subota, 21. travnja 2012.

16.04.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 16.04.2012.



Sada vas molimo da sjednete i čekate da vam vaša obitelj pošalje signal. Molimo vas da to učinite kako bi nam omogućili, da vas kontaktiramo u slučaju ako imamo vijest, dopunu podataka za vas ili ako želimo da sudjelujete u projektu s nama.

U ovom trenutku, postoje nekoliko projekata koji su spremni da se pokrenu. Sve vas molimo da ostanete budni te da gledate i osluškujete na mogući signal od nas, koji vam šaljemo jer želimo komunicirati s vama.

Trenutno postoje oni koji su nas čuli i razumjeli da će se sastati i raditi s nama. Tu su i neki od vas do kojih smo pokušali doprijeti, no to nismo bili u mogućnosti realizirati.


Ovo je bilo očekivano, jer nisu svi od vas razvili svoje telepatske sposobnosti u tolikoj mjeri da bi mogli primiti naše suptilne poruke koje su vam bile poslane. Nemojte se ljutiti zbog toga, ništa vam neće promaći i vi nećete biti izostavljen iz ničega jer mi ćemo biti u kontaktu s vama, na jedan ili drugi način, u danima koji dolaze. Postoje mnogi projekti u kojima možete sudjelovati, gdje su vaše sposobnosti potrebne i gdje će biti vrlo cijenjene.

Razvoj vaših telepatskih sposobnosti nije jednostavan zadatak, pojedincima ga nije lako postići. Molimo one od vas koji žele primiti znak od nas da smo tu i da razumijemo tko su oni ili da imamo neku vrstu odnosa s njima, da više stišaju svoje misli, čime će bolje i prije čuti naše suptilne znakove komunikacije. 

Opet, ponavljamo, ne postoji razlog za zabrinutost i uznemirenost zbog nas, vi nećete biti izostavljeni iz naših projekata jer niste bili u mogućnosti da primite od nas poslane telepatske poruke. 

Ovo vam govorimo ovaj put, jer osjećamo da se neki od vas moguće osjećaju razočarano jer nisu bili kontaktirani za naš početni zajednički projekt.

Mi samo želimo da znate da su bili učinjeni pokušaji da se neki od vas kontaktiraju, no naše čitanje ukazuju da niste primili tu poruku. 

Oni od vas koji su primili naše poruke ne moraju pokušavati da nas na bilo koji način obavijeste o primitku te komunikacije.

U potpunosti smo upoznati, tko je dobio poruke i kada ih je dobio. 

Nije potrebno pokušavati na bilo koji način da nam se šalje poruka s potvrdom da je primljena, te da ste razumili poslanu komunikaciju. 

Razumljivo je da oni koji su dobili poruku od nas, imaju priliku sudjelovati u početnom projektu zajedno s nama, također znamo da razumijete da ćemo vas opet kontaktirati. 

Istraživanje u novim područjima često je proces učenja koje zahtijeva vrijeme i određenu količinu truda. 

Telepatija je umjetnost i znanost koja zahtijeva neke prirodne talente kao i prakticiranje vježbi kako bi postigli određenu razinu sposobnosti.

Kod vašeg trenutnog stanja razvoja, mi smo u potpunosti očekivali da će među vama biti onih koji još nisu u stanju primiti našu telepetsku komunikaciju. 

To je bilo predviđeno, stoga smo pripremili alternativni način komuniciranja kako bi vam omogućili potpunu upućenost u naše planove i omogućili vam sudjelovanje u našim zajedničkim projektima. 

Zbog tog razloga, u danima pred nama, neće biti potrebe za telepatskom komunikacijom, jer ćemo koristiti više konvencionalne načine komunikacije kako bi razgovarali s vama. 

Postoje mnogi projekti na kojima ćemo raditi zajedno i veliki izbor pozicija na raspolaganju, svatko od vas tko želi sudjelovat u ovim projektima s nama, dobiti će za to priliku. 

Nema sumnje u to, kažemo svima vama koji se osjećate razočarano zbog nesudjelovanja na našem početnom projektu, da ćete imati priliku raditi s nama vrlo skoro u nadolazećim danima, i bez obzira na razinu vaših telepatskih sposobnosti, mi ćemo na jasan način, no drugim putem, biti u kontaktu s vama Za one od vas koji su primili našu komunikaciju da želimo da sudjelujete u našem početnom tajnom projektu, molimo vas da se pripremite i ostanete spremni za susret s nama. 

Kao što smo rekli, mi ćemo doći po vas u trenu, jer zbog sigurnosnih razloga, ne možemo vas upoznati unaprijed s našim planovima.

Molimo vas da vaša kućna situacija bude spremna na način na koji ju možete napustiti na barem nekoliko sati, vrlo vjerojatno i na duže, bez da ste prethodno za to pripremljeni. 

Razumijemo da je to za neke od vas teško, željeli bi da vas možemo unaprijed obavijestiti, ali u ovom trenutku to nije moguće, nadamo se da razumijete razloge zašto je tako. 

U ovom trenutku, tu su i drugi koji žele poremetiti planove za vaš novi svijet, koji će na vrijeme biti uklonjeni iz vašeg društva, ali do tada moramo poduzeti određene mjere opreza.

Vaša sigurnost i dobrobit, kao i članova naše posade, naš su prioritet, budite uvjereni da činimo sve što je moguće kako bi vas zaštitili na svaki mogući način. Mi ne riskiramo nepotrebno, ulažemo veliki trud na pripreme i planiranje svih eventualnosti i mogućnosti. 

Biti ćete u dobrim rukama dok radite s nama, iako u ovom svemiru ne postoje garancija za bilo što, možete biti uvjereni da ne uzimamo vašu sigurnost kao nešto olako i da činimo sve što što je u našoj mogućnosti da vas zaštitimo i čuvamo na svaki mogući način. To je ono što familija radi međusubno, i to je što smo mi vama i što ste vi nama: obitelj. 

Trenutno postoje oni koji nas žele prikazati kao nešto drugo, nego vašu familiju, bez obzira na njihove napore, na kraju će svi vidjeti da smo doista ono za što smo se predstavljali: vaša obitelj. Mi nismo stranci za vas. 

Mi se ne susrećemo prvi put. Mi nismo ovdje u vašem svijetu prvi put. Mi nećemo staviti stopala na vašu zemlju prvi put.

Mi nećemo zajedno s vama raditi na projektima prvi put. Mi nećemo pomoći da se poboljša život vaših ljudi ili zdravlje vaše planete po prvi put.

Mi smo to sve učinili i ranije, upravo ovdje, zajedno s vama, i sada smo opet ovdje da bi s vama radili na mnogim projektima koje je potrebno ostvariti kako bi vas unaprijedili na vašem putu. 

Ovo je naš razlog zašto smo trenutno ovdje, i to je bio razlog zašto smo bili ovdje u prošlosti. Ništa se nije promijenilo, mi nismo iznenada osjetili potrebu da osvojimo i pokorimo članove svoje vlastitu obitelji. 

Ovakve priče se šire od pojedinaca koji sami imaju skrivene motive i agendu, ili onih koji pomažu u širenju ovih laži i dezinformacija zbog svojih strahova i nesigurnosti.

Poručujemo onima od vas koji pomažu pri širenju plamena straha zbog svojih vlastitih strahova i nemogućnosti da nađu način da nam vjeruju, vidjeti će vrlo uskoro, u danima koji dolaze da smo mi samo ono što smo rekli da jesmo i da su naše namjere potpuno časne i da smo ovdje jedino kako bi pomogli vama, našoj braći i sestrama, kako bi olakšali promjene koje su potrebne za napredovanje u viša područja mogućnosti. 

Mi nismo ovdje zbog osvajanja, i nećemo dozvoliti bilo kome da bude ovdje iz tog razloga. Ovo je razlog zašto pomažemo na svoj način da se uklone elementi vaše kriminalne Smutnje, kao što je bila njihova namjera osvojiti vaš svijet i ljude u njemu.

Njihova budućnost je sada osigurana kao posljedica njihovog dnevnog reda, i to će uskoro biti jasno svakom pojedincu i svima na ovoj planeti. Ova uhićenja će biti samo jedan od dokaza da se vaš svijet uistinu mijenja na bolje.

Biti će i mnogih drugih znakova koji vode u tom smjeru, molimo one od vas koji sumnjaju u nas, koji nas se boje, koji pomažu u širenju dezinformacija o nama, da potraže ove znakove te da ih pokušaju vidjeti otvorenog uma i srca, jer će vam omogućiti da vidite da smo mi što smo rekli da jesmo i da smo ovdje da vam pomognemo promijeniti svijet na bolje, da ga učinimo lijepim, čistim i sigurnim mjestom za svakoga pojedince i sve vas, kako bi živjeli vaš život na način kako se može živjeti. Ovo je naš razlog zašto smo ovdje, vrlo skoro nitko to neće moći poreći. 

Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti 



kako je kanalizirao: Greg Giles


Prevela: Vesna
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda