Google+ Followers

subota, 15. rujna 2012.

15.9.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 15.9.2012. „Odlazak sa pozornice “ 


 Kalibrirani u onome što ste željeli za sebe su oni koji su preuzeli inicijativu, koji su prešli dodatne kilometre, koji su ustrajali kada su drugi odustali, posrnuli ili dopustili sebi da postanu zbunjeni u svijetu punom nemira, komplikacija i prepreka, svega što je bilo stavljeno na vaš put od vas samih, jer vi ste ti koji ste željeli da ti izazovi budu izdani vama kako bi testirali svoju snagu i nadogradili vaš karakter i vašu svijest, jer ste osjećali da su vam te stvari vrlo važne na vašem putovanju. Osjećali ste da želite i trebate biti napregnuti do krajnjih granica. Osjećali ste da je to najbolji i najsigurniji način da dobijete sve iz vaše prilike za inkarnaciju u fizičkom tijelu živeći u fizičkom svijetu među ostalima koji su također ovdje iz mnogih sličnih razloga, a i oni će se također suočiti s brdom izazova i prepreka i svojim osobnim nesuglasicama. 

Da, to je vaš svijet, svijet koji ste svi vi stvorili za sebe, svijet koji je ponekad zamršen a ponekad zbunjujući i cijelo vrijeme kompliciran i problematičan s jedva kakvim rješenjem na dohvatu, jer to ste tako željeli, jer kakvo bi vam to dobro donijelo kad bi postojalo mnoštvo odmah dostupnih rješenja za sve vaše probleme i izazove? Pitamo vas ovo. Pitamo vas; kad ne bi bilo drugog tima ovdje, drugog kontingenta koji planira i spletkari i stvara urote i djeluje protiv vas, odakle bi dolazili ti izazovi? To je ono što vas danas pitamo, jer želimo da bacimo još jedan pogled na to tko su vaši protivnici, jer želimo da bolje shvatite njih i njihove motivacije. Postoji nešto što ih čini da otkucavaju, zar ne? Nešto ih čini da otkucavaju iznutra i to otkucava glasno i otkucava jasno. Nešto ih motivira, vodi ih prema onome što oni rade. Što je to što ih može toliko motivirati, toliko da se oni također toliko žrtvuju za svoja uvjerenja, za svoje planove, za svoja zla planiranja uništenja i njihovom potragom za više novca, vlasti i kontrole? Ništa ih ne zaustavlja, jeste li to primijetili? Oni ne dopuštaju čak ni da ih strah od neizbježnih uhićenja, suđenja i izricanja kazni za njihove zločine uspori ili zaustavi od nastavljanja planova i urota pa čak i djelovanja protiv vas, ljudi na Zemlji. Što bi to moglo ležati unutar bića da ih gura tako snažno kao ovo, prema jednom takvom programu tako mračnom i tako zlom i tako destruktivnom kao što je njihov? 

Zanima nas čuti što vi danas mislite o tome. To je vaš zadatak, vaš domaći rad, ako hoćete, i ako ćete biti tako ljubazni da ostavite svoje komentare ispod naše poruke i međusobno razgovarate i raspravite što je to što oni posjeduju unutar sebe što možda vi ne činite ili činite. Mi vam nećemo dati više sugestija o tome, jer mi želimo vaša mišljenja, ne naša. Mi ćemo, kao što uvijek činimo, pročitati i proučiti vaše komentare ispod naših poruka danas i kažemo vam da se uvijek sjetite da nema pogrešnih odgovora kad svi zajedno radite i radite najbolje što možete da dijelite vaše poštene i iskrene osjećaje dok poštujete mišljenja i poglede drugih. To je ključ, jer sve dok ostavljate vaše komentare na način koji je pristojan, koji je pun poštovanja, koji nije ponižavajući ili uvredljiv ili sarkastičan prema drugima, tada mi pozdravljamo sve vaše komentare, čak i one koji se ne slažu, čak i snažno, sa nama, našom organizacijom i našom misijom u služenju drugima. 

To je točka koju izgleda da je propustio veliki broj vas koji osjećaju da kod naših protesta za one koji ostavljaju neke od tih negativnih komentara za koje vi mislite da mi želimo ušutkati glasove koji nam se suprotstavljaju, koji nam ne vjeruju, koji vjeruju da smo mi ovdje kao dio neke vrste negativnog plana za osvajanje vas ili kontrole vas ili potkradanja vas na neki način. Želimo vas podsjetiti da to sigurno nije slučaj. Oni kojima smo prigovarali su oni od vas koji su napadali tuđe točke gledišta s «naoštrim točkama», naoštrenim palicama možete reći, bacajući kamenje na njih ,moglo bi se reći. Ono što smo pokušavali reći je da ima mnogo više načina da ostavite svoje točke gledišta drugima. 

Jedan od tih načina je da ostavite te točke gledišta i mišljenja na pristojan i uljudan način, svjesni tuđih osjećaja, jer vi im možete nanijeti štetu s vašom oštrom i iskrivljenom retorikom, klevetničkim govorom i insinuacijama i optužbama. Postoji još jedan način na koji možete ostaviti vaše točke gledišta a to je poštujući tuđa osjećanja i emocije i njihove točaka gledišta. Vidite li ovdje razliku? Ovdje je jako velika razlika, a to je ta razlika koju želimo da vidite, jer možda ako možete vidjeti to mnogo jasnije vi ćete točno razumjeti koji komentari ovdje ne pripadaju. 

To nisu komentari koji se ne slažu sa nama ili se protive našem stavu, ne, nikako. To su komentari koji štete drugima, koji optužuju i kleveću i vrijeđaju druge i raspaljuju bolesnu volju i osjećanja, jer te riječi su stvorene da budu korištene da povrijede drugoga, da ih podcijene, da ih verbalno zlostavljaju i gotovo kao da šake lete po zraku. Vidite li razliku? Ako danas vidite tu razliku, molimo vas da nam to javite, jer to je jako važno jer mi želimo da očistimo zrak u vezi toga i da naše namjere i naše točke gledišta učinimo što više kristalno jasnim i mi ne želimo da bilo tko od vas bude zbunjen onim što želimo reći. 

Sada kada smo stavili točku na to, dopustite da vam danas govorimo o tome što je to što ćemo uraditi u smislu rada sa vama u danima pred nama. Mi ćemo se sastati s izvjesnim brojem vas koji su bili izabrani među svojim vršnjacima da rade rame uz rame s nama na vrlo važnom projektu. Više nećemo raspravljati o tome što je taj projekt dok taj projekt ne bude već pokrenut. Mnogi od vas već dobro znaju što je taj projekt, vi koji ste pratili naše poruke dijeljene kroz naš kanal prije nekog vremena, i mi vam se zahvaljujemo na tome i kažemo vam da je vaš angažman s nama uvelike cijenjen. Vaše povjerenje u nas je uvelike cijenjeno i vrlo je važno, jer vaša vjera u nas će učiniti sve ove promjene mogućima. One ne bi mogle biti moguće pod bilo kojim drugim okolnostima. 

`* Vidite li to? Vidite li da ako vi ne vjerujete nama, tada mi ne možemo raditi sa vama osobno pa čak ni indirektno, jer nedostatak povjerenja izaziva strah, a strah u svako doba moramo izbjeći. Strah uzrokuje puno problema, on uzrokuje puno konfuzije, on uzrokuje puno sukoba. On također uzrokuje puno nasilja. Da, to je ono što strah stvara. Strah omogućuje bićima da se istresu na drugima, jer on to čini u obrambenoj reakciji, jer on misli da treba preći u ofenzivu kako ne bi bio povrijeđen. To je jedna od iluzija straha, i to je razlog zašto je za nas važno da učinimo sve što možemo da umirimo vaše strahove. Mi svakako nemamo nikakve koristi od bilo koga koji potpaljuje ove strahove, koji daje plamenu straha kisik.

Razumijete li ovo? To je razlog zašto nećemo raditi ili direktno ili indirektno s bilo kim od vas koji miješa lonac, kako kažete, jer mi vas ne možemo imati u blizini ako vi potpaljujete druge ispunjavajući ih svojim vlastitim strahovima, sumnjama, zbunjenosti, zavjerama pa čak i paranojom. Da, neki od vas dostižu prag paranoične reakcije. Napustili ste domenu racionalnog razmišljanja, a to je paranoja. Paranoja je tehnički područje vašeg mozga koje počinje i kalkulirati za vas kada drugi dijelovi vašeg mozga koji se obično koriste za kalkuliranje tih stvari za vas, sada su zanemareni, neiskorišteni, ignorirani, i umjesto toga, područja mozga koja sviraju na uzbunu, koja se prvenstveno koriste za primitivni opstanak, sada se koriste. 


Pod «primitivni» ne mislimo na gluposti kao pećinski čovjek, ne, za vas nisu nikad bili primitivni kao to. Ono što mi mislimo su konstrukcije ljudskog mozga i drugih mozgova diljem cijelog ovog svemira gdje su osnovne vještine preživljavanja ugrađene u ove dijelove mozga. Mnoge od tih osnovnih vještina preživljavanja su, da, strah. Strah rađa opstanak i svoj poticaj i svoju zaštitu. To je ono što je strah. Strah se može koristiti za neko dobro, to je istina, ali mi ne želimo da ovdje pobrkamo pojmove i mi vas podsjećamo da je strah sada u toj točki vašeg putovanja potpuno beskoristan, potpuno uzaludan, on je štetan i opasan za vas i za druge oko vas. To je ono što je strah sada za vas. 

Vi ste daleko izvan vaših ranih dana preživljavanja. Vi ste bili izvan tih dana prije nego što ste se ikad inkarnirali ovdje na ovom planetu u fizikalnosti, neki od vas, prije stotine tisuća godina. Da, tako davno, i dosta prije nego što ste došli ovdje već ste bili ostavili za sobom dane kada su odjeljci vašeg mozga, koji koriste strah u cilju da preživite, bili korisni za vas. Shvaćate li prije koliko vremena je strah postao apsolutno nekoristan za vas? To nije ništa novo. To nije gdje koračate van vaše stvarnosti treće dimenzije u višu stvarnost pete dimenzije, ne. Vi ste izgubili svu uporabu i vrijednost za strah i mnoge njegove komponente bezbroj eona prije, tako da možemo reći da je krajnje vrijeme, kako vi kažete da ga se sada potpuno oslobodite jer on nanosi štetu vama i drugima oko vas i jako je štetan za vaše putovanje kao i putovanje drugih ljudi, jer vaš strah utječe na njih. Da, svi vi možete to vidjeti. Pogledajte što ova vrsta na strahu temeljenih paranoičnih razgovora čini onima oko vas. Vi plašite svog susjeda, vi plašite svoju vlastitu braću i sestre i punite njihove glave sa svim vrstama mogućih noćnih mora i scenarija i teorijama zavjere, kada ne postoji poziv za to. 

Mi nismo ovdje da osvajamo. To je samo jedna potpuna laž. Mi smo ovdje u služenju drugima, jer to je ono što mi radimo. To je ono za što se zalaže naša organizacija Galaktička Federacija Svjetlosti, i ništa drugo, a ako bi mogli vidjeti ono što mi vidimo, ako bi mogli vidjeti ono što je u našim srcima, samo za djelić sekunde, vi bi to razumjeli, vi bi to vidjeli, vi bi to osjetili, i vi bi to znali, a to je jedan od razloga zašto mi dijelimo naše poruke vama svaki dan. Želimo da vi na neki način vidite to, da nekako to osjetite, a mi osjećamo da radimo dobar posao ovdje, jer postoje mnogi od vas koji se u jednom trenutku mogli bojati nas, ali oni to više ne rade i oni nam znaju vjerovati, a za one od vas koji ste na ovom putovanju kažemo bravo i vi ćete možda raditi sa nama jednog skorašnjeg dana. Za one od vas koji još trebaju napraviti ove vrlo važne korake kažemo vam da nikada nije prekasno za vas da zatvorite vrata tog odjeljka vašeg mozga gdje boravi strah, jer on vam ne pomaže na vašem putovanju. On vam ne koristi na bilo koji način danas, sutra ili svaki slijedeći dan. Dan za korištenje straha je daleko iza vas.

Sada kada smo to raščistili, želimo nastaviti raspravu malo o tome kako će vaš novi svijet biti postavljen i možda koji će biti njegovi stanovnici. To pitanje, misterija čak za mnoge od vas, a mi sigurno razumijemo zašto, jer mi nismo baš bili dobrodošli s onim što mi osjećamo da ćete doživjeti. To je iz mnogo razloga, ali donja crta je bila za vaše vlastito dobro. Da, mi ne radimo ništa za naše vlastito dobro, jer mi nismo ovdje zbog nas, i ako ćete se uvijek moći sjetiti toga da ćete srušiti sve sumnje i nepovjerenje i samo vjerovati što mi kažemo kad mi govorimo iz našeg iskustva i naše stečene mudrosti i naše više dimenzionalne perspektive tada mi, mi pretpostavljamo, mi ne znamo što je dobro za vas, jer mi smo vaši vodiči nakon svega, i ako vaši vlastiti duhovni vodiči ne znaju što je dobro za vas, onda tko će, pitamo vas. 

Da, to vam jasno moramo dati na znanje da ništa nije stvarno, to je razlog zašto se to smatra iluzijom, jer kako može svijet koji je toliko manipuliran od toliko različitih bića, nekih s velikom moći nad vašom stvarnosti, biti realan. U višim prostranstvima ovog svemira u višim dimenzijama ta vrsta manipulacije, ta vrsta glume, igranje uloga ili pisanje scenarija ne postoji, jer ovdje je stvarna egzistencija. Mi imamo stvarne karijere i stvarne zadatke za izvršiti svakog dana i stvarne prijatelje i stvarne obitelji. Ne želimo reći da su vaše obitelji i vaši prijatelji lažni ili da vas ne vole ili da ih vi ne volite i ne uživate u njihovom društvu, ne to nije ono o čemu govorimo. Ono o čemu govorimo je da vi imate pisane scenarije koja će vaša obitelj biti u ovom životu. Vi ste dozvali, ako hoćete, iskustva za sve vas da učite i dobijete iz toga. 

To, stvarnost u kojoj živite je samo kao igra ili film a vi ste zvijezde, vidite li? To je razlog zašto mi kažemo da živite u iluziji i ništa stvarno nije stvarno, jer to je igra, scenarij. Vi ste stvarno tamo, toliko je istina, i tamo su stvarno zidovi u vašoj kući i vi stvarno hodate po podu, i vi stvarno imate kućnog ljubimca psa i sve to, da, to je istina, ali ono što nije stvarno iza svih pojedinaca u vašem životu, jer taj dio je zapisan i želimo da se uvijek sjetite ovoga slijedeći put kad se možete osjećati kao da sudite nekome za njegove postupke ili njihovim životima, ono što su svi okolo ili čak ono kako oni izgledaju, jer sve o njima je bilo zapisano a to se može reći i za vas. 

* Vi ste vodeći muškarac ili žena u vašoj produkciji a vaša braća i sestre su također vodeći muškarac ili žena njihove produkcije, vidite li? To ovisi koja je vaša perspektiva, i sve dok ste vi samo jedno biće u vašem svijetu upravo sada, vaša perspektiva je iz, dobro, vas. Tako vi ste zvijezda vašeg Showa, a mi samo želimo da zapamtite to a također da zapamtite da je to doista Show i to je razlog zašto mi kažemo da ništa u vašem svijetu nije stvarno i zašto vam mi pomažemo «diplomirati», ako hoćete, ili otići sa pozornice vaše igre. 

S tim je rečeno, vratimo se na ono što vidimo da će se odigrati u vašem novom svijetu, jer to će biti svijet koji se sada vraća u stanje stvarnosti. Tamo vi idete. Tamo je velika razlika. Vi ostavljate vašu igru, vašu iluziju, vašu stvarnost, i vau, kakvu ćete razliku vidjeti i doživjeti jednom kad zavjesa padne na tu, vašu vrlo dugu i divnu i uzbudljivu i neizvjesnu i ponekad komičnu, ali uvijek srce parajuću izvedbu. Vi se vraćate u zemlju stvarnosti, gdje je sve stvarno, gdje su vaši prijatelji stvarno vaši prijatelji a ne glumci koji su bili zapisani da vam se pridruže u avanturi. Ljubavi koje nađete će biti prave, one će biti pisane romanse za vas. Da, mnogi ljudi koje ste možda voljeli većinom su glumci, iako oni to ne znaju. Vi ste napisali scenarij za njih, pa kako bi oni mogli znati koje su njihove uloge. Oni ne znaju, tako da ne mislite da postoji neka velika zavjera gdje svatko zna da glumi osim vas, jer to nije istina. 

Postoji divan film u vašem svijetu koji smo gledali, jer naš kanal Greg je bio toliko ganut tim filmom da mu je bio na pameti neko vrijeme, a njegovo više ja ga je shvatilo i preporučilo ga nama. Tako smo nabavili kopiju, može se reći, i svi smo sjedili zajedno i gledali taj film. Zvao se The Truman Show i to je bio film o čovjeku koji je živio život iluzije. Sve oko njega je bilo izmišljeno, bilo je lažno, bila je filmska namještaljka. Svi njegovi prijatelji i obitelj i kolege na poslu su bili glumci koji su svjesno znali da glume a on nije znao da je on bio samo dio velike i razrađene izvedbe. Zvijezde iznad njegove glave su bila svjetla pozornice postavljena vrlo visoko u daljini. Horizont je oslikano platno plavog neba i bijelih oblaka. Ocean koji ga je okruživao na njegovom malom otoku bila je jednostavno velika fontana koja ga je držala zaključanog u njegovom malom svijetu iluzije. 

To je bio tako prekrasan film, i mi ga preporučujemo svima vama, jer je to u velikoj mjeri točno. To je upravo ono što se događa u vašem svijetu danas. Jedina razlika, a to je velika razlika, je da svi vaši prijatelji i obitelj i ljubavi i svi ljudi u vašim gradovima također žive živote iluzije i oni ne znaju da su oni u The Truman Showu u kom oni glume, da su oni samo izvršitelji, jer u vašoj iluziji svaki od vas je Truman, svaki od vas je stvarni čovjek, i da je jedan od simbolike koja je sadržana u tom filmu. 

Tu je još toga, i ja sam siguran da će mnogi od vas sada možda otići vani i nabaviti kopiju i gledati ovaj film i da bi Greg bio oduševljen da podijeli sa vama simboliku koju su on i njegov brat dešifrirali iz ovog filma, jer simbolika je apsolutno čudesna i mi vrlo preporučujemo svima vama da bi saznali više o simbolici filma i doslovnoj simbolici svega toga, jer tamo ima mnogo prekrasnih «pozadinskih priča», da ih tako nazovemo, koje su skrivene od kamere, koje se samo mogu otkriti pažljivim razmišljanjem i razmatranjem i slijedeći trag. 

Mi vam kažemo da je to također istina u vašim životima, jer tu postoje priče u pozadini. Da, postoje tajne ove produkcije. Tu su priče ispod ove priče. Skriveni ispod tih svjetovnih stvari vi možda radite samo da bi dobili iz toga nešto što se događa ovdje. Nećemo vam reći što je to, jer bi pokvarili ovaj teren za vas, ali mi veoma preporučujemo svima vama da mnogo pažljivije promatrate vaš svijet oko sebe uključujući svoju obitelj i svoje prijatelje i vaša iskustva i pokušate otkriti kakva je motivacija bila vaših prijatelja i vaše obitelji kada su oni počeli bilo tko od njih svađu među vama ili da je ljubavnik ili ljubavnica slomio ili slomila vaše srce ili ste dobili otkaz na poslu ili je prijatelj napustio vaš život a nije rekao zašto.

Sve te stvari imaju božansku svrhu. One imaju skrivene priče i tajne poruke za vas, i ako možete nekako otkriti tajne, vaš mali svijet mogao bi se otvoriti u nevjerojatno dalekosežan raj, baš kao što je Truman otkrio kad ga je počeo istraživati, i kažemo vam da ako vi također odvojite vremena i učinite napor i počnete istraživati neke tajne skrivene u vašem svijetu, da ćete ih pronaći, vi ćete ih otkriti, i one će vam otvoriti nešto sasvim novo i vrlo stvarno izvan bine vaše sadašnje iluzorne, ali briljantne i sigurno dobro odigrane i predivno napisane izvedbe. 

Mi smo producenti, redatelji ovog vašeg Showa, ali mi nismo glumci, jer mi ne glumimo, mi ne pričamo priče, a naše trake nisu scenariji, samo neke vaše jesu, ali vas podsjećamo da nisu sve, samo su neke od vaših traka zapisane, jer najviše onoga što vi kažete, i vaši prijatelji i obitelj i ljubimci kažu, dolazi samo iz srca, a mi ne pišemo dio ovog Showa a niti vi, zbog toga ste otišlida napišete nešto drugo, a to nešto drugo bila je ljubav. Vi ste dozvolili ljubavi da govori svoj vlastiti dio, slobodno, da stoji u središtu pozornice u osvijetljenom monologu i recitira svoju poeziju. To je ono što je ljubav. Ljubav je stvarna. Ljubav je jedina stvar koja je stvarna u vašim životima. Ljubav je esencija. To je ono što leži u srcu svake spirale vašeg postojanja. Ljubav i samo ljubav pjeva na kiši. Ljubav i samo ljubav se penje na visoke planine i samo da bi rekla da je to učinila. Ljubav je emocija koja izaziva vaše vjetrove, puneći vaša jedra koja omogućuju vašem brodu da dođe do nove zemlje, a to je upravo ono što mnogi rade danas. Vi stižete do nove zemlje, novog sna, nove stvarnosti, nenapisane i ne-odigrane, samo prave. 

Mi smo producentska kompanija zvana Galaktička Federacija Svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Tempa

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda