Google+ Followers

četvrtak, 13. rujna 2012.

13.09.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 13.9.2012.
 „Strast za sve stvari velike i male “ 

Oni koji se uspinju prema novom danu su oni među vama koji su otkrili ključeve koji će otključati vrata prije vas. To je ključ koji je bio skriven za mnogo dugih eona vremena, ali on ne može biti skriven zauvijek, jer je bilo mnogo vas koji ste ga tražili, koji su tražili duboko unutar sebe i tražili duboko izvan, i prije ili kasnije bit će i onih od vas koji će otkriti njegovo prebivalište, gdje je skriven tako jako dugo. Kažemo onima od vas koji su otkrili taj ključ da je sada vaš, nikog drugog, i nitko ga nikad ne može oduzeti od vas. Vi ste ga našli jer ste ga zaslužili. Nema drugog načina. 

Nema nikog koji ima sreće ili nema nikog koji je sretnik, nikog koji je bogat i nikog koji posjeduje moć ili utjecaj da je pronašao način da kradomice dođe do ovog ključa, da ukrade taj ključ, ne. Postoji samo jedan put da se pronađe taj ključ a to je kroz vrata kroz koja ste prošli. Ova vrata su vrata kroz koja su mnoga vaša braća i sestre prošli u prošlim vremenima i nastavit će prolaziti kroz njih iza vas još dugo, dugo godina nakon što ste vi dostojanstveno prošli kroz ta ulazna vrata. Ova vrata su vrata koja vode kroz srce. To su ta ulazna vrata koja mnogi od vas zovu srčana čakra. To su tajna vrata. To je skriveni prolaz koji je magični tunel koji će vas odvesti do područja izvan vaše trenutne iluzije, do područja koja oduzimaju dah, odavno uklonjena iz vašeg trenutnog okruženja. 

To nije za vas samo novi početak s nekim našim tehnologijama, pa čak i nekim novim prijateljima i novim karijerama i novim domom, ne. Kad smo vam opisali da će biti izlazaka iz jedne stvarnosti i ulazaka u novu stvarnost čije vizije su dočarane u vašim umovima? Kakva je vaša slika koju ste zamislili i sanjali stvarajući na taj način? Jer to će biti područje vašeg novog doma. To će biti tako lijepo ali ne ljepše nego što možete zamisliti. To je jedino ograničenje vaše nove kreacije. Vaša goruća mašta, vaša neograničena vizija, svrha i san su novi parametri, nove granice, ako hoćete, vašeg novog doma.

Ovdje u mjestu koje vi zovete dom sada je ograničeno na tako mnogo načina. Ograničeno je u veličini, ograničeno je u ljepoti, ograničeno je u slobodama i ograničeno je u njegovom blagostanju i njegovim nagradama i na neki način njegovim vrijednostima, iako se njegova vrijednost može također promatrati kao neprocjenjiva, jer ako to nije bilo za ovaj dom koji ste stvorili za sebe danas, vi niste mogli kreirati vaš dom za sebe sutra. Želimo da se uvijek sjetite toga, jer tu je ljepota i vrijednost i nagrada u svim stvarima, čak i u patnji. U patnji dolazi glina koju vaše ruke, koje su umorne i istrošene i naborane i s ožiljcima, mogu modelirati. Vi ne možete modelirati bez te gline, vi ne možete oblikovati bez ove gline, ali također ne možete posjedovati tu glinu dok ne naučite modelirati i oblikovati. 


Vidite li da vam nismo mogli dati glinu, ovaj stvaralački dar, sve dok niste pokazali da ste naučili što učiniti s njom, kako je koristiti i kako je koristiti pošteno i odgovorno, poštujući granice svih ostalih bića u ovom svemiru i to vrijedi za daleko više nego za druga živa bića? Drugim riječima, druga bića koja jasno pokazuju inteligenciju i fizičko vozilo, jer postoji daleko više bića u ovom svemiru od ovih. Tu ima i mnogo neživih bića. Postoje bića koja postoje samo u svijesti, a vi morate poštovati i cijeniti njihova prava i njihove želje i njihove granice. 

Mi također ovdje uključujemo sva stvorenja našeg Stvoritelja, čak i ako su ona koja vi zovete životinjama pa čak i insektima, da. Mi cijenimo živote svakog stvorenja u cijelom ovom svemiru bez obzira kako netko smatra njihovo značenje ili njihovu vrijednost ili njihov rang ili njihovu relevantnost. Vidite mi, vaša braća i sestre koji su otišli prije vas, mi ćemo se dotaći nas danas, toga tko smo mi. Mi smo jednostavno vaša braća i sestre koja možda, ali ne i nužno smo malo stariji, možda malo mudriji, a kroz iskustvo koje smo stekli i koje nam je omogućilo da se odnosima prema sebi kao «oni koji su otišli prije vas», jer to je upravo ono što smo učinili. Mi smo prošli kroz vrata prije nekoliko dana, godina, ili čak eona prije nekih od vas, to je sve. Dakle ovdje smo, na ovoj strani ovih velikih vrata. Pa što je to što mi ovdje radimo, što je to što mi radimo ovdje što se razlikuje od onoga što vi radite tamo? 

Pa, postoje mnoge stvari koje mi radimo drugačije, ali nam dopustite da govorimo o jednoj od ovih stvari koje radimo drugačije danas, jer to je tema našeg razgovora. Mi poštujemo i cijenimo i ne procjenjujemo svako pojedino biće, životinju i stvorenja pa čak i stvari, u cijelom ovom svemiru kao i u svakom svemiru. Mi ne lovimo i mi ne ribamo. Mi ne gnječimo muhe, mi ne gazimo mrave, mi ne tjeramo vjeverice sa stabla i mi ne obaramo ta stabla. Mi ne oštećujemo njihovo korijenje ili njihove grane ili njihove cvjetove. Mi poštujemo i cijenimo i volimo sva bića, životinje , ribe, insekte, cvijeće, biljke, drveće, stijene i komade zemlje u cijelom ovom svemiru. 

To je ono što možemo učiniti malo drukčije od vas, jer smo naučili te stvari kroz dugu povijest, kroz mnoga iskustva koja su nas obdarila takvim znanjem. Mi smo radili pogreške u našoj prošlosti kao i svi vi. Svi smo griješili, jer to je kako smo učili. Mi smo također u jednom trenutku u prethodnim životima možda uzeli pušku ili pištolj i lovili i uništili život drugog živog stvorenja, ali mi smo naučili iz ovoga i nitko od nas, apsolutno nitko od nas koji je prošao kroz ova vrata i zove ovu stranu svojim domom, neće učiniti ništa slično nikada više. Mi smo to naučili, i mi želimo vidjeti i vas da to naučite. 

Ima mnogo vas koje će uzaći u danima koji slijede, ali tu neće biti nikog od vas koji će uzaći koji će poželjeti, žuditi, imati potrebu ili namjeru da podigne oružje i uperi ga u bilo koje drugo živo stvorenje, a to uključuje drveće i stijene i tlo, i ispali hitac. To uključuje sve vrste vašeg oružja bez obzira koliko je tehnološki napredne ili primitivne prirode. Tamo neće biti bilo kog od vas koji će uzaći koji želi na ovaj način koristiti luk i strijelu, praćke, bilo kakav laser ili pulsirajuće oružje i čak podigne kamen i baci ga na neko drugo živo biće, a opet da uključuje nefizičko, ne-emocionalno, pa čak stvari za koje danas mislite da nisu živa, svjesna bića ali ona jesu, a to uključuje drveće i cvijeće i rijeke pa čak i stijene, jer sve stvari, sve one, imaju strukturu svijesti.

Da li vas to iznenađuje? Je li to čudno da saznate da čak i kamen ima svijest, ima osjećaje i ima emocije? On živi i diše i misli i osjeća i on plače kada je povrijeđen. Vidite li sada ovo? Da li shvaćate da bića ne moraju hodati na dvije noge i govoriti i smijati se ili čuti da bi bilo živo, da diše i bude svjesno biće kreacije? Želimo da svi vi zapamtite ove riječi danas, jer ima čak onih među vama koji čitaju ove riječi koji neće uzaći jer oni nisu naučili ovo o čemu mi danas razgovaramo. Neki od tih pojedinaca smatraju da će čak biti u mogućnosti da nastave njihov lov i njihovo ribarenje i bilo koju od njihovih uništavanja drugih živih stvorenja čak nakon što oni uzađu u viša područja, u našem kraljevstvu, u našim domovima i vrtovima i našim šumama i našim poljima gdje se naša djeca, da, te životinje pa čak i insekti su naša djeca, igraju i rade. 

Da, i ona rade. Ona imaju poslove. Ona imaju zadatke koje ona obavljaju svaki dan. Jeste li ikada vidjeli mrava kada on nije radio? Jeste li ikad vidjeli dabra kako gradi branu? Da li vi to zovete rekreacijom, ili oni nešto rade kako bi ostvarili određeni zadatak? Vaši pingvini i vaši delfini i vaši kitovi i vaši jeleni i vaši medvjedi i vaši krokodili i vaše ptice koje grade gnijezda, svi oni imaju posao, zar ne? Dobro, dopustite nam da to postavimo na ovaj način; kako biste se vi osjećali ako bi muškarac ili žena koji idu na svoj posao danas s puškom u ruci odlučili iz nekog razloga da pucaju na vas, povlačeći okidač i istisnu dah vašem životu? Vi to ne biste baš željeli, biste li? Pa ne bismo ni mi, a niti jedno stvorenje koje postoji u našem lijepom kraljevstvu. 

Pa vidite da ih mi moramo zaštititi i štititi ih od onih od vas koji nalaze radost i zadovoljstvo u ovom ubijanju, ovim ubojstvima, za njih nisu ništa manje i ništa više. To je ubojstvo kad vi oduzmete život drugog živog stvorenja i mislimo na sva živa bića, a mi vam predlažemo da svi vi danas koji žele uzašašće za sebe da razmisle o tome slijedeći put kad zamotate novine i krenete uništiti život pauka, mrava ili čak muhe na zidu, jer svi oni su djeca Stvoritelja, tako da su oni također naša braća i naše sestre i svi oni su ovdje zaštićeni. 

Što da učinite, možete upitati, kad je neki insekt u vašem domu, ne daj Bože? Kažemo vam, ako ne želite da dijelite vaš dom s tim lijepim malim mišem ili paukom koji puzi po vašem zidu ili jednim mravom u potrazi za hranom, mi vam kažemo da nađete drugu mogućnost da odgovarajuće preselite i date mu novi dom, a ne da mu oduzmete život. Vidimo Grega koji strpljivo i mukotrpno juri sve vrste insekata i miševa kroz kuću, jer im on neće nauditi ili naškoditi na bilo koji način. On je pronašao vrlo pametne načine da opkoli one male životinjice za koje ponekad smatra da bi najbolje bilo da se igraju i rade vani. On je čak pronašao mjesto gdje može preseliti neke od njih, koje drugi mogu nazvati štetočinama u kući, a on nađe vremena da ih tamo preseli. Što vi mislite o tome? Mislite li da je lud? Mislite li da je to gubljenje vremena i truda i brige? Ili, mislite li da bi možda vi voljeli činiti to u svojoj kući. Kažemo onima od vas koji čine ove napore da možete biti predivno iznenađeni kako vas to može učiniti sretnim iznutra, a mi smatramo da mnogi od vas neće čak biti ni iznenađeni kao što se osjećaju sretne te male životinjice koje mogu da pužu u vašem domu. 

To je nešto što osjećamo da svi možete početi raditi, i osjećamo, iako smo tako blizu da vidimo prvo od vaših blistavih lica i vaš veliki svijetli osmjeh koji će ukrasti naš prag, možemo vam reći da nikada nije prekasno da bi bilo tko od vas napravio promjene u sebi koje će promijeniti vaš svijet i vaš svemir i cjelokupnu vašu stvarnost oko sebe. Kažemo vam da promjene počinju iznutra u komorama koje vi znate kao srce. Želimo malo razgovarati sa vama danas o fizičkim promjenama koje doživljavate i nastavit ćete doživljavati tijekom ovog uzašašća, pa čak i oni od vas koji nisu, da tako kažemo, «na popisu» ili se očekuje da će uzaći, u danima koji dolaze uza sve to, jer ta vrata će biti dostupna njima neko vrijeme nakon što prvi od vas prođe kroz njih. Koliko dugo mi nećemo reći, jer mi ćemo vas potaknuti da to raspravite među sobom, ako vas ova tema zanima, jer opet, mi ne želimo da vam damo sve odgovore. Kako će biti zabavno u tome naši dragi prijatelji? 

Mi volimo misterije i iznenađenja i izazove, a mi znamo da mnogi od vas također vole da igraju ove igre, tako mi ne želimo da vam oduzmemo bilo kakvu šansu da igrate potragu, i igrate istraživača, i znanstvenika, i filozofa i čak arheologa i pokušate predočiti neke od tih stvari. Vi možete pronaći da ste daleko više sposobni da riješite neke od ovih misterija i odgovorite na neka od tih pitanja potpuno sami bez ikakve pomoći od bilo koga, iako ćemo reći da ne vidimo nikakvu sramotu u prihvaćanju pomoći od drugoga. U tome je ljepota, jer ako vi na trenutak opozovete svoj ego i dopustite drugome da vam pomogne, ne da ćete pomoći sebi, već sama pomisao o tome što će to učiniti toj drugoj duši koja će postati tako ponosna zbog tog postignuća, jer ona također želi pomoći i da bude od pomoći u služenju drugima i dobročinstvu prema čovjeku. 

To je ono što kaže poslovica, usput. Dobročinstvo prema čovjeku su jednostavno riječi koje smo odabrali unazad tisuće godina kada su postojale grupe misionara, muškaraca i žena koje su išle od grada do grada da propovijedaju njihove poruke ljubavi i svjetla, mira i nade, blagostanja i tolerancije i razumijevanja. To je bilo njihovo «služenje drugima» koje je danas vaša vjera, ali onda su odabrali druge riječi i rekli su jedni drugima «Danas ćemo raditi za druge, dobročinstvo prema čovjeku», rekli su. Mi smo željeli da to znate, jer smatramo da je možda netko od vas pročitao jučerašnju poruku, ali je promašio vrlo suptilan trag. To je bila samo lagana natuknica vrlo dobrog razloga. Poželjeli smo za one od vas koji su željeli razmišljati o tome što te riječi znače i možda osjetili da te riječi mogu imati neke veze, neko značenje za vaš današnji svijet i za vaš rad kao svjetloradnika, i doista to i čine. Dobročinstvo prema čovjeku, u služenju drugima, ne samo sebi. To su vaša vjerovanja danas, baš kao što su bila i jučer. Osjećanje se nije promijenilo, značenje se nije promijenilo, suština se nije promijenila, samo neke riječi koje smo koristili su se možda promijenile, to je sve.

Neka od naših lica su se također malo promijenila. Vidite, neki od nas su dobili nova fizička vozila od tog vremena, nakon svega, to je bilo prije par tisuća godina, nije li? Mi također starimo, vi to znate. Mi ne znamo ako svi to razumijete, ali mi starimo. Naša koža može postati stara, naše kosti mogu postati malo umorne, da tako kažemo, tako da s vremena na vrijeme dođe vrijeme kada obnovimo naše vozilo, baš kao kad bi možda vi kupili novi automobil. Neki od nas odaberu sportski model kao što bi i vi, a neki od nas odaberu kompaktni model kao možda neki od vas, a neki od nas odaberu luksuzni model ili vrlo veliki sportski model, startan i jak. 

Što mislite o tome? Mislite li da će doći dan kada ćete moći doslovno izabrati novo fizičko vozilo koje ćete koristiti da istražujete i putujete dalje u vašu avanturu i vaš prirodni put i vaše školovanje? Mi kažemo da, to je sasvim moguće za svakog od vas, jer svaki od vas ima fizičko vozilo u ovom trenutku koje je «dostiglo vrhunac», recimo, pa čak korištenjem naše tehnologije koja može u mnogim slučajevima vratiti svako tijelo svake dobi ili oštećenja u mladenačku vitalnost, mi vam kažemo da to nije uvijek najbolji pristup za vaše staro vozilo, recimo, da je to prirodno trošenje ili kilometraža ili oštećenja. 

Dakle, pretpostavimo na trenutak da je bilo alternativa, a mi kažemo alternativa u pluralu, jer postoji više od jedne koju možete izabrati, odlučivši za sebe koji je najprimjereniji način da nastavite i «stavite novi par guma», koristeći automobil kao drugu metaforu. Dakle, kako ćemo montirati ove nove gume oko vas? Pa, ovo je mjesto gdje naša tehnologija dolazi do izražaja. Vidite, ono što želimo učiniti, prvo je da vi izaberete vaš novi model iz salona. Da, iz salona, baš kao kad birate novi automobil ili novu haljinu ili novo odijelo za nositi u ured. Da vi imate to pravo. Vi zamišljate upravo ono što smo vam opisali. Vi ćete ući u salon gdje imamo za vas u vrlo širokom rasponu izbor vaših fizičkih vozila svih vrsta, stilova, oblika, veličina i boja. 

Neka od njih su slična ljudskim vozilima. Da, baš kao vaša, a vi ne biste bili u stanju uopće reći razliku, osim da su uglavnom malo viši nego vi, jer mi svi želimo biti određene visine i osjećati se mnogo udobnije na određenoj visini, tako da nismo dizajnirani i oblikovani u previše modela koji su mnogo niži nego što je općenito manje popularno. Tako ćete imati različitih ljudskih ili sličnih ljudima, možemo reći, vozila za izabrati od, svih gotovo 1,80 metara visine. Možete birati između plavokosog modela, sa crnom kosom, crvenom kosom, plave oči, zelene oči, smeđe oči, pjegave oči, čak možete izabrati zlatne ili žute oči. Možete čak izabrati crvene oči ako vam se sviđaju, jer to ne smeta, mi možemo napraviti ove male preinake u svako doba kad želimo i kod bilo kakvih problema ili oštećenja, sve u trenutku. 

Vi naravno možete birati između muškog i ženskog tijela. Da, ne morate biti jedno ili drugo. Vi možete odabrati jedno, a kažemo vam da nakon izvjesnog vremena, ako niste sto posto zadovoljni spolom vašeg fizičkog vozila, uvijek to možete promijeniti. To je točno. Vi možete mijenjati iz muškog u žensko plovilo ili obratno. Mi ne mislimo da «po volji» znači nekoliko dana ili tjedana, nego znači nakon određenog vremenskog razdoblja, a sve to će vam biti detaljnije objašnjeno u odgovarajuće vrijeme, ali danas ćemo se fokusirati na ovaj početni proces selekcije i više, nazovimo to kao šoping iskustvo, jer to je ono kako će biti i želimo da uživate u ovom iskustvu do maksimuma, jer smatramo da je to jedno od najuzbudljivijih i najugodnijih iskustava u cijelom vašem procesu uzašašća. 

Pa, nastavimo dalje s vašim šoping izletom, može? Što još možete odabrati? Pa, postoje različiti stilovi tijela koje ćemo nazvati oblici, ako hoćete. Tu je krupna mišićava građa za muškarca pa čak i za ženu. Tu je elegantan i mršaviji izgled za oba spola, a tu su i mnoge suptilne varijacije tih stilova, a vi ćete se uvelike zabavljati i uvelike uživati i nadamo se da ćete se dobro pobrinuti da nađete najprikladnije tijelo koje odgovara onome što je unutar vas, jer ono što ste vi iznutra stvarno mora odgovarati onome tko ste vi izvana, jer vidite, vi ne želite, recimo, da ste žena vrlo blagog i nježnog ponašanja da izaberete veliko, krupno tijelo pokriveno mišićima, zar ne? To ne ide. To je neka vrsta neusklađenosti, ali vam kažemo da ste potpuno slobodni da izaberete i nosite bilo koje fizičko vozilo izabrali, ali vam ne savjetujemo da izaberete vrlo pažljivo, jer je bilo slučajeva kada je netko izabrao tip tijela za koje su otkrili da su nezadovoljni, jer je bilo neslaganje u tome tko su oni uistinu iznutra, njihova suština, njihov odsjaj, njihova «duša», ako hoćete, jer smo shvatili da vi više volite da se pozivate na ono što je iznutra kao vaša duša, a nama se također taj izraz sviđa. Smatramo da je to vrlo lijepo i vrlo odgovara; duša. Budući da je srce ono tko ste, to je ono što je u vašoj srži, vaša osobitost, ili stvar koja vas određuje, vaša «isključivost», ili duša kako vi kažete. To je razlog zašto nam izgleda tako lijepo, a sigurni smo da će se svidjeti i mnogima od vas. 

Dakle, to je vaša duša, ono što je u vama, vaša bit, vaša božanska jedinstvena iskra koja će željeti da se umota sama u ono što je također vaš božanski duh, vaša duša, samo izvana. Tako vidite li kako ovo pristaje, to dolikuje, ako hoćete, da je toliko važno? To je važno, i vi ćete sigurno naučiti nakon što počnete «nositi», recimo, svoje novo fizičko vozilo. Dakle, to je razlog zašto želimo da već počnete razmišljati o tome. Počnite danas. Naravno, ne želimo da vam to bude na umu cijeli dan, svaki dan, jer imate puno više posla za raditi nego ovo, i ne želimo vam dodati još posla, nikako u ovom trenutku, ali vam kažemo da je to vrlo važan izbor i želimo svima vama koji očekujete ili se čak nadate da ćete uzaći da počnete razmišljati o tome, razmišljati o tome dugo i snažno i pažljivo. Koji fizički izgled želite prikazati drugima i cijelom ovom svemiru oko vas? 

Mi vidimo samo ono što je unutar bića i stvorenja u cijelom ovom svemiru i vi ćete, s vremenom, vidjeti samo ono što je iznutra, ali razumijemo da mnogi od vas obraćaju veliku pažnju na to kako biće izgleda izvana na ovom vašem stupnju razvoja, ili putovanja, rekli bismo. Mi to potpuno razumijemo, jer opet, mi smo hodali u vašim cipelama neko vrijeme. Upravo smo hodali nekoliko koraka ispred vas, to je sve. Nema ničeg što ste doživjeli a da mi nismo. Ne želimo reći da smo sve prošli i da znamo sve. Ono što vam želimo prenijeti samo je da razumijemo kroz što vi prolazite i da razumijemo što ćete vi doživjeti i želimo baš kao i vi da pomažemo drugima, a to je razlog zašto ima onih od vas koji će uzaći. 

Zapamtite, sve je u pomaganju drugima, u službi drugima, dobročinstvu prema čovjeku. Mi vas ostavljamo u tom razmišljanju danas, najdraži. Vi niste ono što ste izvana, jer niste «vi» izvana, to je samo školjka, kostim, odijelo ili haljina, ako hoćete. Samo ono što je iznutra je ono što ste vi. To je sve što ste vi. To je vaša bit, to je vaša srž, vaša božanska iskra, vaš sjaj u očima, vaš tračak, vaše svjetlucanje, vaša duša koja je vi i samo vi, i to je sve što ste vi. Mi vas jako puno volimo i unaprijed se radujemo našem ponovnom malom razgovoru sutra.  

Do tada, mi smo oni od vas koji su otišli nekoliko koraka ispred vas, ali nismo otišli tako daleko od ovih vrata kroz koja ćete vi proći, a mi ćemo biti tamo držeći ih otvorenima za vas i pomažući vam u prolazu kroz njih. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda