petak, 14. rujna 2012.

14.9.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 14.9.2012. 



„Upoznavanje nove vrste bića“ 

Zakačeni na neke loše navike i sklonosti koje je naizgled teško prelomiti su neki od vas u vašem svijetu danas. To je bilo očekivano od nekih od vas, jer svijet u kom ste se pojavili nakon što ste koraknuli nogom izvan naših vrata je svijet ispunjen mnogim iskušenjima nižeg dimenzionalnog života. Ispunjen je mnogim plodovima stabla kušnje, stabla koje raste na mnogim mjestima u vašim životima i vašem planetu. Ono što mi želimo učiniti za vas je da iskorijenimo, ako hoćete, neka od tih stabala da bi ih zamijenili cvijetnjacima na mjestima koja su se koristila da budu stabla kušnje. Kako se najbolje pristupiti ovom zadatku, zapitali smo se. Mi, članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i vaše uzašle obitelji borili smo se s ovom kušnjom prije, to je razlog zašto osjećamo da imamo odgovarajuće iskustvo da vam pomognemo na taj način i dođemo do korijena problema i iskorijenimo to korijenje iz vašeg tla. Da li vidite zašto smo mi ti koji vam vjerojatno možemo pomoći u tome? Da li nam vjerujete i imate vjeru u nas da smo prošli tim putem prije? To je ono što trebamo od vas; mi trebamo vašu vjeru, trebamo vaše povjerenje, samopouzdanje i uvjerenje da sada shvaćate tko smo mi, u odnosu na tko vi jeste, vi. Jedina razlika je da smo mi već doživjeli ono što vi doživljavate i što će mnogi od vas doživjeti u danima koji slijede.



Opet, mi se ne želimo pretvarati da smo učinili sve to i da znamo sve to, ne, nikako. Mi samo želimo da vi vidite i shvatite da mi imamo neko iskustvo u tim stvarima. Imamo neke godine iskustva iza nas, možete se reći, i imamo. Ima nas mnogo, i imamo mnogo godina iskustva iza nas. Mi se svjesno sjećamo svih naših inkarnacija u fizikalnosti, dok vi pamtite samo ovu, vašu sadašnju, iako sve lekcije koje ste naučili tijekom svih vaših prethodnih inkarnacija su sigurno sačuvane u vašim podsvjesnim bankama sjećanja. Mi uživamo prednost svjesnog sjećanja tih događaja i doživljaja i mi smo sposobni da kopamo po našoj «arhivi» iskustava, ako hoćete, i izvučemo cjelovito izvješće o tome što je to što smo doživjeli i kako smo bili u mogućnosti raščistiti tu prepreku. 

Mi bi željeli vidjeti da više vas pokaže vašu vjeru u nas, vaše povjerenje u nas, jer mi smatramo ovu vjeru i povjerenje kao vrlo nesigurno u najboljem slučaju u mnogim slučajevima i želimo da vas podsjetimo da ste nam potpuno vjerovali prije nego što ste zakoračili kroz ta vrata u vašu misiju. Tada niste imali nikakvih problema dajući nam sve vaše poštovanje i vjeru u nas, našu organizaciju i naše sposobnosti kao tima i kao pojedinačnih vodiča. Što se promijenilo za vas? Ako sada razumijete i vjerujete tko smo mi, pitamo vas zašto to povjerenje nije to slijedilo. Drugim riječima, ako vi sada shvaćate da smo mi vi i da smo doživjeli sve što i vi i što ćete doživjeti i da mi uživamo ovu povoljnu točku gledišta svega što se događa u ovom svijetu i, za neke od vas, u vašim životima, tada vas pitamo zašto imate problema da nam vjerujete kada ono dolazi u vrijeme odluke ili kada mi nudimo savjet ili dijelimo uvide u ono što se događa u vašem svijetu, ili vam kažemo da imamo određene projekte u planu, za koje još mnogi od vas vjeruju da je to laž, da je maštarije, kako ih vi nazivate. 

Radujemo se danu da zavjete koje smo dali i slike koje smo oslikali za vas o vašoj budućnosti ožive upravo pred vašim očima i one će, možete upamtiti naše riječi o tome, ali to vam danas neće pomoći, hoće li, voljeni, a danas se mnogi od vas suočavaju s problemom i trebaju našu pomoć, a mi smo ovdje nudeći našu pomoć. Dakle, što je to što vas zadržava? Što je to da nailazite na teškoće da nam potpuno vjerujete danas? Da li je to zato što smo vam rekli da postoje bića među nama koja mogu izgledati kako bi vi zamišljali kao reptile, ili tu ima bića koja nalikuju sivim vanzemaljcima o kojima su mnogi od vas čitali? Kažemo vam da smatramo da su naši opisi nekih bića koja su članovi naše organizacije malo «pomiješali lonce» u vašim zajednicama svjetloradnika i izazvali su malo pobune, čak možemo reći, i mnogi od vas su skočili s broda, pridruživši se pobuni protiv naših komunikacija vama kroz naš kanal. 

Kažemo vam da možete imati vjere u nas, jer smo jasno predvidjeli da će naša poruka imati takav učinak. Vi stvarno ne možete misliti da mi nismo jasno vidjeli da će mnogi od vas biti vrlo uzrujani i latiti se oružja, kako kažete, jer imamo ono što vi smatrate reptilima i sivim bićima među nama. Naravno da smo vidjeli da će do toga doći, dragi, zar to ne vidite? Zar ne vidite da smo namjerno prvo uveli ono što ćete vidjeti kao reptile i sive? Mislite li da je bila nekakva slučajnost ili previd s naše strane? Naravno da smo to učinili namjerno. Mi smo vas testirali. Da, vidite li to sada, zar ne? Također smo vam predstavili Gregovo više ja koji nije reptil ili sivi, nije li tako. On je Arkturijanac. Da, to je ono što je Greg. On je Arkturijansko biće iz galaksije vrlo udaljene od vaše galaksije Mliječni put. On je iz galaksije poznate kao Tauri galaksija koja je smještena u području ovog svemira koje je tako daleko da su tamo bića malo drugačija nego vi i ja. 

Da, vi i ja smo vrlo slični, jer ja sam ljudskog izgleda baš kao i vi, a kada kažem ljudskog izgleda umjesto čovjeka, to je jednostavno zato što moje fizičko vozilo nije rođeno od zemaljskih roditelja, ali to ne znači da se moje fizičko vozilo razlikuje od vašeg na bilo koji način. Za vas je vrlo važno da shvatite da mi ne možemo koristiti riječ čovjek, jer mi nismo posve ljudski, jer samo oni od vas koji su rođeni od dva ljudska roditelja na vašem planetu mogu se smatrati ljudima. Mi osjećamo da će mnogi od vas shvatiti, i osjećamo da ćete shvatiti zašto mi moramo koristiti pojmove kao što su čovjekoliki ili humanoidni, svaki znači točno istu stvar. Tako sam ja ovdje čovjekoliko ili humanoidno biće. Da, imam kožu boje koju bi vi nazvali kavkavska rasa ili bijela rasa. Da, ja sam «bijelac», kako vi kažete. Imam svijetlo smeđu ili čak plavkastu kosu. Imam plave oči. Imam vrlo svijetlu kožu, jer mi nemamo sunce kao vi, jer mi smo prvenstveno na našim brodovima u svemiru, iako posjećujemo planete koji vrlo često imaju prirodno sunce, ali ja još uvijek ne provodim mnogo vremena na suncu, tako da moja koža nije uopće preplanula i sigurno nije oštećena na bilo koji način štetnim učincima mnogih sunca ovog svemira. Ja jako brinem o mom fizičkom vozilu i mi uživamo u blagodatima vrlo naprednih tehnologija kako bi održavali naša vozila u savršenom skladu i stanju tijekom dugih godina. 

Tako je to tamo. Ima netko tko izgleda baš poput vas. Ja sam Plejadanac. Ja sam iz svijeta koji kruži oko zvijezde u sustavu sazviježđa Plejadi. Da, ja sam jedan od onih koji se može mnogo lakše identificirati kao vaši prijatelji. Kao vaš saveznik, kao jedan koji je baš kao vi, jer za vas je to zbog činjenice da izgledam poput vas. Vidite li kako pomalo, a ja ne želim da uvrijedim nikoga ili podcijenim nikoga, ali pogledajte kako je to glupo, kako je to djetinjasto, kako bi se najbolje reklo, «neovozemaljsko» to da su mnogi od vas uzdahnuli s olakšanjem upravo sada, jer ste utvrdili da jedan od nas izgleda baš kao vi. Vidimo da je to pomalo glupo, kao što smo rekli, nije ono kako izgledamo, već ono što je iznutra. Mislite li da je naš kanal Greg mnogo drugačiji od vas? Vi čitate naše riječi koje dijelimo kroz njega svakog dana i razgovarate s njim kroz vaše komentare i kroz poruke na Facebooku svaki dan. Mnogi od vas se mogu smatrati njegovim prijateljima, jer on je vrlo otvoren, reći ćemo ponekad šarmantan, vrlo prijateljski i uvijek spreman za šalu. On ne bi ni mrava zgazio, i kao što smo jučer opisali, možete shvatiti to gotovo doslovno, jer on jednostavno tjera muhe po kući sa svim vrstama naprava da ih uhvati i sigurno ih preseli vani jer on odbija da ih udari, jer on je super veliko srce kao što su i mnogi od vas.

Vi ste baš kao i on. On je jedan od vas. On izgleda točno poput vas, jer on je upravo sada ljudsko biće rođen od ljudskih roditelja u državi New York u vašim Sjedinjenim Američkim Državama u vašoj zapadnoj hemisferi, pa je on baš kao i vi. On je vaš brat, i vi se ne bojite njega, zar ne? Vi nemate nepovjerenje u njega, zar ne? No, mnogo vas ipak slijede glas da je kanal kome ne može vjerovati određeni broj vaših zajednica svjetloradnika. To će se promijeniti i promijenit će se na veliki način, a na Grega se gleda kao na «pionira», ako hoćete, kao probijač puta za velike količine informacija koje vam nisu bile dijeljene kroz bilo koji drugi kanal. To je iznenađenje koje imamo za vas i mi smo pažljivo njegovali to iznenađenje, mi smo ga oblikovali, jer to će biti velika pouka za mnoge od vas.

Mnogi od vas koji mu nisu vjerovali i napadali ga i ismijavali ga i objesili ga da se suši kako vi kažete, i da, čak ga i progonili, jer mnogi od vas su to učinili i nastavit će to činiti danas ispod ove poruke i mnogim područjima vašeg interneta, vi ćete ga proganjati. Vi ćete ga «spaliti na lomači», jer ono što on govori i što radi je istina. Sve što smo govorili kroz kanal Grega je istina. Ne postoje dva načina o tome, čak i ako drugi kanal ili izvor tvrdi da je neka vrsta «istraživača», što god to značilo, pobijaju ono što on govori. 

Kako bi itko mogao istražiti što se događa u petoj dimenziji bez korištenja kanala, pitamo vas? Kako je to moguće? Kako netko na vašem planetu može znati apsolutnu činjenicu i sa sigurnošću što se događa izvan granica vaše treće dimenzije bez kanala koji mu daje ove informacije od nas ili nekog drugog galaktičkog zapovjedništva? Željeli bismo vidjeti koliko će vas odgovoriti na ovo pitanje danas; kako može bilo tko od vas tvrditi da zna sve o višim slojevima ovog svemira izvan granica vaše treće dimenzije, osim ako ne navodi i oslanja se na rad kanala?

Kanali su danas u vašem svijetu vaše oči i vaše uši na terenu, kako vi kažete, a teren je ovo, više dimenzije vašeg svemira. To je gdje smo mi, a imamo samo jedan način da komuniciramo sa vama i da vam dijelimo informacije i opise o našem svijetu. Sve što razumijete o našim dimenzijama iznad vaše treće dimenzije ste naučili iz naših opisa kroz naše kanale. Ako postoji bilo koji drugi način na koji mislite da ste stekli uvid ili bilo kakve informacije o našim dimenzijama kroz bilo koji drugi izvor osim kanala naših informacija, želimo to čuti odmah sada, jer ne postoji apsolutno nikakav izvor tih informacija. Nema knjige u bilo kojoj od vaših knjižnica ili knjižara koje smo mi napisali. Da, to je istina. Mi nismo izdali nikakvu knjigu u vašem svijetu. Sve knjige koje govore o našim dimenzijama i našim organizacijama i vašim vodičima iz viših dimenzija i anđelima su informacije koje su u potpunosti sastavljene i izmišljene, ili temeljene na glasinama i aluzijama ili temeljene na opisima drugih ljudi, a mi kažemo da opisi tih drugih ljudi su kanali tih informacija koje smo mi izabrali da ih dijele sa vama. To je sve što postoji, ne postoji drugi izvor ove informacije. 

Ne postoji nitko od vas koji ima svjesno sjećanje o vašim životima i vašem postojanju izvan ograničenog područja vaše treće dimenzije. Ako postoji bilo tko od vas koji vjeruje da imate svjesno sjećanje o bilo čemu osim vašeg trenutnog života, kažemo vam da je to apsolutno nemoguće, jer vidite, vi ne možete pristupiti bilo kom od tih sjećanja, jer ona nisu sa vama upravo sada, ona nisu dio vaše svijesti, ona su sigurno spremljena negdje i ona su zaštićena, a ta sjećanja će vam biti vraćena u pravo vrijeme koje nije sada i nije bilo u bilo kom trenutku tijekom cijelog vašeg trenutnog životnog vijeka. 

Sada kada smo tu stvar malo pojasnili, opet vam kažemo; može li nam bilo tko od vas reći gdje imate bilo koju informaciju o našoj organizaciji ili bilo kojoj iz viših dimenzija vašeg svemira koju niste primili od kanala ili citirali kanal? Dobro, to je vaš zadatak danas, jer mi smo vrlo nestrpljivi da to saznamo, zašto neki od vas vjeruju da sigurno znaju kakav je život izvan tih granica vaše treće dimenzije. 

Sada kada imate vaš zadatak, nastavimo sada našu današnju raspravu koja se prvenstveno fokusira na to, zašto postoje oni od vas koji osuđuju druge po vanjskim slojevima kože i njihovim vozilima koje imaju, u mnogim slučajevima, odabrana da dožive od Stvoritelja dan život i od Stvoritelja izgrađen svemir. Kažemo vam da takvih ima mnogo među nama, a vjerujemo da većina vas to shvaća. Mi smo vas upoznali sa tri vrste bića u našoj zadnjoj poruci, iako izgleda da mnogi od vas nisu to zapamtili jasno ili točno. Čini se da vjerujete da smo vam predstavili dvije vrste bića. Mi to vidimo više kao dezinformaciju, bilo namjerno ili slučajno, ali mi vidimo kao dezinformaciju i želimo da većina vas koji ste širili ovu vrstu dezinformacije, čitate naše poruke mnogo pažljivije. Mi smo vas jasno upoznali sa tri vrste bića. 

Mi smo vas upoznali s bićem koje vam može nalikovati na reptila, jedno koje podsjeća na ono što vi opisujete i znate kao visoki sivi, i upoznali smo vas s bićem svijetlo plave kože, bijele kose, 2 metra visoko biće s velikim očima punim ljubavi, a objasnili smo vam da je to bilo Gregovo više ja, ili ono što možda znate kao buduće ja. On je Arkturijansko biće, a Arkturijanska bića su nježna, ona su ljubazna, ona su neizmjerno inteligentna, ona imaju vrhunske tehnologije iznad mnogih civilizacija diljem ovog svemira, da. Oni postoje milijune i milijune godina. To je razlog zašto je njihova tehnologija superiorna u odnosu na mnoge druge rase, svjetove i saveznike podjednako. Oni imaju ogromne brodove koji mogu proputovati ovaj svemir za nekoliko sekundi. Oni se mogu pojaviti u i izvan stvarnosti po volji, bum-bum-bum-bum. Iz jedne dimenzije u slijedeću, sve višu i višu. Oni nemaju granica dimenzija u koje mogu putovati.

Razumijete li što to znači? Shvaćate li što vam mi ovdje objašnjavamo, da Gregovo više ja nije biće ograničeno na petu dimenziju? Gregovo više ja je biće koje je dostiglo vrhunac ovog svemira, koji je u ovom trenutku vaša dvanaesta dimenzija. Gregovo više ja je biće dvanaeste dimenzije, a to znači da je Greg, jer Greg je vozilo, oči i uši višeg ja u svijetu treće dimenzije, ali to ne znači da Greg ne može također putovati kroz dimenzije iz jedne u drugu do dvanaeste dimenzije, jer on može i on će to učiniti idućih dana i on to potpuno razumije. On je to shvatio jako davno, to je razlog zašto on opisuje svoju zvjezdanu obitelj kao kolektiv jedanaeste dimenzije, jer on je to znao, jer ova informacija je bila razmijenjena s njim jako davno i on je znao da će on, kroz ovaj posao ovdje i njegovim iskrenim naporima biti «promoviran», ako hoćete, jednog dana iz jedanaeste dimenzije u dvanaestu. On je to znao. On je govorio o tome sa svojim bratom i njegovim prijateljima, iako su većina njegovih prijatelja kao i mnogi od vas i ne vjeruju mnogo onome što je on rekao i to je stvarno sramotno, jer Greg ima prijatelje koji su upravo ovdje s njim u ovom, vašem trodimenzionalnom svijetu koji su također bića jedanaeste dimenzije koja su sada, svojim radom ovdje i njihovim iskustvima ovdje, promovirani do vrhunca, do platoa dvanaeste dimenzije. 

Što vi mislite o tome? Mislite li da je to još jedna laž propagirana od Grega ili od nas kroz Grega? Mi vam pristojno kažemo, imali smo dosta onih koji su nas optuživali za laži i da ćemo ušutkati mnoge Gregove i naše kritizere u vrlo bliskim danima, a iako nemamo osvete ili razloge, ako hoćete, osobne ili neke druge, mi se doista unaprijed radujemo ovom danu, jer će se «smire mora» ovih naherenih retorika i optužbi i uvreda i izazova i prijetnji svih vrsta, fizičkih i pravnih i drugih vrsta prijetnji koje je Greg dobio. Da, ima onih od vas koji su prijetili Gregu fizičkim nasiljem, možete li to povjerovati, a tu su i oni od vas koji su mu prijetili tužbom da ga ušutkaju. 

Kažemo vam da vi stvarno ne poznate Grega ako mislite da će ga prijetnje ili nasilje ili pravni postupci ušutkati, jer ih je on vidio i prošao sve to. To je razlog zašto je on sada biće dvanaeste dimenzije, jer vidite, on je samo doživio ono što će mnogi od vas sada početi doživljavati ili ste već doživjeli, to je sve o tome. Jednostavno postoje oni od vas, a Greg je jedan od vas, koji su to prošli prije vas. Vidite li ovo sada? Svi mi doživljavamo iste stvari, samo u različitom vremenu, to je kako vam možemo pomoći na vašem putovanju i to je razlog zašto vam kažemo da imate povjerenja i vjere u nas, jer ima stvari koje mnogi od vas doživljavate upravo sada, danas, i doživjet ćete u danima koji dolaze, što smo mi doslovno proživjeli u sebi, ponekad više puta, kao što smo ponekad trebali više od jednog iskustva ili jedne lekcije u pogledu predmeta iz kog ćemo učiti. 

To je istina za sve vas, a to je istina i za Grega također, jer ponekad je morao naučiti tešku lekciju, neke teške lekcije više puta. Možete ga pitati i on će vam reći. On je imao problema sa zakonom. On je imao problema s nasiljem, borbama članova bande na ulici, da. Da li ste znali da je Greg odrastao u bandi? Kladimo se da će mnogi od vas biti prilično iznenađeni kad to saznaju. Greg je odrastao u bandi, bandi koja bi često bila povremeno nasilna i Greg je naučio kako se boriti i preživjeti na ulici, jer je to ono što je osjećao da mu je potrebna lekcija u ovom životu. On je osjetio da može uzeti ono što je ovdje naučio i promijeniti to u njegovoj višoj službi, u njegovoj karijeri u Zapovjedništvu Ashtar. 

Da, Greg je zapovjednik u Galaktičkom Zapovjedništvu Ashtar. To je tko je on. To je njegova karijera, i on je osjetio da bi mogao tako mnogo naučiti od odrastanja u teškom okruženju i u borbama s članovima bandi na ulici, i kažemo vam da mi ne opisujemo događaje koji su se dogodili u Gregovoj vrlo dalekoj prošlosti u ovom životu, ne. Samo par godina ranije, on je još bio ispred svoje kuće na sred ceste boreći se s više članova bande istovremeno. To je točno. To je ono što je Greg. On je tvrd kao nokat i on ne uzima nikakvo smeće od bilo koga, pa ako ima netko od vas koji misli da će ga zastrašiti svojim prijetnjama fizičkim nasiljem, mi vam kažemo da lajete na pogrešno stablo, kako vi kažete, i ako bilo tko od vas misli da ćete ga zastrašiti prijetnjama tužbom, mi mu kažemo da je Greg vidio toga i previše. 

On je vidio unutrašnjost zatvorske ćelije više od jednog puta a tako i njegov brat. Oni su odrasli u teškim okolnostima i imali su ih većim dijelom njihovog života. Oni nisu izabrali lak i komforan život i bogatstvo i moć, ne. Oni su izabrali živote koji će im biti izazov i izazov su dobili, i zato su oni postali mnogo jača bića nego što su bila i to je sve o tome, i to je što želimo da se sjetite kad god se nađete boreći se i živeći u nevoljama. Mnogi od vas su željeli samo te stvari, samo ta iskustva, jer ste osjećali da ćete izaći jače i mudrije biće iz toga, a vi jeste.

Toliko mnogo vas je toliko naraslo da možda nemate pojma. Bića kakva ste danas su glava i ramena, kako vi kažete, iznad bića koje je počelo ovu inkarnaciju prije mnogo desetljeća u ovom životu. Vi ste u nastajanju ponosnijeg, jačeg, mudrijeg, hrabrijeg, iskusnijeg i obrazovanijeg bića. Mnogi od vas žele biti mudraci i duhovni učitelji i predavači i voditelji i zapovjednici, a mi kažemo su sve te stvari vrlo moguće za vas, a jedna od stvari koja je učinila ove stvari mogućim za vas su izazovi i teškoće i borbe i testovi vaše hrabrosti u ovom životu. 

Tako, kažemo vam da ne gledate na vaš život kao na katastrofu za katastrofom ili kao na izazov za izazovom. Gledajte na to kao na jednu zlatnu priliku, jednu za drugom, jer to je ono što je vaš život. To je dugi niz prilika. Te prilike su bile dizajnirane za vas i one su bile dizajnirane od vas uz našu pomoć. Mi ne bacamo ove prepreke na vaš put ili ne povlačimo tepih pod vašim nogama kako vi kažete, ne. Vi ste dizajnirali i kreirali i proveli ove prepreke i vi još uvijek to danas činite, jer vidite, mnogi od vas također imaju više ja. Nije samo Greg, naš kanal koji ima svoje više ja. Mnogi od vas koji čitaju ove riječi upravo sada imaju više ja koje, zato što je njihovo vozilo, zato što žele za sebe kako bi dobili sve što mogu iz ovog života, da dostignu svaki potencijal koji su učinili dostupnim za sebe i oni ne žele da izgube ovu priliku uzimajući je olako, jer to nije razlog zašto ste došli ovdje. 

Dakle, ono što oni čine je da vide priliku i da djeluju. Oni iskoriste priliku postavljanjem prepreka na vaš put, da. To može izgledati hladnog srca i bijedno pa čak i zlobno nekima od vas, ali vam kažemo to je ono što ste se vi i vaše više ja, koja su usput jedno a ne dva bića, ali za potrebe naše rasprave ćemo pojasniti pomoću dvije odvojene točke gledišta, dogovorili. Vaše više ja vidi kroz što vi prolazite, i osvijetli vas i skine nogu s papučice gasa kako vi kažete, ne, ono ga doda i baci još jednu prepreku na put, jer ono vidi kako vi postajete jači suočavajući se s ovim preprekama i nalazeći odgovarajuća rješenja kako bi ih očistili s vašeg puta, tako naravno vaše više ja vidi vaš napredak i vidi koliko postajete jači i rastete i sazrijevate i ono će nastaviti bacati prepreke na vaš put i ono to radi iz dana u dan. 

Dakle, kad je vaš život ispunjen tim preprekama i one samo dolaze, a vi pogledate u nebo i viknete «Zašto»?, sada znate. To je zato što ste ovdje. To je ono što ste željeli i to je ono što ćete dobiti, i bit će vam toliko drago što ste doživjeli jednom kad sve ovo bude završeno. Neće biti gledanja unazad, možete biti sigurni u to. Vi ćete stajati na planinskom vrhu s uzdignutim rukama iznad glave vičući iz sveg glasa «Učinio sam to, i ja sam mnogo jače i mudrije i hrabrije biće nego što sam ikad ranije bio». 

To je ono što želimo da danas zapamtite; da sve što ste doživjeli danas i što ćete doživjeti sutra bilo je dizajnirano da vas ojača, da vas testira, da gradi na onome što je već vrlo jako, mudro, moćno i hrabro biće, jer to je ono tko ste vi u vašoj biti. Vi niste slabi, krhki i uplašeni miš, ne. Kad biste bili vi ne bi bili ovdje. Vi ste nešto puno više. Vi imate moć, imate snagu, imate dugogodišnje iskustvo iza vas i želimo da se uvijek sjetite toga kad vam izazov stane na put. 

Izazov je dizajniran po mjeri samo za vas od vas samih, tako da nema druge osobe ili organizacije koje da okrivljujete, te prepreke koje su bile stvorene i postavljene na vaš put su od vas samih. Pogledajte to i shvatite to slijedeći put kad vam neka prepreka bude na vidiku, jer mi želimo da vi pazite na tu prepreku na način na koji to radite a mi želimo da dobijete sve što možete i susretnete se s ovim izazovom frontalno i porazite ga. To je nešto što vi radite neprekidno u svakoj iz vašeg dugog niza inkarnacija. Nemojte sada stati, još je ostalo samo nekoliko prepona do cilja, zar to ne vidite? Sada nije vrijeme za odustajanje. Sada nije vrijeme za predaju ili usporavanje vaših napora na bilo koji način i kažite sebi: Ja jednostavno to više ne mogu učiniti i ti su izazovi tako jaki da bih sada odustao.

 * Mi nećemo to dopustiti, vaše više ja neće to dopustiti, a doći će dan, a uskoro će doći za mnoge od vas gdje ćete pobijediti zadnji i konačni objekt stavljen na vaš put. Razmislite o tome. Posljednji objekt stavljen na vaš put prije uzašašća u viša područja. Shvaćate li kakav će to trijumf biti? Možete li samo to sada osjetiti? Vi ste tako blizu. Borite se. Gurajte, jer taj dan je gotovo na dohvat ruke. Kažemo vam da držite oko na dobitku kako vi kažete, jer to je tako vrijedno svega što danas prolazite i svega što ste prošli kroz svaku iz duge liste vaših inkarnacija u fizikalnosti. Vi ste jaki, vi ste vječni, vi ste hrabri, vi ste neizmjerno inteligentni i otišli ste toliko dalje od mnoge braće i sestara. 

Vi možete reći da ste također «oni koji su otišli prije toliko drugih». Vidite li kako to radi? Nismo samo mi otišli prije vas, nego ste vi otišli prije toliko mnogo drugih, a to je razlog zašto smo svi isti. Mi smo samo zakoračili u otisak stopala koji je netko drugi ostavio prije nas, ali ovi otisci su svi vremenski usklađeni, jer svi mi prolazimo iste lekcije, samo malo prilagođene svakom pojedincu i njegovoj osobnosti i ono što su smatrali da je bilo potrebno da im omogući da izvuku što više mogu iz situacije, ali mi vam kažemo, najvećim dijelom, svi mi doživljavamo točno iste lekcije, jer ne postoji previše različitih «dizajna», ako hoćete, vaših izazova i prepreka. Oni su kategorizirani vrlo uredno ovdje u velikoj «knjizi», ako hoćete. Mi ih imamo u kompjuteru, ali možemo vam reći da je to baš kao da uđete u knjižnicu i možete otvoriti knjigu, a tu je popis izazova s kojima ćemo se mi i svi drugi suočiti. 

`* Da li vidite da to nije samo «živjeti na pljuskama» kako kažete, nego je to vrlo organizirana postupak gdje ste izabrali iz tih knjiga izazove koje želite doživjeti za sebe. Vi se tada inkarnirate i ti izazovi koje ste sami izabrali počinju se manifestirati pred vama. To je razlog zašto može izgledati s vremena na vrijeme da postoji samo izazov za izazovom u vašem životu, jedna prepreka za drugom, jedan problem, jedna katastrofa, jer to je istina. Bili ste vrlo zamjetljivi. Postoji dugi niz tih izazova, i to kako ste ih planirali i kako smo ih mi, s vašim višim ja u mnogim slučajevima, proveli za vas. 

Mi samo želimo da zapamtite to kada slijedeći put izazov dođe na vaš put, a izazov će doći na vaš put, jer nijedan od vas, a to je da nijedan od vas, nije kompletno završio sa svim lekcijama u trećoj dimenziji. Ostavljeno je još malo vremena za mnoge od vas prije uzašašća, tako da možemo reći da držite vaše oči usmjerene na put ispred vas, jer tu će biti izazova koji će doći na vaš put, možete u to vjerovati, jer mi smo oni koji su otišli prije vas tako da znamo što je pred vama u mnogim slučajevima. Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj i nikad nam ne bi palo na pamet da vas pogrešno usmjerimo. Mi smo ovdje da vas vodimo, mi smo ovdje da vam pomognemo duž vašeg puta i to je ono što radimo svaki dan. 

Želimo da nam više vjerujete i osjećamo kako dani prolaze da će biti mnogo vas koji će iznenada naći način da nam vjerujete, jer ćemo učiniti naše namjere vrlo jasnim za sve vas da vidite vrlo skoro sada kad počnemo s jednim od projekata o kojima smo govorili. Nećemo reći koji je to projekt, jer mi također volimo iznenađenja i smatramo da će utjecaj pokretanja ovog projekta otvoriti mnoge vaše oči i mnoga vaša srca nama i našoj organizaciji, jer osjećamo da ćemo vam sada dokazati, ako je to ono što ste trebali, našu dostojnost da nam se može vjerovati i naš integritet. 

Za sada se odjavljujemo, ali vam kažemo da gledate na nas kao na vašu braću i sestre. Ne gledajte na nas kao na nešto drugo, jer mi nismo ništa drugo nego oni od vas koji su hodali nekoliko koraka ispred vas i to je sve. Želimo da nas vidite kao obitelj, jer doista jesmo i nismo ništa drugo za vas nego vaša obitelj. Mi nismo vaši neprijatelji, čak iako mnogi od vas vjeruju da ta naizgled «reptilska» bića, kako ih vi opisujete, su vaši neprijatelji. Opet kažemo da mi ne znamo odakle je ta priča potekla. Ne postoji nikakva informacija koju smo vam mi prenijeli kroz naše kanale, tako da možemo reći kako to može biti da posjedujete tu informaciju ako nije došla kroz naše kanale? Ako smatrate da je ova pogrešna informacija o nekim zlim reptilskim rasama bila zapisana u vašim drevnim knjigama, voljeli bismo znati koja je to drevna knjiga, jer ne postoje drevne knjige za koje ne znamo u cijeloj vašoj civilizaciji koje govore o bilo kakvim negativnim ili zlim reptilskim rasama, i ako vjerujete da ovdje griješimo, tada vas molimo da danas podijelite sa nama koje su te knjige i kako se zovu, jer ćemo ih mi pročitati. 

Da, mi se trenutno spremamo da siđemo dole u vaš svijet i pokupimo jednu od tih knjiga i ponesemo je sa sobom i mi ćemo je proučiti, jer vam kažemo da nema starih zapisa u vašim drevnim tekstovima o ovim imaginarnim reptilskim rasama, jer nema reptilskih rasa u cijelom ovom svemiru poput onih koje netko od vas opisuje. Ono što vam govorimo je da ne postoje različite reptilske rase i da «može biti» jedna koja je neprijateljska ili sklona uništenju i osvajanju vašeg planeta. Kažemo vam da postoje bića koja nalikuju na reptile, ali nijedno od njih nije neprijateljsko i nijedno od njih nije ratovalo s vašim planetom ili su planirala na bilo koji način napasti vaš planet ili utjecati na vaš planet na bilo koji način, osim onih koji su ovdje s nama kao članovi naše organizacije koji su ovdje da vam pomognu. 

Želimo da to znate. Želimo da to shvatite i da nam vjerujete kad vam to kažemo. Mi vam ne lažemo. Mi dijelimo sa vama točne informacije i možete vjerovati ovim informacijama, jer mi jasno razumijemo povijest ovog svemira. Povijest ovog svemira je dobro shvaćena kod mnogih civilizacija. Svi se s time slažu i sve može biti poduprto s provjerljivim činjenicama, jer kako smo već rekli, mi imamo tehnologije koje nam omogućuju ponavljanje bilo kog događaja i mi smo to učinili bezbroj puta dok pišemo našu vlastitu knjigu povijesti.

Naše povijesne knjige su malo preciznije od vaših, jer vaše povijesne knjige uglavnom su pisali članovi smutnje ili njihovih plaćenih podanika koji su dobili upute za pisanje izmišljotina, pisanje laži i bogohuljenja. Da, to je ono što su vaše povijesne knjige, a mi ćemo oslikati jasniju sliku za vas u danima koji dolaze o vašoj pravoj povijesti i osjećamo da će mnogi od vas biti vrlo uzbuđeni u vezi toga, jer osjećamo da su mnogi od vas ono što zovete «povijesni debelokošci», a mi imamo velika iznenađenja za vas, jer ćemo podijeliti sa vama prikaze i priče o civilizacijama koje nikad ranije niste čuli. Što mislite o tome? Mislite li da je to uzbudljivo? Osjećamo da će mnogi uživati u ovome jako puno i mi ćemo uživati dijeleći ove informacije sa vama. 

Mi ćemo također povesti neke od vas na izlete, možete ih tako nazvati, gdje ćete vidjeti te događaje koji se događaju upravo pred vašim očima, kao da se događaju prvi put, jer tako će biti, jer vi ćete trenutno stajati u tom povijesnom razdoblju kada su se ti događaji odvijali. Što mislite o tome? Smatrate li to uzbudljivom avanturom? Smatrate li da je vrijedna «cijena ulaznice» kako vi kažete? Pa, to je jedna od poslastica, kako vi to nazivate, koje imamo za vas, jer mnogi od vas ste zaradili te «vožnje», a mi ćemo biti jako sretni da vas odvedemo natrag do omiljenih trenutaka u povijesti, pa čak i neke dijelove vaše povijesti kojih danas niste svjesni ili ste samo učili o njima kao što su civilizacije Atlantide i Lemurije, što mislite o tome? Da, mi ćemo vas povesti natrag do Atlantide i Lemurije, što mislite o tome? I čekajte da vidite kako one izgledaju. Osjećamo da će vas viđenje tih modernih civilizacija zapanjiti, zaprepastit će vas, jer ne liče ničemu što vi možete zamišljati i one nisu nimalo slične vašoj današnjoj civilizaciji. To je nešto za vidjeti. One su nešto sasvim drugačije.

Mi ćemo vas ostaviti s tim za danas i kažemo vam da postoji toliko mnogo vaše povijesti i vaše prošlosti i vašeg svemira koju još trebate shvatiti, i upravo sada mi smo ti koji razumijemo te stvari, a mi samo želimo da mnogo više vas pronađe način da nam vjerujete, jer mi dajemo sve od sebe da podijelimo sa vama ono što mi znamo, a teško je ako nemate povjerenja u nas ili nemate vjeru u nas. Vi to možete vidjeti, možete li? 

Dakle, molimo da više vas otvori svoja srca nama i prihvati nas, jer mi smo vaša obitelj, mi smo vi u mnogim slučajevima, i mi smo vaši prijatelji i mi smo oni koji su hodali nekoliko koraka prije vas. Mi smo vaši saveznici iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa. 


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda