ponedjeljak, 17. rujna 2012.

17.10.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 17.9.2012.


 „Pogled u vašu buduću vremensku traku “ 

Ciglu po ciglu vi gradite svoj novi dom sa svakom misli i snom nade za bolje mjesto za sve vas, kako bi bolje uživali i bolje napredovali na vašem putovanju. Bilo je nekih cigli s vremena na vrijeme koje je trebalo zamijeniti, jer su bile malo napuknute i bile su smještene malo izvan pravca, ali ćemo reći za najveći dio konstrukcije vašeg novog doma kreće se vrlo efikasno i vrlo stabilnim, s vremena na vrijeme, brzim tempom, jer ima trenutaka i ima dana i ima čak raspona od nekoliko dana pa čak i tjedan ili dva u kojima su mnogi od vas pomogli stvarati vaš novi svijet kroz vrlo čiste misaone forme, vrlo pozitivne vibracije, i kažemo vam ako možete samo to održati, ako samo možete održati tempo bez ikakvih padova u vašim vibracijama, dopuštajući vašim misaonim formama da postanu negativne ili, reći ćemo, kontaminirani, tada vaš novi dom može biti izgrađen brže i jači, jer to je kako se to radi. 

Kako se to radi je, kako nastavljate kroz svaki dan svi vi mislite, govorite, djelujete, sanjarite, a kada to radite vi stvarate, ne postoji drugi način. Ne postoji drugi način da radite bilo koju od tih stvari, pa čak samo jednu od tih stvari bez da stvarate dijelove buduće i moguće vremenske trake. Mi osjećamo da u ovoj točki vašeg putovanja mnogi od vas, posebno oni koji čitaju ove riječi upravo sada, su potpuno svjesni i potpuno razumiju ovaj najvažniji koncept, jer ne možete živjeti jedan dan bez stvaranja slijedećeg. Uglavnom, to je kako se to radi, i to je razlog zašto je tako važno za sve vas da pamtite svoje misli, obraćajući pažnju na ono što je u vašem umu cijelo vrijeme i napravite svjestan napor da podignete ove misaone forme iz negativnih u pozitivne cijelo vrijeme. 


U ranim fazama, kad prvi put počnete svjesno mijenjati vaše misaone forme na bolje to može biti malo trik, jer mnogi od vas su pali u štetnu naviku razmišljanja u negativnom, uvijek gledajući na lošu stranu svega i uvijek strahujući i očekujući najgore. Ne možemo vam reći koliko je opasan takav način razmišljanja. Mi vas možemo samo upozoriti da stvarate buduće vremenske trake za koje osjećamo da vi sigurno ne biste se radovali da ih doživite. Ono što vam predlažemo je vježbanje toga, jer vježbanje dovodi do savršenstva, a vi ovdje trebate savršenstvo, iako to nije uvijek neophodno da završite cijeli dan misleći na pozitivne stvari za vas i vašu budućnost, uopće ne. Jer zapravo, samo blaga većina pozitivnih misli nag negativnim mislima dovesti će do vas buduće vremenske trake koje su pozitivne prirode. 

Što s time? Smatrate li to dobrom viješću? Smatrate li to nadahnjujuće i motivirajuće? Mi smatramo da bi to trebala biti sva motivacija koju ćete trebati da učinite svaki pokušaj da se podigne svaki oblik misli sve više i više u pozitivne vibracije. Kako to učiniti, netko može pitati? Pa, možemo vam reći da je svaka misao dijete i to dijete raste i sazrijeva u odraslu dob, što će metaforički biti vaše sutra, vaša buduća vremenska traka koju možete doživjeti. Stoga, želimo da tetošite i njegujete i ispunjavate s ljubavi svako vaše dijete koje su vaše misli. Razmišljajte o svakoj vašoj misli kao o vašem novorođenom djetetu, a vi sigurno nećete negativno razmišljati o svom djetetu i željeti da vaše novorođenče bude okruženo negativnostima, zar ne? Pa, mi ne mislimo da hoćete, i mislimo da ako vi vježbate ovu jednostavnu vježbu da postupate sa svakom vašom novorođenom misli tijekom dana kao sa svojim djetetom i želite mu ništa drugo nego najbolje od svega što mu život ima za ponuditi i želite da raste pozitivno u višim vibracijama, onda ćete biti, na neki način, u mogućnosti promijeniti svaku od vaših negativnih misli u pozitivne.

Samo upotrijebite vašu bujnu maštu. Ako ste mislili: «Oh, ja neću imati dovoljno novaca da platim račune ovaj mjesec», odmah promijenite tu misaonu formu i umjesto toga recite sebi «Ja ću nekako pronaći načina da platim račune ovaj mjesec a ako ne, to nije kraj svijeta. Ja ću pronaći neko drugo prikladno rješenje za to , nekako, jer sam tako rekao i ja ću učiniti da tako bude.» to je sve što trebate reći da se negativno preokrene u veliku pozitivnost. Kad razmišljate o tome, da li mislite da to možete učiniti? Mi mislimo da vi to možete učiniti, jer želimo vidjeti poboljšanja na ovom polju počevši odmah danas, jer želimo da svi vi nastavite graditi vašu kuću na čvrstom tlu, na čvrstim temeljima, izrađenim na pozitivnim vibracijama, uzdignutim mislima i snovima umjesto puno negativnosti, brige i straha, jer to nije način za gradnju kuće i takva vrsta temelja neće podržati viši dimenzionalni raj, to je sigurno. 

Tako kada je beton izliven u negativnoj varijanti mi ćemo razbiti konstrukciju, od toga neće imati koristi bilo tko od vas, a mi smo sigurni da vi ne bi željeli doživjeti buduće vremenske trake koje stvarate kroz ove negativnosti, zar ne? Mi ne mislimo da biste željeli, tako da mi, vaši građevinski nadzornici, možete nas tako zvati (i možete nas zamisliti kako hodamo okolo sa kacigom na glavi i velikim arhitektonskim nacrtima), kad vidimo neku nesolidnu konstrukciju s vremena na vrijeme i kažemo «To neće ići. Bacite sve to dole i počnite opet nanovo, prvu stvar u jutro», a to je zapravo ono što mi radimo, gotovo doslovno. Tako vi možete samo zamisliti kakva će čvrsta i lijepa biti vaša nova kuća ako srušimo ono što nije čvrsto i što nije krasno i počnemo odmah slijedećeg jutra i samo dodamo na vašu kuću ono što je izvorne ljepote i nevjerojatne čvrstoće i stabilnosti. 

To je ono što radimo i radimo naš posao prilično dobro, kao što smo ga radili jako dugo vremena. Osmislili smo i izgradili svjetove kroz pomoć, koja je kroz misaone forme stanovnika tih svjetova kroz milijune, milijune godina. Kad razmišljate o tome, da li mislite da imamo iskustva u tom poslu ovdje? Mislite li da smo kvalificirani? Da li smatrate naš životopis impresivnim? Mi smatramo da jesmo, i kad bi vam mogli pokazati fotografije nekih od svjetova koje smo pomogli stvoriti, mnogi od vas bi postali vrlo nadahnuti da počnu graditi vaš svijet svakog dana do najčišćih i najviših vibracija. Mi bismo željeli da to možemo učiniti, ali na žalost ne možemo, jer mi možemo samo komunicirati sa vama u ovom trenutku kroz naše kanale. 

Naši kanali su naša osjećanja, naše emocije, naše ideje i naše vizije. Ponekad naši kanali su ono što možete smatrati našim tužiteljima, ali oni nisu tužitelji, oni su konstruktivni kritičari, konstruktivni savjetnici, i mi osjećamo ako bi više vas moglo to vidjeti više kao svijet od nekog tko je bio tamo, netko tko je već «diplomirao» vašu situaciju, osjećamo da bi se mnogo više vas osjećalo mnogo ugodnije s našim sugestijama umjesto raspravljanja i uvjeravanja nas, jer mi smo pronašli da određeni broj vas ima naviku to raditi. Mi svakako razumijemo vašu zbunjenost i možda ponekad vašu sumnjičavost, ali postoji određena razina koja je ponekad dostignuta da se mora smatrati uvredljivom, jer smo vaša vlastita obitelj nakon svega, a obitelj ne razgovara međusobno na takav način. 

Ponekad vaše riječi mogu biti prilično oštre i oštro gristi. Nećemo reći da su naša osjećanja povrijeđena, jer mi smatramo da smo stupnjevali sebe iznad toga da dopustimo da nas puke riječi povrijede, ali ćemo reći da je takva vrsta razgovora svakako neproduktivna i svakako ne pomaže jačanju vašeg novog doma, ne, nikako ne. Ustvari, ova vrsta negativnog govora samo dodaje cigle koje su iskrivljene, malo napukle, oslabljene od tih negativnih misaonih formi i kako su ugrađene u vaš novi dom, a mi to ne želimo, a sigurni smo da ni vi to ne želite. Jer tko bi želio bilo kakvu vrstu oslabljene konstrukcije na novoj kući? Smatramo da ne bi nitko, a mi sigurno ne smatramo da su svi ti negativni razgovori u vašim online krugovima jako produktivni na bilo koji način, jer zapravo, vidimo to kao vrlo štetno za mnoge od vas na mnogo načina. 

Mi smo razgovarali dovoljno o tome u prethodnim porukama, tako da jednostavno danas idemo dalje, ali vas podsjećamo da vaše kolektivne, ne vaše pojedinačne misaone forme, su cigle i mort za vaš raskošni imetak, i kažemo vam da razmislite o svakoj riječi koju izgovorite i svakom slovu koje napišete, jer da, to su cigle o kojima smo razgovarali, gotovo doslovno, jer ove riječi su ono što gradi vašu novu stvarnost, a vaša nova stvarnost će biti upravo ono što ste vi stavili u nju. Neće biti drukčije na bilo koji način, obliku ili formi. Neće biti ništa pozitivnije ili negativnije od vibracija stavljenih u nju. Pokušajte to imati na umu cijelo vrijeme u svakom trenutku svakog dana, jer vi ćete doživljavati samo ono što stvarate danas. 

Da bi jasnije razumjeli što mi govorimo: ono što mi govorimo je upravo da ako nastavite stavljati negativne forme u gradnju vašeg doma, bit će iskustava koja vas očekuju u vašem novom domu koja su negativnog karaktera. Da li shvaćate da čak i ako je to pet –dimenzionalni dom u njemu će biti negativnih iskustava za vas? Da, neće biti sve radost i ekstaza i sreća i ljubav i svjetlo. Bit će i razdoblja tame. Bit će vjerojatno i zemljotresa i tornada, cunamija, poplava i suše. Može biti i slučajeva nasilja. Da, sve te stvari su proizvodi negativnih misaonih formi. To je ono što one jesu. To bi moglo iznenaditi mnoge od vas, posebno vas zagrižene meteorolge koji vjeruju da je vrijeme proizvod promjenjivih vremenskih obrazaca i olujnih sustava. Ne, oni su manifestacija kreativnih misli stanovnika u svijetu gdje se te oluje i nepogode javljaju. 

Eto vam ga sad. Tu je još jedna tajna koju mnogi od vas vjerojatno ne znaju. Vaša tornada, vaši uragani, vaši cunamiji, zemljotresi, požari i epidemije i ispadi nasilja nisu uzrokovani od strane pojedinaca, niti od vremenskih sustava, niti od pomicanja tektonskih ploča, već od misli koje su uzrokovale da se dogode ove negativne stvari. Sada kada smo to objasnili, pitamo se koliko vas to vjeruje, jer osjećamo da naše riječi padaju u gluhe uši ili na vrlo tvrdokorne stavove i osjećamo da samo određeni postotak vas rezonira s ovim riječima i uzima ih k srcu, a to je prava šteta. Ono što vam mi otkrivamo su tajne koje su bile zaključane eonima i eonima vremena, reći ćemo, idući putem natrag sve do vaših dana u Atlantidi i Lemuriji, jer vidimo da to razdoblje vaše povijesti ja kao zadnje koje bilo tko od vas svjesno razumije neke od tih stvari koje u ovom trenutku vam otkrivamo i objašnjavamo ponekad jako duboko. 

Kad mislite o tome, mislite li da biste trebali uzeti k srcu više od toga što mi govorimo, s obzirom da niti jedan dio čovječanstva nije razumio te stvari kroz tisuće i tisuće godina? Mi smatramo da je ovo što govorimo vrijedno slušanja, a mi vam savjetujemo da ne samo da slušate što mi govorimo, već da uzmete te riječi k srcu i zapamtite ih, jer one će vam dobro poslužiti. One će vas odvesti jako daleko i one će otključati vrata i tajne za koje niste nikad znali da su postojale. Tako vam kažemo da su vaše negativne misli one koje će izazvati slijedeći tornado, slijedeći zemljotres, slijedeći uragan i da, čak i slijedeću poplavu, a mi vidimo da mnogi od vas počinjete nam vjerovati kad vam kažemo da će biti podizanja razine mora koja će izazvati poplave u nekoliko područja vašeg svijeta. 

Sada kada ste razumjeli što uzrokuje prirodne nepogode, što mislite što će ih izazvati u budućnosti i što mislite da li vi možete ublažiti njihovu snagu ili njihovu razinu? To je ono što vas danas pitamo. Pitamo vas što vi možete učiniti da nam pomognete da ublažimo neka od tih podizanja razine mora. Mi ćemo raditi sa vama na izgradnji određenog broja valobrana za zaštitu određenih područja, to je činjenica, i ne postoje dva načina za to, jer vidimo da je već kasno da se promijene određene vremenske trake koje ćete sada doživjeti. To su vijesti koje imamo za vas danas. To je dnevni izvještaj, gotova priča, i ovdje je. Vi ćete doživjeti ono što nazivate cunamiji. Da, sada nema povratka natrag, nema mijenjanja toga. Neće biti promjena toga nekoliko mjeseci barem za sada, i to je razlog zašto smo vas upozoravali na te mogućnosti, jer smo vidjeli da je već prekasno za vaš svijet i temelji su već izliveni u ovoj stvarnosti. 

Dakle, to je ovdje. Ovdje je ono što ćete doživjeti prema nalazima naših službi za nadgledanje koje «zaviruju», ako hoćete. One zapravo putuju naprijed u vremenu, u ono što vi poznate kao vašu budućnost i fotografiraju i snimaju video i zapisuju takve stvari kao seizmičke aktivnosti, visine valova i štete koje prouzrokuju, a ovdje su njihovi nalazi: naše službe za nadzor su zaključile da će biti cunamija u određenim područjima u rasponu po visini od 12 do 15, sve do 27 pa čak 30 i više metara u visinu. Da, to je ono što su naše službe za nadgledanje zaključile. Bit će dizanja razine mora što će uzrokovati porast i penjanje jednih preko drugih u prekomjernim visinama, u nekim područjima, 27 do približno 30 i više metara. 

Znate li što to znači? To znači da će biti određenih područja vašeg planeta koja će biti poplavljena vodom. Prije nekoliko godina u Japanu je bio potres sa epicentrom ispod dna oceana u sjeveroistočnom dijelu japanskih otoka. To je izazvalo eksploziju, ako hoćete, energije koja je prouzročila dizanje vode i pokretanje prema obalama ovih otoka. Ovi otoci nisu jako visoki, oni nisu jako visoko iznad oceana tako da se voda lako popne preko tih obala i jurne kroz ta nezaštićena kopnena područja. To je kako to djeluje. To je vrlo jednostavno, i smatramo da mnogi od vas jasno shvaćaju mehanizme i prijetnje i opasnosti koje mogu nastati kad se ova vrsta fenomena dogodi. 

Voda jednostavno stvara vrhove jedan za drugim i treba naći mjesto da se izravna. To je ono što se događa. Voda ne može ostati nagomilana na vrhu svakog vala poput planine. Ona se mora sjuriti dole niz vlastitu planinu koja stvara baš kao što bi se lavina spustila niz planinu. Voda klizi dole po svojoj vodenoj planini i juri prema van i jurnut će kompletno preko određenih područja vašeg svijeta koja su nezaštićena bilo kakvim prikladnim sredstvima, uključujući valobrane. 

Vidite li koliko je važno izgraditi valobrane sada u određenim područjima, jer ta voda će biti vrlo visoka, kao što smo govorili. 30 metara je iznimno visoka količina vode i sjurit će se preko zemljišta mnogo kilometara. Koliko kilometara je teško predvidjeti, jer postoje mnogi faktori koji se moraju uzeti u obzir, ali ćemo reći da ako je voda između 27 do 30 metara visine i probija se na kopno punom snagom, a nije još počela smanjivati brzinu i volumen, reći ćemo da će poplaviti kopneno područje preko 150 kilometara pa čak i više u unutrašnjost. 

Sada razmislite o ovom; razmislite koliko ljudi na ovom planetu živi unutar 150 kilometara od obale. Razmislite koliko ljudi u zemlji u Sjedinjenim Američkim Državama samo na istočnoj obali živi unutar 150 kilometara od Atlantskog oceana. Mi vam kažemo da je ovaj broj u mnogim milijunima, a tu je mnogo milijuna ljudi koji će biti pogođeni podrhtavanjima zemlje koja će izazvati cunamije u danima koji dolaze, a te brojke mi pokušavamo umanjiti i mi ćemo ih umanjiti uz vašu pomoć kroz izgradnju nekoliko valobrana u ovom području vašeg planeta. 

Mi vam kažemo da nam ipak možete pomoći i na drugi način. Možete početi mijenjati vaše misaone forme odmah nakon čitanja ove poruke danas i mislite samo pozitivne stvari o vašoj budućnosti. Razmišljajte o glatkoj i mirnoj vodi. Razmišljajte o zemljotresima kao da su samo blaga tutnjava umjesto ogromnog podrhtavanja i trešnje. Razmišljajte mirno i staloženo. Mislite pozitivno. Mislite i znajte da možete promijeniti vašu vlastitu vremensku traku koju ste već stvorili za sebe. Vi ne možete kompletno promijeniti vremensku traku koja je stvorena i koja će dovesti do određenog broja zemljotresa i da, čak cinamija; mi nažalost izvješćujemo da je to istina. Već je prekasno za to, jer vremenske trake su stvorene daleko prije od dva ili tri mjeseca i to je sve vrijeme koje ste ostavili, jer vidimo da doživljavate ove eventualnosti temeljene na vašim misaonim formama kojima su mnogi od vas dopustili da se nesmetano pokrenu u vašim mislima u proteklih osam, devet ili deset mjeseci i slično. 

Teško je točno predvidjeti koliko prije ove misaone forme počinju stvarati, ali ćemo reći oko 8 do 10 mjeseci je prilično fer procjena, a mi ćemo reći da mi vidimo ove potrese i podizanje razine mora u slijedeća dva do tri mjeseca, rekli bismo da je daleko prekasno za vas da potpuno izmijenite vremenske trake koje ćete doživjeti, ali opet, reći ćemo i želimo da zapamtite ovo: vi ih nekako možete promijeniti. Možete smanjiti štetu koja će biti uzrokovana. Možete smanjiti podrhtavanje zemlje a to će smanjiti snagu i moć cunamija. 

Što mislite o tome? Smatrate li to dobrim vijestima ili lošim vijestima, pitamo se? Sve je u tome kako vi gledate na to. To je sve stvar perspektive, jer vidite, ako postoje neki od vas koji ovo vide više kao loše vijesti i vi postajete depresivni i počnete se bojati dana pred vama, tada ćete vi povećavati visinu tih cunamija. Vi ćete pojačavati snagu ovih podrhtavanja zemlje i povećavat ćete problem, a mi vam kažemo, ako postoje oni od vas koji ovo vide kao dobru vijest i to vide kao priliku za smanjenje ovih približavajućih izazova, onda možemo reći da vi pomažete umanjiti snagu ovih potresa a to će umanjiti snagu, jačinu i obim ovih cunamija i vi ćete napraviti veliku uslugu vašem planetu i vašim bližnjima. 

Dakle, kažemo vam što vi kanite izabrati, jer smo vas podsjetili da je sve izbor. Da li ćete na ovo gledati kao negativno ili dodati negativnosti i dodati ovu negativu vremenskoj traci, ili ćete početi ulijevati u ove vremenske trake pozitivne misli, pozitivne akcije, pozitivne riječi i djela, umanjujući snagu ovih preostalih iskustava i umjesto toga nalijete ih s vašom ljubavi i vašim svjetlom i poboljšate vašu situaciju? To je ono što vas pitamo danas; i molimo vas da ostavite vaše komentare ispod naše poruke i javite nam ako ćete percipirati ove dane pred vama i kakvoj vrsti misli ćete dopustiti da ispuni vaše umove. Mi smo vrlo zainteresirani da to saznamo, jer mi ćemo pratiti vaše komentare i bit ćemo u mogućnosti da utvrdimo na temelju toga da li se približavajući zemljotresi i cunamiji pojačavaju ili slabe, a mi to možemo reći baš iz vaših današnjih komentara. 

Što mislite o tome? Mislite li da je to začuđujuće? Mislite li da je to nevjerojatno? Mislite li da mi ovdje koristimo telepatske sposobnosti ili naše tehnologije da zavirimo u buduće vremenske trake, ili vidite li to kao jednostavnu aritmetiku, jer ono što mi radimo je da mi jednostavno računamo koliko vas misli pozitivno o ovome, tako pomažući situaciji, a koliko vas misli negativno, dodajući tako negativnost u tu situaciju. To je jednostavno pitanje statistike, jer vi vidite da smo mi vrlo dobri statističari i mi možemo predvidjeti buduće vremenske trake vrlo točno, jednostavno po riječima koje mnogi od vas ispisuju u vašim online zajednicama. 

Kada razmišljate o tome, je li ovo iznenađujuće? Kažemo vam da do sada ne bi trebalo biti previše iznenađujuće za mnoge od vas, jer vi shvaćate da svaka misao, svaka riječ koju ispisujete u vašim online zajednicama je još jedna cigla u kući u kojoj ćete vi živjeti u danima ispred nas, a kad kažemo «kuća» mi opet koristimo metaforu i mi jednostavno mislimo vaša buduća stvarnost. Mi ne mislimo doslovno kuća i ne mislimo baš vaša nova zemlja. Ono što mi mislimo je sadašnja stvarnost, parametri vaše stvarnosti, stvari koje ćete doživjeti u vašoj novoj stvarnosti, a neke od tih stvari će biti vremenski obrasci, da, prirodni i drugo. Ono što možete nazvati kao katastrofe ili događaji. 

Da, to je ono što vi stvarate danas i stvarat ćete, jer morate, doživjeti vašu vlastitu kreaciju. To je način kako to radi. Nema tu ono što zovete «iskakanje van» iz ovoga. To je razlog zašto vam savjetujemo tako snažno i tako često da provjerite i očistite i uzdignete svaku misao, riječ, namjeru i djelovanje. Nadamo se da će mnogi od vas danas primiti naše riječi k srcu, jer ono što smo pokušali učiniti je da vam pomognemo da izbjegnete bilo kakva negativna razdoblja u vašoj stvarnosti, jer znamo da ste svi vi imali daleko dovoljno te vrste negativnih iskustava i mi se slažemo. Vidimo kako ste se borili kroz teškoće i kroz razdoblja u vašoj povijesti koja su vidjela recesije i prirodne katastrofe i negativne događaje jedan za drugim, i kažemo vam da osjećamo vašu tešku bol, osjećamo da vam je dosta toga, da ne morate doživjeti više ovako nešto za vaše obrazovanje. Vi možete imati sada sve što želite. Možete živjeti vaš prekrasan san. Vi ne morate patiti u još jednom uraganu ili tornadu ili poplavi ili divljoj pucnjavi. 

Ništa se od toga više ne mora dogoditi. Nitko od vas ne treba da doživi ništa od toga, čak ni jedan dan dulje, ali zato što vi stvarate te stvari moramo vam omogućiti da doživite te stvari. Mi ne možemo, jer nemamo to pravo, jer to nije naše pravo, da vam kažemo što vi želite i što ćete doživjeti, jer zato ako vi stvarate za sebe samo ono što želite doživjeti, bili mi imali pravo da istupimo i kažemo ne, vi ne možete to imati, jer mi ne smatramo da to zaslužujete ili trebate to doživjeti? 

Dakle, vidite, nije naše pravo da promijenimo ili izmijenimo vaše vremenske trake koje vi stvarate kroz vaše misaone forme danas. Mi ćemo vas samo savjetovati i pomoći vam gdje možemo, i to je ono što mi danas radimo. Mi vam otkrivamo i opisujemo kako možete bolje mijenjati vaše buduće okolnosti, i savjetujemo vam da je najbolje početi danas, upravo sada, jer je ostalo jedva malo vremena, jer vidimo da se posljedice vaših negativnih misli materijaliziraju, što znači da je došao dan da doživite vašu vlastitu kreaciju. 

Podsjećamo vas da smo mi ovdje sa vama i da ćemo vam pomoći u ovom razdoblju vaše povijesti. Mi nećemo promijeniti ono što vi stvarate, ali ćemo umanjiti te učinke nekako, na neki način, uz vašu pomoć i vašu vjeru i vašu suradnju, a to je ono što tražimo od vas. Mi tražimo od vas da surađujete i pomažete mijenjajući vaše misaone forme danas. Ako bilo tko od vas počne osjećati da mislite negativno o bilo čemu velikom ili malom, mi kažemo da odmah promijenite svoje misli u pozitivne. Nekako, na neki način pronađite čarobne riječi. Pronađite ispunjeno ljubavi i pozitivno mjesto u vašem umu. Sjetite se pozitivnih trenutaka u vašim životima i upitajte se što je stvorilo ta pozitivna iskustva. Vi ćete znati odgovor. Ta pozitivna iskustva su bila stvorena 8, 9 ili 10 mjeseci ranije kada ste razmišljali pozitivno. To je tajna. 

Dakle, to je ono što smo vas zamolili da učinite danas i u svakom trenutku slijedećih dana. Razmišljajte pozitivno i ništa ali pozitivno, jer ako vi ne mislite ništa ali pozitivno vi ćete doživjeti ništa ali pozitivne događaje. Ako mislite o tome to je prilično jednostavno, a to je razlog zašto vam govorimo da možete doživjeti ništa ako je to ono što vi želite, jer vi imate moć a sada imate i znanje kako koristiti tu moć. 

To je sve što imamo za vas danas, a mi vas podsjećamo da smo sa vama na svakom koraku puta. Nećemo vas napustiti, iako može biti nekih izazova ostavljenih pred vama kao produkt vaše kreacije, mi vam možemo reći da možemo mijenjati barem na nekoj razini te događaje i omogućiti vašim ljudima da ih prožive i izađu iz njih jači i mudriji i hrabriji iz tih iskustava. 

Mi smo vaša braća i sestre iz galaktičkog zapovjedništva, ovdje da vam pomognemo u ovom razdoblju vaše povijesti i svakog slijedećeg dana. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda