Google+ Followers

četvrtak, 15. ožujka 2012.

12.03.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svetla od 12. ožujka 2012.Vi posjedujete snagu da odoljevate i vjera je ono što sada morate tražiti da biste ustrajali.Čvrsto se držite svojih uvjerenja, nemojte si dozvoliti da zastranite sa vašeg sadašnjeg pravca jer će vas on odnijeti iznad ograničenja koja vas danas sputavaju.


Vaše putovanje je bilo dugo i mnogo puta ste odlutali s puta, ali ste uvijek našli put natrag u centar i na put koji bi vas vodio naprijed i prema svjetlu.Nastavite slijediti taj put i odvest će vas tamo gdježelite ići. Mnogo je prepreka i mnogo je ljudi koji su ih postavili pred vas.Vaš je zadatak da prepoznate te prepreke i pronađete način da ih zaobiđete bez da previše zastranite s vašeg puta.


Danas su pred vama još mnoge prepreke na vašem putu prema uzašašću, no čak iako vaš put sada kratak, još uvijek je na njemu mnogo izazova koji će vam se pokazati u ovom kratkom vremenskom razdoblju.Neki od tih izazova će biti vaši najveći izazovi kroz ovu, a možda čak i sve vaše prijašnje inkarnacije.


Znamo da možete proći te izazove i zajedno ćemo upravo to i učiniti jer ćemo mi biti ovdje da vam pomognemo na svaki način na koji možemo.To je razlog zašto smo ovdje i ni iz jednog drugog razloga. Jedan od izazova za mnoge od vas u ovom razdoblju jest pronaći način kako to razumjeti i pronaći način kako prevladati strah koji imate u vezi s nama i našim razlozima zašto smo ovdje.


Mnogo toga ovisi o tome kako ćemo surađivati i na vama je da nadvladate strah, da prevladate sumnje i nepovjerenje te nas doživite, ne kao osvajačku silu, već kao svoju obitelj jer to doista i jesmo.Mnogo toga moramo zajedno postići. Vidimo da su mnogi od vas voljni prihvatiti nas i koji su shvatili tko smo mi, a to nam grije srca i ohrabruje nas.


Molimo one koji su postigli to razumjevanje da pomognu drugima da shvate kakve su naše prave namjere i razlozi zašto smo ovdje. Pomognite im shvatiti da u ovom univerzumu sva bića pomažu jedni drugima. Odvojenost i nevezanost koje je čovječanstvo prolazilo kroz veliki dio svoje povijesti i nastavlja danas prolaziti je tek iluzija vašeg puta u trodimenzionalnosti koje nema temelja u stvarnim činjenicama.


Kao što smo rekli, vaša kolektivna realnost će proći veličanstvenu transformaciju i većina onoga što ste podrazumijevali kao normu, rasplinut će se i napraviti mjesta vašoj novoj realnosti.To će biti veliki izazov za mnoge od vas i, kao što smo već rekli, to je tek jedan izazov od mnogih. Prevladavanje ovog izazova će vam pomoći da prevladate mnoge druge jer smo mi ovdje da vam pomognemo u mnogim zadacima koje trebate obaviti, ali vam ne možemo pomoći na ovaj način dok ne pronađete načina da prevladate izazov straha.


Mnogo smo vam govorili o strahu i koliko štetan može biti za vas kao pojedinca i za vas kao kolektiv u cjelini, i sada bi trebalo biti jasno mnogima od vas kako strah igra ključnu ulogu u stvarima vašeg današnjeg svijeta. Jer da nije straha koji uzrokuje toliko nepovjerenje vas prema nama, već bismo bili među vama i zajedno bismo radili na završetku mnogih važnih zadataka o kojima smo govorili.

Vrijme juri i moramo se prihvatiti posla. Na vama je, kao na kolektivu, da pronađete u svojim srcima vjeru i da vjerujete da vam univerzum ima još toliko toga za ponuditi. Nikada nismo rekli da će biti lagano. Vidimo to kao veliki izazov za vaše društvo i vidimo to kao veliki izazov za naše Svjetloradnike koji su na prvim linijama čineći sve što je u njihovoj moći da bi umirili te neutemeljene strahove.


U ovom razdoblju molimo vas, naše Svjetloradnike, da nastavite s vašim radom i nastavite širiti vašu istinu i vaše svjetlo. Prekrasno napredujete i mi vidimo dan kada ćemo moći sigurno raditi u vašem okruženju. Mnogi od vas u ovom razdoblju spremni su nas prihvatiti i početi s radom na mnogim našim zajedničkim projektima, a to je upravo ono što namjeravamo činiti.


Kad biste samo mogli vidjeti koliko ste napredovali od kad ste započeli s ovim zadatkom informiranja vaše braće i sestra o našoj prisutnosti i miroljubivim namjerama, bili biste iznimno ohrabreni upravo kao što smo i mi i znajte da se jasno nazire kraj ovog dijela vaše misije. Nastavite sa svojim naporima s tim saznanjem i dopustite da vam ono podari snagu uvjerenja da srušite zidove i bilo kakve prepreke koje vam se pojave na putu. U vas imamo samo povjerenje, kao što smo uvijek imali, kao što ćemo uvijek imati.


Jednom kad budemo uvjereni da postoji solidno razumijevanje diljem vašeg svijeta o nama i našim razlozima za dolazak ovdje, nastavit ćemo s našim planovima razotkrivanja, a to će nas dovesti do točke kada ćemo početi interakciju i suradnju na osobnoj razini s mnogim odabranim pojedincima da bismo započeli sa mnogim zadacima koji su nužni da bi vaš prolazak kroz uzašašće prošao što lakše.


Vidimo da su mnogi od vas spremni i prilično nestrpljivi započeti s radom uz nas i nas to veoma raduje. Nastavite iskazivati to povjerenje u nas i ono će se proširiti na vašu braću i sestre koji bi se mogli, bez vašeg primjera, bojati nas kao i naših namjera.
Dopustite im da vide da vam nismo stranci i da nemaju razloga bojati nas se. Jednom kad budemo u mogućnosti započeti sa suradnjom i vidimo da bi to imalo dalekosežan utjecaj na masovnu svijest vašeg svijeta.


Takav je plan i mi vas molimo da nastavite polagati temelje tako da možemo doći do tog važnog slijedećeg koraka. Želimo početi sa početnim koracima tog dijela neposredno nakon što počnu medijski izvještaji o uhićenjima vaše kriminalne Smutnje. To su naši vremenski rokovi tako da vas molimo da budete pripremljeni za ta izvješća i budite spremni za slijedeću fazu naše operacije.


Detalji o tome će vam se jasno razložiti u dogledno vrijeme kroz naše kanale i, s vremenom, kroz neke od vaših medijskih servisa. Molimo vas da nastavite dijeliti naše poruke i vijesti o tim događanjima i zahvaljujemo vam za ogroman trud koji ulažete. Vaš rad čini veliku razliku i kažemo vam da ste stigli gotovo do kraja ove faze cjelokupne operacije i vidimo da će mnogi od vas doista uživati u slijedećoj fazi vaših zadataka koji vas uskoro očekuju.


Vas svijet će sigurno postati zeleniji jednom kad budemo u mogućnosti započeti sa mnogim našim zajedničkim projektima. Mnogo toga vam možemo ponuditi i radujemo se pomoći vam na taj način. Tako se odvijaju stvari u ovom univerzumu gdje bića iz cijelog svemira dolaze pomoći onima kojima je potrebno. Sada je takva situacija kod vas i vjerujemo da ćete se složiti da vam naša pomoć može svima biti od koristi.


U nadolazećim danima, postat će jasno svima koji žele vidjeti na kakve vam to načine želimo pomoći i osjećamo da ćemo biti toplo dočekani od većine vaših ljudi. Dopustite nam da se fokusiramo na trenutne zadatke, objasnit ćemo vam kasnije što to sve uključuje, no ponovimo, vremena je sve manje i moramo se jače potruditi da bismo ispoštivali rokove.


Gledajući dalje od izazova koji vas očekuju, vidimo nagradu za sav vaš trud ovdje u obliku prekrasne nove Zemlje koju zovete domom. Ojačani velikom mudrošću koju ste stekli kroz mnoge inkarnacij, bit ćete sposobni primjeniti sve što ste naučili u vaše nove živote i vaš novi svijet te ga sačuvati od pogrešaka koje ste činili u prošlosti.


Zbog toga su bila potrebna sva vaša prethodna iskustva; da naučite kroz iskustva i, ponekad, grube lekcije, sve u ime kreacije. Sada ćete primiti svoju nagradu koju ste svi zaslužili kao prekrasan dio tog besprekidnog procesa i imat ćete novi dom, djevičanski i nov u svakom pogledu, da nastavite i započnete nove pustolovine i nove lekcije na vašem besprekidnom putovanju.Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.
kako je kanalizirao: Greg Giles


Prevela: Marijana
 


Objava PRG medije - Peticija Razotrkivanja II
Svaka osoba iz bilo koje nacionalnosti može potpisati ovu peticiju:

http://wh.gov/8wh


Read more

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda