Google+ Followers

nedjelja, 18. ožujka 2012.

16.03.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svetla od 16. ožujka 2012.Jedan od oblika naših brodova koje ćete više viđati u nadolazećim danima može se opisati kao obrnuto slovo V ili brod u obliku bumeranga. Te letjelice mogu biti veoma velike, crne su, imaju jedan red velikih svjetala raspoređenih duž oba krila. Druga vrsta letjelice koju ćete početi viđati na vašem nebu je okruglog oblika, svjetlija je i možete ju zamisliti kao kad biste uzeli breskvu, prepolovili i odstranili košticu. Strana bez koštice predstavljala bi donju stranu letjelice, kao što može biti viđeno na nebu.
To su tek dva oblika mnogih vrsta brodova koje imamo i osjećamo da je važno dati vam nekakvu predodžbu što tražiti na nebu jer sada povećavamo kvalitetu i broj viđanja naših brodova. S vremenom, naši brodovi će vam postati uobičajena stvar jer ćemo prilično često putovati vašim svijetom nadomak tla da bi se susreli s onima koji će s nama surađivati, kao i dok ćemo raditi na popravljanju vašeg planeta da bi ga bolje pripremili za njegovo uzašašće.

Ovi opisi su kreirani od strane Galaktičke Federacije Svjetla da bi vam se dala nekakva predodžba o tome kako izgledaju oblici nekih naših brodova. Mnogi od vas će doći na te brodove za vrijeme suradnje s nama i proći će cijelu njihovu unutrašnjost, kao i biti informirani kako ti brodovi funkcioniranju te koje su njihove sposobnosti. Želimo da se što veći broj vas upozna s našim brodovima tako da ne bude straha kada se spustimo s nebesa. Među vama ima onih koji se u ovo doba boje letjelica kojima upravlja Smutnja, no mi vas uvjeravamao da Smutnji neće biti dopušteno da se miješa u naše planove razotkrivanja kao i naš odnos s vama.

Oni među vama koji su zainteresirani za suradnju s nama, nemaju se apsolutno ničega bojati u vezi sa smicalicama Smutnje. Vaša sigurnost nam je od najveće važnosti i poduzet ćemo sve što je nužno da bismo osigurali vašu dobrobit. Imamo provjerene metode kako se nositi sa Smutnjom i njihovim vojnim snagama koje su im još uvijek vjerne, te ćemo poduzeti protumjere na bilo koji pokušaj da nas se omete u našim planovima. Nemate se čega bojati i to će vam postati jasno kada prvi puta započnete sa osobnom suradnjom s nama. Ti pojedinci će izvjestiti vaš svijet o svom iskustvu i podijeliti dokaze o svom vremenu provedenom s nama na našim brodovima i to će vam biti znak da je sve u redu i da se ničega ne trebate bojati.

Uvodit ćemo naš program regrutacije postepeno već kako ćete napredovati i sve više učiti vjerovati nam te kako će vam rasti povjerenje u vašu sigurnost. Regrutirat ćemo ljude sa svih krajeva vašeg svijeta jer osjećamo da je u ovom trenutku vaše povijesti važno ujediniti vašu ljudsku obitelj. Mnogi od vas se neće po prvi puta susresti samo s onima s drugih svjetova, već i sa ćete se susresti i sa onima iz drugih zemalja koje nikada prije niste posjetili. To će biti ogroman koraka za ljude vašeg svijeta koji će se susresti dolazeći sa toliko različitih mjesta koja su držana odvojeno uslijed odvojenosti vašeg trenutnog 3D stanja. Ti zidovi se ruše i više nećete biti odvojeni od bilo koga s kim želite biti. Bit ćete jedan narod i imat ćete reprezentaciju unutar Galaktičkog savjeta kao jedna rasa - ljudska rasa.

Postoje narodi koji su istrebljeni tijekom svoje povjesti, ali vama se to neće dogoditi. Preživjet ćete i nastavit ćete prosperirati na vašem zajedničkom putovanju, ujedinjenji kao jedan narod. Mi, Galaktička Federacija Svjetla, ovdje smo u velikom broju da bi vam pomogli u ovim vremenima punim izazova, a ljudska rasa će zajedno slaviti i živjeti da bi podijelila svoju kulturu, svoju povijest i svoju priču sa svima diljem ovog univerzuma. To je ono što čeka vaše ljude i zajdno nećemo dopustiti da nam se bilo što ispriječi na putu vaše sudbine. Bit će i planina i prepreka, ali zajdno ćemo sve prebroditi tako da će vaša rasa živjeti da bi podijelila svoju priču, a kakve samo priče imate za podjeliti.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetla.kako je kanalizirao: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Prevela: Marijana Pontoni
 


Objava PRG medije - Peticija Razotrkivanja II
Svaka osoba iz bilo koje nacionalnosti može potpisati ovu peticiju:

http://wh.gov/8wh


Read more 

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda