ponedjeljak, 30. travnja 2012.

26.04.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti, 26. travanj 2012



Jednog dana vas želimo opskrbiti sa popisom svih svjetova i rasa bića koja su ovdje u suradnji s vama u ovom trenutku. Postoje mnogi različiti svjetovi koji vam pomažu i bdiju nad vama, i mi bismo željeli da imate bolje razumijevanje tko su oni i tko ste vi. Vi ste mješavina različitih zvjezdanih rasa i zvjezdanih svjetova cijelog ovog svemira. Vi niste samo jedan čovjek u smislu da dolazi iz jednog mjesta u svemiru. Vi ste jedna rasa, ljudska rasa, ali vaši geni su posebna mješavina mnogo rasa koje su stvorile savez kako bi se bolje nosile s univerzalnim političkim pitanjima i suverenitetima u mnogim različitim zvjezdanim sustavima koji imaju inteligentan život. 

To je bio način kroz mnogo eona, gdje su različita bića iz različitih dijelova svemira zajedno došla u miroljubivoj suradnji da poboljšaju svoje živote i živote drugih. To je slučaj ovdje u ovom trenutku na vašem planetu, jer su mnoge različite rase, svjetovi i zvjezdani sustavi udružili svoje talente i svoje gene da stvore rasu bića koja su pravi prikaz ovih velikih saveza inteligentnih vrsta. Svatko od vas je cijenjeni proizvod ovog velikog poduhvata. Svatko od vas je voljen, zbrinut i zaštićen, kao da je svatko od vas član naše obitelji. 


Pokušajte sami vidjeti sebe kao ponos mnogih zvjezdanih roditelja i dopustite da vam to omogući da bolje razumijete našu misiju i zašto smo mi ovdje s vama u ovom trenutku. Kao što smo održali sve zajedno i uskoro ćemo imati priliku da vam dokažemo, da mi nismo ovdje zbog sebičnih razloga ili da vas manipuliramo ili da koristimo vas ili vaš planet iz bilo kojih sebičnih razloga. Mi smo ovdje kao vaša obitelj i kao naša obitelj, mi volimo i poštujemo vas i djelujemo samo za bolju skrb u svakom pogledu. 

Mnogi od vas su u ovom trenutku uključeni u vaše zvjezdane obitelji na jedan ili drugi način. Mnogi od vas su kontaktirani telepatski i dana vam je ideja odakle vi dolazite iz svemira. Svi vi ćete na neki način slijedećih dana primiti ove informacije od vaših odnosnih zvjezdanih obitelji, i želimo da znate da ovdje nema predrasuda ili favoriziranja, jer oni od vas koji su kontaktirani u ovom trenutku su oni koji ne samo da su spremni da prime ove informacije mentalno i emocionalno, već koji su također u mogućnosti primati ove informacije telepatski. Ovaj način komuniciranja s vama u ovom trenutku mora biti primijenjen iz sigurnosnih razloga. To je zato što ne možemo javno objaviti popis imena vaših svjetova domaćina ili komunicirati s vama putem javnih sredstava. Uvjeravamo sve vas koji se zanimaju za takve informacije da će se to primijeniti u danima koji dolaze, kada oni koji su još uvijek protiv vašeg novog svijeta budu uklonjeni iz vašeg društva. 

Opširno smo razgovarali o uklapanju tih osoba okrenutih programima mračnih i želimo da znate da ova operacija nije brod koji je isplovio ili ideja ili koncept koji je napušten i zaboravljen. Ova uhićenja će se ostvariti, ne može biti drugačije, jer ti pojedinci predstavljaju blokadu vašem novom svijetu i neće biti ničemu ili nikome dozvoljeno da ostane ovdje kao prepreka za ono što je s pravom vaše i vaše će biti. To je jedan od razloga zašto smo ovdje s vama, a zajedno nećemo pogriješiti. Ova operacija za uklanjanje tih osoba nije naša operacija, već operacija naših zemaljskih saveznika, a mi učestvujemo u ovoj operaciji nudeći naše sposobnosti u određenim područjima. To je vrlo angažirani rad i bilo je puno planiranja i nastavlja se i dalje ulagati u ovaj proces. U ovom trenutku, ovaj plan se nastavlja kretati naprijed a vi ćete, u pravo vrijeme, vidjeti rezultate cijelog ovog ogromnog rada i napora mnogih vaših ljudi. To će biti. Nema drugog načina. 

Nastavljajući u danima pred vama počet ćete da vidite više događaja iz napora vaše braće i sestara da uklone one mračne s njihovih pozicija moći. Neki od vas su vidjeli u ovom trenutku otkaze i ostavke na mnogim različitim razinama birokracije pojedince koji su odlučili da dobrovoljno očiste put za dolazak pojedinaca okrenutih ka svjetlu i vašem novom svijetu. Svi ti manevri su dio veće slike, i svaka promjena u uredu je korak prema vašem novom načinu života. Gledajte na svaku ostavku ili smjenu kao na pozitivan zamah prema našem zajedničkom cilju, što doista to i jest. 

Želimo u ovim trenucima da zadržimo vatru u vašim srcima za vaš novi svijet, jer je on mnogo bliže nego što možete misliti i bit će vaš, ne može ga se zaustaviti. Previše toga je već ostvareno da bi se dopustilo bilo čemu da zaustavi vaš novi dan od penjanja iznad horizonta. Taj dan će doći; vi ste mu stopu bliže svaki dan jer mi, zajedno s vašim zemaljskim saveznicima, nastavljamo i dalje neumorno raditi za naše zajedničke ciljeve. Molimo Vas, naše Svjetloradnike na terenu, da nastavite s vašim naporima jer ovo nije vrijeme za usporavanje ili uzimanje stanke u vašim zadacima, već vrijeme da primijenite vaše talente i date svojoj misiji sve što možete, jer sve ono o čemu smo razgovarali s vama, jer sve ono o čemu ste dugo sanjali, upravo je na dohvat ruke i samo će trebati još malo truda da vam donese sve što ste zaradili i sve što ste zaslužili. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 

Kako je kanalizirao: Greg Giles


 http://ascensionearth2012.blogspot.com 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda