srijeda, 18. siječnja 2012.

18.1. 2012.



Poruka Galaktičke Federacije - 18. siječanj 2012



Internet pretraživači mogu biti vaši saveznici u ratu informacijama i dezinformacijama. Učiniti se informiranima je vaš zadatak, jedan od mnogih u ovo vrijeme, a vi se trebate pobrinuti da obavite taj zadatak učeći čim više o vašem svijetu, vidljivom i nevidljivom, kao i vašem univerzumu. Postavlja se mnoštvo različitih pitanja koje bi bilo dobro da razumijete, a nakon njih doći će još mnoštvo pitanja, no ne prije nego budu prva pitanja temeljito obrađena. Povišena stanja svjesnosti se ne postižu samo kroz učenje podataka, već i kroz znanje koje se može steći samo kroz srce. Vaše potrage kroz mnoge kanale informiranja dostupna putem interneta mogu biti, ne samo potrage za odgovorima na vaša pitanja, već i hrana za vaše srce i dušu. Prekrasna fotografija možda neće dati odgovor na određeno pitanje, ali može otključati emocije koje imate pohranjene duboko u sebi, emocije koje će otključati nova vrata da kroz njih prođete.


Vidimo da toliko mnogo vas traži odgovore i zapanjeni smo kako danas tragate za boljim razumjevanjem vašeg okruženja. Promatramo vas već stoljećima, kroz veoma rane godine i formirajuće životne cikluse kroz tisuće vaših godina pa sve do današnjeg dana. Gledali smo vas s osmatračnice neometenog toka svjesnosti, za razliku od vas koji ste se pokoravali zakonima inkarnacije kroz koje ste svaki novi životni ciklus započinjali kao novorođenče s čistom memorijskom pločom, iako je vaša podsvijest čuvala sva vaša iskustva i mnoge prekrasne lekcije i znanja koje ste stekli kroz te kušnje i patnje.

Gledajući s naše osmatračnice kako rastete, oduševljeni smo vašim napretkom i uvjereni smo da će i mnogi od vas biti zapanjeni koliko daleko ste napredovali nakon što prijeđete iz svog trenutnog ‘zaboravljivog’ stanja 3. dimenzije kroz veo u više razine gdje ćete biti u mogućnosti vidjeti sve vaše inkarnacije s te više perspektive. Po prvi puta ćete vidjeti sve vaše inkarnacije odjednom, u sadašnjem trenutku, te jasno vidjeti da ste načinili ogromne skokove u napretku vaše svjesnosti. Vaš slijedeći skok iz vaših trenutnih domova u 3. dimenziji u vaše novo višedimenzionalno stanje bit će vaš najveći skok do sada, a mi smo jednostavno uzbuđeni kao i mnogi od vas što taj dan stiže. Imajte na umu da se primičete korak bliže kulminaciji vašeg trodimenzionalnog putovanja sa svakim danom budući da nikada ne mirujete, u bilo kojem razdoblju vremena. Iz tog razloga je toliko važno da iskoristite vaše najbolje prilike svakoga dana i svakoga trenutka da bi rasli i učili, da procvjetate u prekrasan Cvijet Života što i jeste.

Danas, zauzeti smo s pripremama za ponovno obiteljsko ujedinjenje s vama, našom braćom i sestrama. Toliko toga se mora obaviti, a toliko je još malo dana ostalo da obavimo sve naše zadatke kao i da vam pomognemo u obavljanju nekih vaših, ali zajdno ćemo obaviti sve te zadatke na vrijeme za poseban dan koji nas sve čeka. Sada jasno vidimo taj dan na horizontu, i kao što smo rekli, moramo biti oprezni da ne spominjemo određene datume jer Smutnja još uvijek ima nekoliko ometanja i spletki u pripremi.

Pitali smo naš kanal Grega da li možemo progovoriti o tajanstvenim zvukovima koji naizgled dolaze iz vaših nebesa ili barem odjekuju u njih. Sada vam govorimo da slijedite svoje tragove i tražite te odgovore sami. U toj potrazi za odgovorima ta pitanja izgrađuju mostove unutar vašeg uma, a ti mostovi su vaše sredstvo za nove svjetove u višim razinama. Ove riječi su daleko od toga da su tek pjesnički izričaj jer se događaju fizičke promjene u vašem mozgu kroz vaše fizičko obličje od kad ste se uputili na stazu novog znanja i mudrosti. Govorimo vam da su ti čudni zvukovi stvarni, a ne prevara te vas upućujemo da ih slušate svojim srcem baš kao što ih slušate vašim ušima, gradeći most između njih. To je vaš Most duge. Antahkarana je govorio u vašim drevnim teksotivma, a mi vam ponavljamo, ‘kako na nebu, tako i na zemlji’ ima mnogo mulitimenzionalnih značenja. Tražite svoje odgovore, svoje istine. Gradite vaše mostove u Nebesa i kročite u vaše nove živote unutar viših razina mogućnosti.

Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.




Kanalizirano kroz Grega Gilesa

Preveo: Marijana

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda