Google+ Followers

petak, 13. siječnja 2012.

13.01.2012


Poruka Galaktičke Federacije - 13. siječanj 2012Vi imate određenu količinu odgovornosti prema samima sebi i imate određenu količinu odgovornosti prema drugima. Ovo je razdoblje u vašim iskustvima kada se morate koncentrirati na cjelinu i taj fokus će uroditi neophodnim promjenama za vas, pa čak i na osobnoj razini. Vaše društvo funkcionira gotovo poput unutrašnjosti fino usklađenog sata, svatko od vas je zupčanik koji odrađuje svoj dio u pokazivanju točnog vremena. Bez drugih, efikasnost vašeg mehanizma pati. Sada ćete ući u razdoblje na vašem zajedničkom putovanju tijekom kojeg ćete tek zapravo uvidjeti koliko ste bitni jedni drugima. Nikada niste iskusili koliko dobro možete surađvati da bi donijeli dobro vašem svijetu. Vaše iskustvo kroz dualnost je bilo zasnovano na održavanju odvojenosti koje vas je sve razdvajalo jedne od drugih u natjecanju u preživljavanju. To iskustvo je sada za vas završeno, vaša lekcija iz tog područja postojanja je okončana.


Sada ćete naučiti kako veličanstveno možete svi surađivati i zabavljati se zajedno, stvarajući miroljubivu i prosperitetnu utopiju za sve vas kroz jednakomjernu suradnju. Za vas će biti najveličanstveniji trenutak kada počnete uviđati što možete postići zajedničkim snagama. Rame uz rama, vi ćete početi vraćati vašoj planeti njezinu prvotnu djevičansku ljepotu, a s rukom u ruci vi ćete vratiti optimalno funkcioniranje vaših društava kroz plan podjele prirodnog toka obilja koje se stvara unutar civilizacije. Bez mračnih koji sišu svo dobro iz zajdničkog obilja samog naroda, vi ćete prvi puta kroz eone vremena vidjeti kako djeluju prirodni zakoni obilja i kako je Stvoritelj stvorio njegov univerzum koji svakome nudi ono što mu je potrebno ili što osoba želi kroz svoje putovanje postojanja.

Događaji se pripremaju da bi se odigrali. Svi su pripravni da započnu s operacijama slijedeće faze ukupnog plana kojim će se najaviti naše postojanje narodima vašeg planeta. Mi čekamo konačno zeleno svjetlo, a tada ćemo krenuti s našom kampanjom koja će donijeti mnoge promjene u vašoj civilizaciji u vrlo kratkom vremenu. To će biti veoma uzbudljivo razdoblje za sve vas, ali i razdoblje u vašoj povijesti kada će se dogoditi mnoge promjene i za vas kao kolektiv, ali i za svakog pojedinca na osobnoj razini. Svi vi ste inakrnirani u vašem svijetu danas znajući prije vaše inkarnacije da će doći ovaj dan, a s njim i brojni izazovi. Svaki od vas je želio biti ovdje da bi iskusio na vlastitoj koži ovaj veličanstveni događaj u povijesti planeta. Bit će od koristi sve što ste prošli da bi stigli na ovu poziciju. Vaše žrtve će se isplatiti, sve žrtve.

U miru je mir, smirenost i spokoj što stvara okruženje u kojem svi mogu iznutra procvjetati, a to će vam omogućiti da postignete tako krasna postignuća kao civilizacija. Mnogi od vas nikada nisu spoznali mir. Čak kada vaši mediji ne udaraju o ratne bubnjeve, tajne vojne kampanje se provode bez vašeg znanja. Ti bubnjevi još nisu utihnuli, ali će uskoro utihnuti u danima koji slijede. Kakva nevjerovatna razlika će nastupiti kada odjeci ratovanja budu utišanji diljem cijele planete, a nove energije mira i spokoja ispune taj novostvoreni svijet.

Kako daleko društvo može napredovati i rasti doista je neograničeno jednom kada se žeđ za ratovanjem i pokoravanjem utiša. S vašom snagom planetarnog ljudstva i resursima oslobođenima od angažmana u vojne svrhe, ti alati će sada moći biti korišteni da bi se konstruiralo veličanstveno društvo, neusporedive efikasnosti i ljepote s bilo kojim drugim razdobljem u vašoj povijesti. To je novi ritam vašeg bubnja i vi ćete sudjelovati u tom veličanstvenom poduhvatu zajedno, kao tim. Svi će pridonositi i svi će prosperirati. Kakva radost će to biti za sve vas!

Svi ste čuli priče o izgubljenim gradovima zlata i premda je u pitanju više metafora nego stvarno stanje, ti izgubljeni gradovi su bili veličanstvene zemlje bogate svojim jedinstvenim kulturama i svaka je bila dragulj u kruni vaše majke planete. Vaši gradovi će sada biti vraćeni u stanje dragocjenih dragulja što su jednom već bili i postat će čak ljepšim rajem kroz naš združeni trud. Mnogi od vas nikada niste zajedno sudjelovati u takvom projektu koji je toliko značajan i koji će donijeti vašem svijetu toliko zadovoljstva. Mnogi od vas će biti iznimno ponosni i sretni posvećujući dio svog vremna i truda takvom projektu, a mi ćemo dijeliti s vama alate i naše iskustvo da vam pomognemo u toj prekrasnoj rekonstrukciji. Mnogi od vas će se ponovo osjećati kako djeca koja grade dvorce na plaži. Jedino što će ograničavati vašu kreaciju bit će vaša mašta.Kanalizirano kroz Grega Gilesa

Preveo: Marijana

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda