Google+ Followers

petak, 7. rujna 2012.

07.09.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 07.9.2012. 


„Vaši preci dolaze od zvijezda “ 

Mora se počinju pomalo uzburkavati kako se približavamo posljednjoj četvrtini milje do kuće neprekinutog putovanja ovdje u 3 dimenzionalnom svijetu. Mi pratimo akcije diljem vašeg svijeta, a ono što vidimo su promjene u infrastrukturi svijesti cijele populacije Zemlje. Ono što se ovdje dešava je da mnogi od vas počinju da vide, počinju shvaćati da stari načini gledanja na stvari i rješavanja problema će biti vaš način u budućnosti, ako je svjetlija budućnost ono što svi želite za sebe, a mi vjerujemo da je ovo upravo ono što većina vas želi i dugo ste, po nama, čeznuli dugi niz godina. 

To buđenje, iako se na površinu može pojaviti iznenada na neki način, zapravo je bio spor preokret, daleko sporiji i postupniji nego što je zapažen od onih od vas koji vide da se ove promjene događaju. Mi. Iz naše perspektive, bili smo svjedoci tih promjena koje su se javljale polagano tijekom mnogih razbacanih godina. Mi smo zapazili neke od većih ili oštrijih prekretnica za vas, i kažemo da su te koordinate na našoj karti vrlo malo i daleko između, i kažemo da veći dio ovog zaokreta, na način na koji vi razmišljate i djelujete prema svima drugima, je bio vrlo postupna, spora ali sigurna metamorfoza. Željeli bismo vidjeti vaš sadašnji kurs kako nastavlja nesmanjenim intenzitetom, neusporen i nepromijenjen. Mi ne želimo vidjeti one od vas koji mijenjate vaš kurs u ovom trenutku, jer vi ste tako blizu postizanja onoga što ste željeli za sebe i vašu braću i sestre podjednako. Ono što predlažemo je da svi vi pronađete središte, pronađete ravnotežu i uhvatite se za tu ravnotežu, ne dopuštajući sebi da izgubite oštrinu ili počnete gubiti ravnotežu na bilo koji način dok dopuštate drugima i njihovim pogrešnim i negativnim ponašanjima da utječu na vas i promijene stabilan kurs kojim ste plovili neko vrijeme. Vidimo one od vas koji postaju povrijeđeni na neki način svim negativnostima, oštrim i često negativnim kritikama našeg rada, naše organizacije i naših poruka i ono što se čini njima, vaša odanost našem savezu. 

Kažemo onima do vas koji sebi možete dopustiti da vas ove negativne vibracije zbune, da nastavite na način da jednostavno ignorirate njihove dosjetke, uvrede, njihove pokušaje dezinformiranja i njihovih mamaca da vas navedu na krivi put, da vas uvedu u diskusije i rasprave i odvedu u negativnost na bilo koji način. Pitamo one od vas koji su primili obavijest o ovim taktikama podanika smutnje, pa čak i onih koji slijepo rade za smutnju bez naknade, da pazite na svoju braću i sestre koji mogu pasti u te zamke i dozvoliti da na njihove pozitivne tokove energije negativno utječu ti priljevi negativne energije u i kroz vaše zajednice svjetla i ljubavi, tolerancije i razumijevanja, zajednica osmišljenih za povezivanje onih od vas koji žele bolji svijet i bolji način života za sve vas. 

Nemojte dopustiti da ta negativna bića i njihovi negativni planovi utječu na vas na bilo koji način. Vi to možete učiniti; znamo da možete. Mnogi od vas pokazuju to već neko vrijeme. Bavite se svojim poslom dijeleći vaše svjetlo s drugima, ali ne dopustite tim negativnim silama da vas odvuku od posla koji radite. Jednostavno plovite svojim putem oko njihovih negativnih, neprijateljskih i razdornih udaljavanja i jednostavno se fokusirajte na postove i komentare koje vi smatrate da dolaze od braće i sestara u svjetlu, u ljubavi. To je najbolji savjet koji imamo za vas, i želimo vidjeti danas poboljšanja nekih od vas, naše braće i sestara. 

To je sve što imamo reći o tome, i danas željeli bismo nastaviti govoriti vam o tome što to vi možete raditi u ovom trenutku vašeg putovanja a prema ispunjenju vaših zadataka ovdje na ovom planetu. Kao što mnogi od vas shvaćaju, vi niste zvanično s ovog planeta. Ovo nije svijet koji bi normalno zvali domom. Vi ste ovdje posjetitelji, i kao takve vas molimo da ostanete u svom najboljem ponašanju i da budete ljubazni prema autohtonim stanovnicima ovog svijeta, čak ako oni ne uzvraćaju ovu ljubaznost na isti način. Njihovo ponašanje je razumljivo pa čak se može i očekivati, pošto ideje i koncepti koje ste donijeli ovdje kao član naše organizacije ili druge koja ovdje radi s nama u svjetlu, njima su nove, izazovne za njih, prijeteće, često su zastrašujuće za njih u mnogim slučajevima.  

Očekujte neka neprijateljstva, očekujte ono što možete osjetiti da može biti neočekivano, ali na način da svi vi ne trebate biti iznenađeni napadima koji su pokrenuti prema vama od ovih domaćih kultura ovdje, jer sve to oni mogu percipirati kao napad na njihov sustav i njihov svijet i oni žestoko napadaju na način na koji su se navikli u borbi za njihov opstanak, jer to je bilo tijekom dugih eona iznimno natjecateljsko okruženje, opstanak najjačih i «pas jede psa» okruženju i oni se ne koriste na bilo koji način postupanjem prema drugim pojedincima kroz ljubaznost, kroz uljudnost i strpljivo ponašanje, kroz toleranciju, povjerenje i razumijevanje. 

Oni nisu navikli da budu otvoreni u svojim osjećanjima. Oni nisu navikli da vjeruju drugima s onim što ćemo mi nazvati unutrašnje tajne. To sve je novo za njih, i kao takvo može se očekivati da će s vremena na vrijeme oni planuti s uvredama i neprijateljstvom pa čak i prijetnjama. Jednostavno dopustite ono što vam se može činiti neopravdanim napadima protiv vas i što je za nas sami dio posla. Zapamtite, nije važno što drugi misle o vama, samo je važno što vi mislite o sebi, i ako mislite da radite dobar posao ovdje, tada to je sve što dugujete sebi, jer to je sve obećali nama, vašim suigračima iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Vi niste dali nikakve garancije da ćete biti u mogućnosti promijeniti strukture uma i sve filozofije i ponašanja od bilo kog autohtonog bića ovdje. To nije bio dio vašeg posla i to se nije tražilo od vas. Ono što smo vas samo zamolili da učinite je da dođete ovdje i dijelite svjetlo koje posjedujete u sebi, svjetlo koje vi jeste, i radeći tako preporučeno vam je da učinite što možete da ne dopustite da tama zamagli svjetlo. To je ono što ste bili zamoljeni prije nego ste došli ovdje i to je ono što vas molimo da radite sada. Nemojte doći u iskušenje da mračni snize vaše vibracije i da se takmičite s njima čak i na terenu, umjesto toga, ostanite na visokoj razini i ostanite jasno svijetliti u svom svjetlu i zračite to svjetlo svud okolo njih kako bi im omogućili da vide mnoge stvari koje možda bili u mogućnosti vidjeti hodajući okolo i pipajući njihov put po mraku. 

To je ono što vas molimo danas, naša draga braćo i sestre koji možda dopuštate nekima od tih mračnih da utječu čak i na najmanji negativan način na koji oni rade. Sigurni smo da ste vrlo sposobni za to, i mi smo jako uvjereni da ćemo vidjeti poboljšanja na tom području koja će odmah početi. Kažemo onima od vas koji su ostali jaki u svjetlu vašeg velikog posla, vrlo dobro ste radili za sebe, a to govori mnogo o vama, i otići ćete jako daleko u vašoj budućnosti. Mi ostajemo uz vas u ovim zadnjim danima tame kada svjetlo, koje je bilo izgubljeno toliko dugo ovdje, sada će početi da osvjetljava čak i najtamnije staze vašeg putovanja. 

Mi bi željeli nastaviti govoriti danas o vašem putovanju ovdje i gdje će vas ono odvesti, od kojoj točki ste počeli vaše putovanje i u kojoj točki ćete završiti vaše putovanje ovdje. Mnogi od vas ste počeli vaše putovanje ovdje jako davno, neki od vas prije više tisuća godina po vašem vremenu. Vi ste krenuli na to dugo putovanje, jer ste željeli da vidite u sebi velike promjene, a velike promjene ne dolaze brzo, one ne dolaze nakon jedne ili dvije inkarnacije na fizičkom planu s više izazova i prepreka koje trebate prevladati. Velika promjena dolazi samo iznutra, a to je ono unutar vas što se mijenja vrlo polako tijekom dugih eona vremena i zbog toga, željeli ste otići daleko od kuće i ostati na svom putu toliko dugo koliko je bilo razumno u tom svjetlu. 

Odlučili ste da će biti barem nekoliko tisuća godina ili čak i duže primjereno vremensko razdoblje da odete i da budete na tom putovanju. To se može činiti poprilično dugo vremena mnogima od vas obzirom na način koji vi vidite, mjeru i vremensko iskustvo tijekom tog razdoblja vaše inkarnacije. Danas, mnogi od vas vidite vrijeme kao jako dugo i koje otkucava vrlo sporo. Ali mnogi od vas mogu prosuđivati vrijeme u odnosu na je da životni vijek, jer to je sve ono čega se svjesno sjećate. Tako, ako je vaš sadašnji životni vijek, dopustite da zaokružimo ovo i kažemo osamdeset godina ili slično, ima mnogo vas koji mjere svoj život unutar ovog kratkog razdoblja od samo osam dekada. Tako recimo da vi doživljavate razinu promjena unutar sebe svakih 10 godina ili slično, tada možete reći nakon što proživite cijeli život od osamdeset godina da ste doživjeli osam promjena unutar sebe. 

Dakle, kakve će te promjene biti, bilo da će one biti drastične i velike promjene ili će biti male, postupne i jedva primjetne promjene? Kažemo to su ove posljednje, i te promjene su vrlo postupne i sasvim teško prepoznatljive na površini. S obzirom na to, vratimo se sada kroz mnoga stoljeća i nekoliko eona vašeg vremena i sada možete vidjeti kako čak i ako ste bili ovdje tisućama godina da promjene koje ćete doživjeti, promjene koje ste željeli i koje su razlog vašeg putovanja ovdje i svih vaših napora, ne mogu biti tako velike promjene, tako da ćete morati ostati ovdje barem nekoliko tisuća godina minimalno, ako ste željeli požnjeti najveću nagradu od vašeg putovanja ovdje i svih vaših napora. 

Dakle, to je razlog zašto su mnogi od vas odlučili putovati ovdje i ostaviti svoj dom za mnogo tisuća godina. Neki od vas su bili ovdje daleko više od nekoliko tisuća godina, a mi ćemo reći da je znatan dio vas ovdje nekoliko desetina tisuća godina. Da, dragi naši prijatelji, vi ste bili daleko od svojih domova desetine tisuća godina. Neki od vas su bili čak i duže. Sada mnogi od vas mogu početi odmah sve to zbrajati i zapitati se «Čekaj malo. Ako je zemaljska civilizacija počela u Egiptu ili u Sumeru samo prije šest, sedam ili čak osam tisuća godina ili rastežući ovaj broj unatrag do deset tisuća godina, kako to da sam mogao biti ovdje u ovom svijetu izvan ovog vremenskog razdoblja? Kažemo vam da je to moguće jer vaše sadašnje poznavanje povijesti vašeg planeta i vaše civilizacije je uvelike netočno. 

To je više nego zabluda o vašoj prethodnoj povijesti; to je rezultat strahovite manipulacije, propagande, laži i prikrivanja. Vaši znanstvenici i mnogi vaši istraživači, arhitekti i znanstvenici jako dobro znaju da vaša civilizacija ovdje u vašem svijetu nije počela u starom Egiptu, koji, iako se naziva «drevni», Egipat je sigurno moderno društvo u odnosu na koliko unatrag ide vaša civilizacija ovdje na vašem planetu. Mi bismo rekli da je prava laž zvati Egipat drevnim. Druga laž je da se on spominje kao kolijevka vaše civilizacije ili mjesto rođenja vaše civilizacije, a to uključuje sve civilizacije mezopotamske ravnice ili «Plodni polumjesec» kako bi to vi mogli nazvati. 

Morali bismo se vratiti stotine tisuća godina prije Egipta i prije Sumera da stvarno počnemo dolaziti do osnovnog problema rođenja vaše civilizacije ovdje. Morali biste se vratiti unatrag toliko daleko kao što je Atlantida pa čak i dalje do Lemurije da bi počeli otkrivati precizne komadiće vaših ranijih civilizacija. Bilo je to ovdje na ova dva kontinenta kada su stigla bića i smjestila se tu, ako hoćete, i počeli vaše moderne civilizacije ovdje. Mi ih zovemo moderne civilizacije jer oni nisu bili civilizacije kamenog doba ili pretpovijesne civilizacije ili civilizacije kojem još nemaju tehnologije ili poljoprivredne sustave, ne nikako. Te su civilizacije počele kao ono pto vi zovete moderne civilizacije ovdje u vašem svijetu. 

Dopustite nam da malo pojasnimo i kažemo vam da obje Lemurije, koje su bile jedinstveni kontinent i Atlantida koja je bila poseban kontinent, obje su sada nestale, potonule ispod valova, posjedovale su tehnološka dostignuća i sustave daleko izvan onoga što vi danas posjedujete ovdje u vašem svijetu, pa čak i daleko izvan domašaja, vizije i mašte mnogih vaših izumitelja i znanstvenika. To je točan prikaz tih dvaju kontinenata. Oni nisu «koristili kamen», kao što vi možete nazvati vaše uočene pretpovijesne civilizacije koje su samo više dezinformacija i nesporazum, ako o tome razmislite na trenutak, kako bi vaši narodi otišli iz super moderne civilizacije koja je nadmašila čak i vaše suvremeno društvo danas i zatim se povukla natrag u doba gdje ste živjeli u špiljama i progonili životinje s izoštrenim ili strijelama napravljenim od kamena? Mi vas pitamo kao se to moglo dogoditi, kažemo vam da biste mogli imati problema u predstavljanju toga, jer to se nije dogodilo, a vama se lagalo, vi ste bili prevareni, vama je oslikan lažni portret vaše povijesti i vaših predaka. 

Vaši preci ne dolaze iz pećina rasutih po svijetu, ne dolaze iz primitivnih i divljih društava i naseljenika. Vaši preci dolaze od zvijezda, dolaze iz mjesta koja mi zovemo domom. To je istinsko porijeklo cijelog planeta. Ne postoji nitko ovdje čiji su preci izašli iz pećina da bi započeli izgradnju kolibe od slame ili blata i koji su upravo počeli učiti kako pripitomiti životinje i uzgajati svoje usjeve. To je pompozna laž. To je apsolutna laž. To je sramota za vaše školovanje, vaše knjige i prazne riječi vaših arheologa, znanstvenika, istraživača i povjesničara a mi, vaša prava obitelj iz Galaktičke Federacije Svjetlosti želi u ovom trenutku da odmah zabilježite jednom zauvijek i kaže vam da vi dolazite iz naprednog roda, vi dolazite iz nekih od najnaprednijih loza u cijelom ovom svemiru. 

Na mnogo načina se može reći da dolazite iz kraljevskog sjemena, za mnoge od vas koji ste ovdje su produkt genetske suradnje mnogih naprednih loza iz cijelog ovog svemira. Mi smo udružili, ako hoćete, naš kolektivni DNK i dali smo vam dar najbolji što naša loza ima za ponuditi. To je razlog zašto možete smatrati sebe plemićima. Imate najbolje, najjače i najplodnije, snažne i korisne aspekte mnogih velikih i moćnih naprednih rasa iz cijelog ovog svemira. To je ono tko ste vi. Vi niste životinje koje su naučile da govore kao što ste učili. Vi niste divljaci koji uče živjeti u miru i harmoniji jedni s drugima i učite kako izgraditi civilizacije. Vi ste iz nekih od najvećih i najnaprednijih civilizacija u cijelom ovom svemiru. Želimo da to znate, jer vi ćete se prisjetiti toga i vi ćete se uskoro ujediniti s vašom braćom i sestrama koji zovu ovu civilizaciju vlastitom, jer smo je mi izgradili našim vlastitim dvjema rukama. 

Bit će nam veliko zadovoljstvo da vas ponovno predstavimo vašim svjetovima s kojih potičete, vašim domaćim ljudima, vašoj braći i sestrama, a također će nam biti veliki ponos i zadovoljstvo u upoznavanju vas s vašom pravom povijesti, vašim pravim korijenima, vašim originalnim korijenima ovdje na vašem planetu, planetu koji je bio zamišljen, dizajniran i izgrađen za vas, da ga možete zvati nose sjeme mnoštva naših najljepših i naprednih loza da živite, učite, radite, igrate, komunicirate i das e slažete jedni s drugima. * Vaš svijet ovdje je projekt. To je velika ideja za smjestiti ovdje, zasaditi ovdje bića koja su lijepi i prekrasan proizvod objedinjavanja naših sabranih sjemena u obliku dijelova našeg DNK. To je razlog zašto vas gledamo kao našu djecu, jer mi smo ponosni roditelji, jer vi niste samo jedan od vaših ljudi, vi ste lijepi i veliki dizajn svih naših naroda i nas tako da se mi ponosimo vama i brinemo se o vama i štitimo vas kao našu djecu, jer doista na neki način to jeste. Mi smo vam pomogli da rastete, mi smo vas njegovali od rođenja, a mi mislimo na vaše rođenje prije stotine tisuća godina kada ste prvi put dovedeni ovdje i pokazan vam je vaš novi svijet i dani su vam ključevi prekrasnog kraljevstva koje je bilo izgrađeno ovdje za vas. 

Vi još imate te ključeve, oni nisu nikog drugog do vaši. Sve što trebate učiniti je da preuzmete svoje kraljevstvo i pronađete način da oslobodite vaš planet od onih kojima on ne pripada, jer oni nisu od iste loze, istog sjemena kao vi. Oni su uljezi ovdje. Oni nisu naša djeca kao što ste vi. Oni su strana bića. Ona su došla ovdje, ona su se ušuljala ovdje, iza naših lčeđa na način koji će vam biti potpuno objašnjen, ali vam kažemo da oni nisu došli u svemirskom brodu i spustili se i pozdravili vas pristojno po svemirskom galaktičkom protokolu. Ne, oni su pronašli stražnja vrata, ako hoćete, način kroz sredstva tehnološkog napretka, i iznenada se pojavili ovdje , a to je proizvelo veliki kaos, zbunjenost i strah u vašem svijetu; rasulo, kaos i zbunjenost koja je ostala i dostigla je točku vrelišta do današnjih dana. 

To je sada naša misija ovdje sa vama, našom djecom, našom braćom i sestrama. Naša misija je da oslobodimo vaš svijet od tih parazita, onih koji su pronašli način da se ušuljaju kroz «pukotine» i opustoše vaš svijet. Oni nemaju ništa sa vama. To je razlog zašto oni imaju pravila da se morate držati podalje od njihovih žena i njihovih muškaraca, jer se oni ne žele pomiješati sa vama, oni se ne miješaju «uz pomoć» kako oni među sobom govore. To je razlog zašto oni imaju tajna društva. To je razlog zašto oni imaju vlastite klubove s vlastitim članstvom. To je razlog zašto oni žive u kućama na brdu dok vi živite u bijedi dole. To je razlog zašto oni imaju sve te svoje tajne simbole i tajna rukovanja, jer oni vas isključuju od njih, jer oni potpuno shvaćaju da nisu dio vas, ili jedan od vas, ili da imaju bilo kakve veze sa vama. Da li ovo razumijete jasnije danas naša draga djeco, naša draga braćo i sestre? Shvaćate li više tko su ta bića, što su oni uopće, zašto se ponašaju na način kako to rade i zašto je njihov san, njihov plan da vas unište, da vas eliminiraju, da vas iskorijene i da izumrete ovdje u ovom, vašem svijetu? Jer oni žele doći u posjed ovog svijeta za sebe, to je njihov san, to je njihov plan koji mnogi od vas znate kao New World Order ( Novi svjetski poredak). 

To je njihov novi svijet koji žele, a oni žele da vi odete iz njega i oni će ići tako daleko da postignu taj san, tu njihovu bolesnu noćnu moru, a to je razlog zašto smo mi ovdje. To je jedan od glavnih razloga zašto smo se udružili s drugim savezima da bi bili ovdje, da vas podupremo dok vi «počistite smeće» kako vi kažete, a sada je vrijeme za to. To je razlog zašto je tako važno da muškarci i žene na vašim prvim linijama dovrše svoje zadatke i da zatvore te pojedince koji su lideri, članovi i suradnici vaše zločinačke smutnje, jer ti muškarci i žene iz smutnje su ta bića o kojima ovdje govorimo, to je ono tko su oni. Možete ih zvati Iluminati, Masoni, Rozenkrojceri, Templari, to su samo neka od imena koja su oni dali svojim tajnim društvima koja su bila osmišljena kako bi ih organizirala, osnažila ih protiv vas i pomogla im da otrgnu vaš svijet od vas tako da ga oni mogu imati samo za sebe. To je njihov plan, a postoje neke skupine koje su dio njihovog plana. 

Kako smo vas izvijestili, oni su ekstremno organizirani i oni su ekstremno prepredeni i krajnje lukavi. Oni mogu biti nasilni, a to su vrlo često pokazali. Kažemo vam da ih danas imate konačno u bijegu i da im se približavate. Oni osjećaju taj pritisak. Neki od njih znaju da je za njih odbrojavanje gotovo i da oni ispadaju, oni sada žive u strahu, strahu koji su vam oni prouzročili da živite u njemu toliko dugih eona vremena. Nemojte sada stati. Ne usporavajte vaše napore. Ne odustajte. Ne dopustite da se bilo kakva sumnja uvuče u vaše umove, jer vi ste tako blizu iskorjenjivanja tog otrova, tih uljeza u vaš prekrasan svijet, jer on je bio prekrasan svijet. On je bio izuzetno napredna kultura u kojoj ste ovdje uživali, a nakon što uklonite ove uljeze i svojih zemalja mi ćemo vam pomoći da vratite svijet u lijepi, iskonski i super tehnološki napredan svijet koji ste nekada zvali svojim i koji ćete opet zvati svojim vlasništvom, a mi ćemo učiniti sve što možemo da vam pomognemo kako bi vam omogućili da to možete reći. 

Mi smo vaša braća i sestre, ponosni roditelji vas, naše lijepe djece. Mi smo članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti, i mi nećemo otići odavde dok ovaj planet ne bude vraćen onima kojima pripada. Do sutra dragi, vi ste voljeni samo tako kako roditelji mogu voljeti djecu. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda