo puta tražili odgovore na mnoge vaše upite, ali vam nismo mogli dati mnoge od tih odgovora koje ste tražili. Umjesto toga, odlučili smo da vam ponudimo alternativne teorije i načine na koje ste mogli procijeniti istinu i procijeniti ono što nije bila istina, i na taj način mogli ste naći svoj put duž staze puta istine, puta gdje ćete naći mnoge odgovore koje ste tražili, ali ti odgovori vam nisu bili jednostavno pruženi. 

Vidite li kako se sve to odvijalo za vas? Vidite li kako smo vas možda vodili na način koji nije bio vaša istina, kako bi se omogućilo da se pogledate u ogledalo i da vidite da to nije bio vaš odraz i da saznate da niste još pronašli svoju istinu, tako da ustrajete nositi se sa vašim putovanjem znajući u svom srcu duboko unutar vas da ćete jednog dana doći do svog pravog odraza u utihnulom ribnjaku na kraju staze. Danas je taj dan za mnoge od vas koji su došli na to jezero na kraju vašeg dugog putovanja, a vi ste žedni od vašeg hodanja i trebate odmor. Želimo vas opskrbiti sa svim odmorom i osvježenjem koje možete trebati. Taj dan se brzo približava, ali danas je puno posla koji treba obaviti, jer vaše putovanje nije više za vas. Vi niste dostigli tu točku gdje možete pogledati u ogledalo i vidjeti odraz onoga tko ste vi uistinu i tko ste uvijek bili, ne, ne još. 

Taj dan će doći, doći će uskoro, vi ćete to vidjeti i vi ćete to znati, iako danas morate biti zauzeti, morate nastaviti pješačiti ovom prašnjavom stazom. Vi morate nastaviti, morate ustrajati. Ne usporavajte sada, nemojte nikada razmišljati o zaustavljanju, jer vaš momentum je toliko vrijedan za vas u ovom trenutku i vi ga želite povećati a ne smanjiti, ni za jedan trenutak, ni za jedan korak. Mi vas uvjeravamo da smo sa vama, mi vas nadgledamo, mi vas vodimo i mi vas vodimo duž puta koji ste učinili jasnim kroz vaše namjere gdje želite putovati. Ne postoji nitko od vas gdje nismo sigurni gdje je to gdje vi želite biti i što želite doživjeti. Nemojte pomisliti ni na trenutak da će bilo tko od vas biti izgubljen u dvoličnosti ili će se zateći ukopan duboko u pijesku vremena, a mi ne bismo nikada dozvolili da se to dogodi, ne pod našim nadzorom. Mi uzimamo veliku odgovornost u tome kako vas štitimo, nadgledamo vas i vodimo vas. Mi nikada ne bismo dopustili da vam se nešto dogodi, i mi nikada ni na trenutak ili jedan korak vašeg velikog putovanja ne bismo propustili da bdijemo nad vama, jer vi ste na neki način naša djeca, na drugi način ste naša braća i sestre a na neki način naši roditelji, a ako bi mogli danas shvatiti koliko truda, radne snage i tehnologije je otišlo za nadgledanje i vašu zaštitu u svakom trenutku svakog dana i mi osjećamo da bi ova vrsta informacija stavila mnoge vaše misli u potpuno spokojstvo, jer na ničemu se nije štedjelo za vas, naši najdraži. Da li biste štedjeli na bilo čemu nadgledajući vašu djecu u ovom životu? Ne, ne bi, ni mi nikada ne bi odlučili da to učinimo. 

Danas se obilježava prekretnica, raskrižje za neke od vas. Danas je dan kada će od vas biti zatraženo da odlučite gdje vi odavde želite otići. Vi sada izlazite, izlazite iz vaše sadašnje stvarnosti, stvarnosti koju ste poznavali, u nekim slučajevima, mnogo eona vremena i kao jedinu stvarnost na koju imate sjećanja o bilo čemu. Mi to razumijemo, i mi smo ovdje da vas podsjetimo na neki način o drugoj stvarnosti, stvarnosti koja je bila u nekom drugom vremenu, jedinu stvarnost koju ste shvaćali i doživljavali. Sada vi morate odlučiti koju od dvije vrlo različite stvarnosti izabrati, a to je izbor koji se od mnogih traži da naprave u ovom trenutku. 

Pa što će to biti? Da li ćete se odlučiti da se zakačite za ono što je u vašoj novijoj povijesti postalo uobičajeno? Da li se želite držati toga, što možete vidjeti kao zastarjelo i ne više plodonosno, ili zahvalno, ili ugodno, ili zabavno, ili uzbuđujuće, ili iznenađujuće, ili izazovno, ili uzdižuće iskustvo? Ili da li želite sada novi život, novi svijet, novi svemir, potpuno novu stvarnost sa zavojima i krivinama, strmim usponima i padinama, misterijima, izazovima, uzbuđenjima, avanturama i zabavom? Ako je to ono što ste sada izabrali za sebe recite „Ja sada za sebe odabirem potpuno novu stvarnost“, i to je upravo ono što ćete i dobiti.

Ovo je vrijeme za to. To su vaše magične riječi. To je vaše naređenje koje će otvoriti dimenzionalna vrata. Ta se vrata neće otvoriti danas, nemojte postati previše uzbuđeni ili pretjerano očekivati kada će se vrata otvoriti. Ova naredba će biti ključ za otvaranje vrata i počet će se otvarati ručica, ali otvarat će se polako i mjerljivo. To je ono što će ova naredba učiniti za vas. To je velika odluka za svakog od vas i želimo da to shvatite, i želimo da dugo i pažljivo razmislite o tome. Ne žurite s bilo kakvom odlukom, jer ne postoji povratak natrag, nema stavljanja Jack-a natrag u njegovu kutiju jednom kad nikne i izvan sadašnje dimenzije ove stvarnosti. Jednom kad izniknete izvan vaših granica i u više dimenzije ovog svemira vi ste ovdje i bit ćete ovdje zauvijek, nema povratka u vaš niže dimenzionalni svijet. 

To je kako to mora biti. To je razlog zašto je tako važna odluka za vas koju trebate napraviti u ovoj točki vašeg putovanja. Mi poštujemo i cijenimo svaku odluku koju ćete donijeti i želimo vam sve moguće vrijeme u vašem svijetu da napravite ovu vrlo važnu odluku. Uzmite si vremena, još ima dovoljno vremena na raspolaganju za dugo i pažljivo razmišljanje o tome, najvažniju ćete odluku donijeti u vašem cijelom putovanju, a ovaj izbor će za mnoge od vas završiti ovo putovanje i niti jedan izbor koji ste ikada svi vi napravili u vašim prethodnim inkarnacijama neće imati takvu moć, a to je razlog da vam se preporuča da uzmete sve vrijeme na svijetu i razmislite dugo i čvrsto o tome. Jednom kad dođete do vaše odluke mi ćemo slušati. Vi možete vikati, možete šaputati, a možete je ostaviti kao komentar ispod naših poruka. Mi ćemo potražiti vaše odgovore, jer mi trebamo znati zasigurno da li je vaš izbor ili nije da napustite vašu trenutnu stvarnost i zakoračite kroz vrata i dođete kući. 

Mi smo vaša obitelj koja vas čeka u vašem domu. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda