ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

16.01.2012



Poruka Galaktičke Federacije - 16. siječanj 2012



Slijedeće pravilo govori da niti jedna osoba koja radi direktno ili indirektno uz Galaktičku Federaciju neće uzimati sredstva koja utječu na um jer to može, kao što i čini, utjecati na optimalnu funkcionalnost i učinkovitost pojedinca, a to ne može biti tolerirano na ovom stupnju predanosti službi naše misije kao i prema drugima. Molimo vas da razumijete da ne želimo nikome nametati naše stavove. Moramo, ipak, težiti da ponudimo naš trud u najboljem izdanju kao i najčišću predanost našoj misiji koju smo se složili provesti prema nalogu našeg Stvoritelja. Jedino oni spremni dati najiskrenije plodove njihova truda i potpunu pažnju u tom smislu, bit će razmotreni za primanje u Galaktičku Federaciju i samo oni koji su unutar ovih okvira će nastaviti sa svojom službom uz nas.


Molimo vas da shvatite da se primjenjuju i druga pravila te da će u vrijeme naše prve orjentacije s onima koji će zadovoljavati kvalifikacije za službu uz nas, ta pravila biti u potpunosti objašnjena svakome od vas. Mnogo pogodnosti dolazi uz rad s nama, te iako neka odricanja navika ili tendencija na koje ste navikli mogu biti tražena od vas, dugoročno ćete primiti mnogo više nego što će od vas biti traženo da pridonesete.

Mi, Galaktička Federacija, dičimo se da smo sposobni za misije poput vraćanja svjetova u njihovo djevičansko stanje, fizički, duhovno, emocionalno i mentalno zbog naše stalne predanosti da razvijemo potpuni potencijal nas kao individualnih članova naših organizacija te kao organizacija u cjelini. Mnoga planetarna društva ovise o našem postojanju i našoj asistenciji da im pomognemo podići ih iz tame u koju su upali te činimo sve što je u našoj moći da obavimo naše dužnosti s čašću, integritetom i potpunom predanošću da bi se pobrinuli da svi oni koji su potrebiti naših usluga prime najvišu kvalitetu pomoći od izuzetno obučenog osoblja koje je posvetilo svoje živote razvijanju svog najvišeg potencijala te korištenju svojih talenata u svrhu službe drugima, pomažući drugima na njihovom putu.

Mnoštvo je ugodnih iskustava koja se mogu doživljavati dok ste pripadnik Galaktičke Federacije te smo uvjereni da mnogima od vas neće nedostajati niti jedan trenutak neka od diverzija nižih dimenzija na koje ste se navikli. Uzbuđeni smo i nestrpljivi pokazati vam koliko toga možete uživati i iskusiti kao član našeg tima te se radujemo osobnom susretu s mnogima od vas u danima koji dolaze kad ćemo se moći bolje upoznati i razgovarati o vapim mogućnostima i budućnosti uz nas. Do tada, ustrajte u razvijanju vaših najviših potencijala u 3D fizičkom svojetu jer će granica za vas uskoro biti postavljena visoko, a vaše mogućnosti će biti praktički bezgranične.




Kanalizirano kroz Grega Gilesa

Preveo: Marijana

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda