Google+ Followers

srijeda, 25. travnja 2012.

24.04.2012
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 24.04.2012Ja samo želim da znate da nitko tko se želi preseliti iz područja za koje osjećajmo da mogu biti sklona poplavama neće biti ostavljen bez naše pomoći i dane svake prilike da se preseli na područja koja mi smatramo sigurnima od porasta razine mora.

 Vi nam možete pomoći da Vam pomognemo u uklanjanju bilo kakve dvojbe ili strahova koje bi mogli imati da vaš život može biti u nekoj vrsti opasnosti. Vaši životi nisu u opasnosti bilo koje vrste niti u bilo kojoj vrsti opasne situacije. Vaši životi su potpuno sigurni, a vi posjeduje izbor i svu snagu koji će vam trebati kako bi osigurali Vašu individualnu sigurnost kao i sigurnost vaših obitelji. Nitko neće biti prisiljen preseliti se. Mi to ne činimo. Također, nikoga nećemo ostaviti tko želi prihvatiti našu pomoć. Također, ni to nećemo učiniti. Pokušajte vidjeti ovo razdoblje u vašoj povijesti kao izazov i test za vas da bi odredili koliko daleko ste došli kao društvo, koliko ste naučili, i koliko ste se maknuli iz ograničavajućih emocija straha. 

Učinite najbolje i ne gledajte dane pred vama kao sudnji dan ili kao kraj svijeta, jer to uopće nije točan opis onoga što dolazi. Sva su društva diljem ovog svemira su na jedan ili drugi način iskusili izazove i testiranja njihove snage i njihove volje, kao što ćete i vi to doživjeti i kako ste već iskusili. To iskustvo ispred vas nije neka vrsta slučajnog događaja ili hir prirode. Toliko toga od vašeg putovanja je pomno planirano kako bi se izvuklo najbolje iz vas i da bi svaka duša koja je utjelovljena stigla do vrha koji ne bi bila u mogućnosti dostići bez tih vrsta izazova i prilika da se uzdignete iznad njih. 


Gledajte dana koji dolaze kao takve koji su doista prilika za svakog od vas, kao i za vaše društvo u cjelini da postignete novu razinu postojanja i prilika da se hrabro, sa samopouzdanjem i odlučnošću suočite sa izazovima, kombinirajući sve vještine koje je svatko od vas brusio i zajedno kao jedan, savladate sve prepreke pred vama. Želimo vam da u potpunosti iskoristite priliku koju ti događaji nude i želimo da svatko od vas iskoristi što više može od onoga što ove prilike nude. Mogućnosti kao što je ova se ne nudi često diljem svemira i želimo da znate da je puno truda uloženo u ovom slučaju i mnogo godina teškog rada je u to uloženo da se stvori mogućnost za svakog od vas. Iskoristite prednosti ove prilike, iskoristite njen puni potencijal i dopustiti da vam omogući da ostvarite svoj puni potencijal jer to je ono o čemu se tu radi. 

Da li sada vidite dana pred vama drugim očima? Da li sada vidite dane pred vama kao nešto drugo nego jedan nesretni čin prirode i nešto čega se treba bojati? Da li sada vidite zamršeno djelovanje svemira da vam donese ovaj događaj i zajedno s njim zlatnu priliku za vas da iskujete krila koja će vas podići i nositi vas u novi početak i novi način života? Mi vam kažemo da su događaji pred vama pravi blagoslov i kažemo vam da niste nesretni što se suočavate s tim izazovima već ste blagoslovljeni i voljeni i to je razlog zašto je ova prilika pred vama. Dopustite nam da Vam pomognemo u svakom pogledu da možete izvući iz ove prilike sve što možete dobiti, sve što je moguće i sve što je planirano za vas. 

Mi smo pomogli oblikovati ovu priliku za vas. Mi nismo ovdje da vam naškodimo na bilo koji način ili dodamo na sve vaše izazove. Mi smo ovdje da vam pomognemo u prevladavanju i pobjedi nad svakim izazovom koji dolazi pred vas, da vam omogućimo da se izdignete iznad trenutnog 3. dimenzionalnog stanja u ono u kojem mi postojimo, u kraljevstvo koje mi zovemo dom. Strah od dana ispred vas i izazova pred vama i strah od nas i naše ponude da vam pomognemo može i stvoriti će više izazova za vas. To je kako je, a mi radimo sve što možemo kako bi vam omogućili vidjeti i shvatiti kako jedan od vaših najvećih izazova u ovom trenutku nisu potresi ili podizanje morske razine, već emocija straha.

Da li to počinjete jasnije shvaćati? Jeste li počeli uviđati da je u stvari strah i samo strah vaš izazov da ga prevladate? Vidite li kako je sve ostalo pažljivo dizajnirano samo da vam se da prilika da savladate svoje strahove? Tu bi mogao biti jedan od mnogih izazova dizajniranih i implementiranih kako bi vam se omogućilo da prevladate osjećaj straha i ovi događaji pred vama su vam prikazani jer oni su odabrali jer se vjeruje da će vam sada oni dati najveću priliku i najveći potencijal. 

Ima onih među vama koji ne pokazuju strah u ovom trenutku i mi im kažemo, djelujte kao putokazi i pokazujte drugima kako se nosite sa ovom prilikom i kako ju vidite. Pokažite ostale da ste lideri i pokažite im kako da stupe hrabro u dane koji dolaze i izađu iz osjećaja straha i ostave iza sebe ovu emociju jer nema mjesta u vama ili u vašoj budućnosti. Stupite hrabro u vaš novi dan i vaš novi svijet, jer vas oni zovu. Stupite hrabro u novog sebe i svoj novi život jer taj dan je došao. Stupite hrabro naprijed i ne osvrćite se unazad i zapamtite da nikad niste sami na svakom koraku vašeg puta jer imate obitelj koja vas voli diljem svemira. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. kako je kanalizirao: Greg Giles


Prevela: Drako Kontrec
 


Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda