Google+ Followers

petak, 2. ožujka 2012.

01.03.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetla 13. veljače  2012
Uzašašće Zemlje – 2012.03.01

 Poruka zapovjedništva Ashtar

  29.veljače 2012.Mnogo je bića koja nisu imali prilike inkarnirati se u trodimenzionalnom svijetu i naučito ono što ste vi naučili, ali nakon vašeg povratka i oni će imati priliku upiti mudrost koju ste prikupili i stekli i što vam je u tolikoj mjeri ponudila niža fizička razina, čak i da nisu trebali ovdje boraviti. To je vrsta dijeljenja koja je tek jedan oblik kako bića viših razina služe jedni drugma i bića iz mnogo različitih zvjezdanih sustava diljem ovog svemira imati će na ovaj način velike koristi od vas i vaših iskustava. Za sada, mnogo je vas koji potiskujete emocije o negativnim iskustvima duboko u sebi.Neka od tih iskustava leže iznad meridijana vaše svijesti i podsvijesti, a neka ispod. Mnogi od vas žele da nikada nisu morali proći kroz ta iskustva, ali mi vam kažemo da su ta negativna iskustva važan dio vašeg ovdašnjeg putovanja te da su mnoga od tih iskustava brižno planirana od vas prije vaše trenutne inkarnacije. Razumjet ćete to bolje jednom kad se vratite u punu svjesnost, ali za sada, činite najbolje što možete da sagledate sva vaša iskustva kao blagoslov i nešto što treba čuvati i dopustite da budu pročišćena jer to moraju biti dok vi nastavljate s procesoom uzašašća.


Mnogi od vas su prošli kroz mnogo toga u vašim inakarnacijama u fizičkom obliku, ali mi vam kažemo da se približavate završetku vašeg dugog putovanja i još malo i bit ćete kod kuće. Nastavite se truditi najbolje što možete da svaku prepreku i svako iskustvo gledate kao priliku učenja i rasta, pa će vaši posljednji mjeseci ovjde biti daleko ugodnije iskustvo. Često smo vam govorili da trebate rasčistiti svoje negativne emocije koje vas vežu za vaša ovdašnja iskustva i željeli bismo ponuditi način kako u tome možete bolje uspjeti. Pronađite veoma tiho mjesto gdje možete biti sami, a mjesto u kojem možete sjediti sami u tami bi bilo najprikladnije.


Sjedite u tišini i počnite disati polako i sporo. Utišajte um fokusirajući se samo na dah. Udah – izdah. Udah – izdah. Sporo, veoma sporo. Dopustite si da razumijete da je sve bilo za vašu korist i rast. Dopustite si razumjeti da se ništa što ste iskusili nije dogodilo bez vašeg prijašnjeg pristanka. Dopustite si oprostiti i razumjeti da krivnja koju nosite u sebi nije ništa drugo nego simptom nižih dimenzija kojemu nema mjesta u višim razinama i koji će nestati nakon vašeg uzašašća i povratka kući te da imate moć da već danas otpustite tu krivnju. Krivnja i sram ne moraju biti dio lekcije koju ste naučili. Otpustite ih dok dišete duboko i sporo. Otpustite ih.


Nisu nužne, ništa ne znače. Nastavite disati i, kada se osjetite spremnima, započnite s ostatkom vašeg dana i ostatkom vašeg novog života, slobodni od ovih emocija. One vam više ne služe i više nisu potrebne. Slobodni ste od njih. Možete osjetiti potrebu da ponovite ovu vježbu i, ukoliko se tako osjećate, ohrabrujemo vas i da učinite tako. Svaki puta ćete imati koristi od ove vježbe i osjećat ćete se sve lakše dok ćete čistiti nepotrebnu energiju, energiju koja posjeduje masu koju možete doživjeti kao težinu. Gledajući prema vašem povratkuk u više razine, vi ćete poduzimati mnoge slične vježbe poput ove da biste održali sve svoje slojeve u savršenom stanju i vrhunskoj funkcionalnosti.


Neki od vas već prakticiraju slične tehnike kroz vaše vježbe meditacije i disanja i mi smo veoma sretni da vidimo kakve sve dobrobiti primate uslijed tih napora. Gledajući prema danima koji dolaze, vidimo da se bliži dan kada ćemo imati priliku raditi na osobnijoj razini s vama i tada ćemo imati priliu razgovarati s vama o drugim tehnikama koje možete primjeniti, a koje će vam pomoći u vašem procesu uzašašća. Bit će mnogo područja znanja koje ćemo raspraviti s vama koliko god to bude vrijeme dozvoljavalo i prilično smo nestrpljivi da s vama podijelim o što smo naučili, upravo kao što se radujemo učiti i od vas.

Takav je ustroj univerzima gdje sva bića pomažu jedni drugima da bi poboljšali svoje živote kao i život svih kao jednog velikog kolektiva. Mudrost, znanje, tehnologija, izvori, sve se dijeli diljem cijelog univerzuma, a i vaš planet će se uskoro priružiti galaktičkoj zajednici i zauzeti svoje mjesto u tom sustavu dijeljenja i razmjene kao i služenja svima koji mogu imati koristi od njihove velikodušnosti.


VAša iskustva kroz sustav neimaštine i oskudice, koji je iznjedrio takvu potrebu za međusobnim nadmetanjem među vama, bliži se kraju i izblijedjet će dok se vaš stari ekonomski sustav sklanja pred vašim novim sustavom obilja koji će eliminirati sve vaše potrebe za financijskim nadmetanjem. Implementacija vaših novih sustava je nadomak i put k tome će biti rasčišćen uhićenjima vođa, kao i mnogih pripadnika, vaše kriminalne Smutnje.


Gledamo na ta uhićenja kao na veliku prekretnicu za vašu civiliziaciju jer su mnoge pozitivne promjene zacrtane početi odmah nakon tih događanja. Gledamo trenutak kada će vijesti o tim uhićenjim stići do vaše javnosti kroz medijske servise kao veoma blisko događanje i molimo vas da ustrajete u strpljenju i naporima da postavite stol tako što ćete podijeliti vijesti o tim uhićenjima i njihovo značenje za ljude vašeg svijeta.


Molimo vas, znajte da će mnoge promjene na vašem svijetu započeti odmah po vijestima o tim uhićenjima i molimo vas da ostanete budini i spremni jer je neophodno da odmah započnemo s mnogim našim projektima s vama, a mnogi od vas bit će privučeni da rade s nama, direktno ili indirektno. Nećete imati mnogo vremena da se pripremite za promjenu zvanja stoga vam sugeriramo da sada počnete razmišljati što ćete trebati obaviti kod kuće da bi počeli raditi uz nas.


Detalji o vašim prilikama uz nas, zapovjedništvo Ashtar, bit će vam u potpunosti objašnjeni u dogledno vrijeme. Iako razumijemo da bi mnogi od vas željeli tu informaciju sada i mi bismo bili veoma radostni podijeliti je s vama, osjećamo daje važno da se sada fokusirate na zadatak pred vama, a taj je podijeliti vijest o neizbježnim, skorim uhićenjima vaše kriminalne Smutnje i što će to značiti za ljude vašega svijeta, kao i vijest o našoj prisutnosti i časnim namjerama da pomognemo vašem svijetu da provede neophodne promjene koje će omogućiti da vaše uzašašće u više razine protekne što lakše.


To je zadatak koji morate obaviti danas i mi vas molimo da se fokusirate na njega jer uspješno izvršenje ovog dijela cjelokupne misije će omogućiti implementaciju slijedećih faza operacije. Te slijedeće faze će obuhvaćati implementaciju vašeg novog financijskog sustava i početak naših planova otkrivanja vašem svijetu.


Molimo vas da ustrajete u svojim naporima da rasčistite put tim događanjima. Znate što se traži od vas i mi imamo samo veliko povjerenje da ćete obaviti svoje zadatke na tom području. Nastavite vrijedno raditi to što radite, nemate još puno prije nego što počnete primati sve što vam je bilo obećano. Gotovo ste na cilju. Nastavite se penjati, dragi.Mi smo vaša Obitelj Svjetla sa zvijezda.


WebSite Greg Gieles:

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/02/message-from-ashtar-command-22912.html


prevela: Marijana Pontoni

WebSite: http://despertando.me/?p=50016


Back To Main Uzašašće Zemlje 2012

kako je kanalizirao: Greg Giles

Prevela: Marijana
  

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda