ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

23.01.2012


Poruka Galaktičke Federacije od 23. siječnja 2012.



Vaše putovanje u fizičkom svijetu 3. dimenzije je gotovo završeno, sada imate multidimenzionalne aspekte sebe koje morate smjestiti unutar vaših posuda (op. prev. fizičkih tijela) u kojima ćete iskusiti multidimenzionalne univerzume. Očekivali ste iskusiti kroz vaša mnoga putovanja mnogo različitih aspekata sebe te se preuzeli mnogo uloga i prošli ste kroz mnoge izazove i poteškoće da biste izgradili svoju multidimenzionalnu esenciju. Sada imate više slojeva, višestrano ste biće iznimne kompleksnosti i mogućnosti. Rekli smo vam da ste mnogo više nego što uopće možete zamisliti u ovom trenutku, a sada počinjete otkrivati što su te izjave značile. Zajedno ste stvorili dramu i okolnosti da izvuku najbolje iz vas, a ponekad i najgore, sve u ime kreacije. Sve u ime poboljšanja moćnih bića kakva već jeste, no sad i sjajnija, ojačana i izbrušena da biste sada putovali kroz multiverzume* po volji i s lakoćom, da biste tražili, otkrivali i iskusili bilo kakvu novu realnost bilo gdje u ovom Stvoriteljevom veličanstvenom domu.

Nema granica onome što sada možete postići. Nema granica koje vas mogu zadržati. Ne možete nestati, ne možete ostariti i uvenuti. Ne možete postati bolesni ili slabi i nitko i ništa vam ne može nauditi ni na koji način. Nikada nećete naići na razlog za strah ili sumnju. Vrijeme je da iskusite multiverzum u istinskoj slobodi, da iskusite sve što želite iskusiti i izrazite se na bilo koji način prema vlastitom odabiru. To je vam je poklon vašeg Stvoritelja. Sve to ste zaradili za dobro obavljen zadatak. Podijelili smo s vama da će ono što usavršavate ovdje imati učinak na cijeli univerzum, a možda vam taj učinak sada postaje jasniji. Moćna ste bića koja će uskoro biti puštena u univerzum da bi stvarali sve što vam srce želi, bez ograničenja onome što možete stvarati i gdje to možete činiti. Zaboravili ste svoja krila od zlata kroz sve poteškoće i borbe, a sada je vrijeme za vašu zarađenu nagradu.

Svjedočili ste kako se razvijate od mladih i neiskusnih duša u ono što ste danas; jake, mudre, hrabre, brižne, misaone, uviđajne, izražajne, suosjećajne, ljubeće, darežljive i drage duše. Ponosni smo na sve vas i kako smo samo zadivljeni zbog svega što ste svi zajedno postigli. ‘Skidamo kapu’ pred svima vama.

Mi smo vaša Obitelj Svjetla sa zvijezda

*multiverzum je suprotnost univerzumu




Kanalizirano kroz Grega Gilesa

Preveo: Marijana


Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda