utorak, 31. srpnja 2012.

31.07.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 31.7.2012. 



„Odabir pikap lokacije“ 


Danas bismo željeli početi razgovor s vama kako da se na najbolji način pripremite za rad s našom organizacijom koji će uskoro početi u danima koji dolaze, jer vrijeme za pokretanje naših brojnih zajedničkih projekata sada je stiglo. Željeli bismo početi s dobrodošlicom u naše timove, a mi bismo to željeli učiniti tako da se sastanemo s vama na našim brodovima i da vam se predstavimo tako da možemo malo bolje upoznati jedni druge prije nego što počnemo sa zajedničkim radnim odnosom. Mi ćemo to učiniti tako što ćemo se susresti s vama na unaprijed određenom mjestu negdje u blizini vašeg prebivališta. Mi ćemo vas kontaktirati u danima početkom slijedećeg tjedna gdje ćemo vas pitati gdje je to gdje bi željeli sastajalište s nama. 


Da bi odgovorili na ovo pitanje, molimo vas da odgovorite vrlo kratkom rečenicom kako bi pojasnili vaš odgovor na naše pitanje koje ćete čuti bilo u stanju sna, ili za one od vas koji su počeli svladavati telepatsku komunikaciju, kroz vaše budno stanje dok meditirate ili u bilo koje vrijeme vam uspijemo prenijeti naše pitanje. Razumijete li to? Jesmo li bili jasni u tome? Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, poslat ćemo vam, telepatski ili kroz stanje sna, kratko pitanje pitajući gdje biste vi voljeli da se susretnete s nama da budete teleportirani na jedan od naših brodova koji čekaju i s kojim ćete biti odvedeni do većeg broda gdje ćete se tada sresti s predstavnicima našeg tima kako bi probili led, da tako kažemo. Tada ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i, ako nemate ništa protiv, mi ćemo imati nekoliko pitanja za vas, što je sasvim prirodno, jer želimo da naučimo malo više o vama prije nego što počnemo raditi zajedno, jer to će nam pomoći da nađemo za vas prikladno mjesto i saznamo o vašoj raspoloživosti raspoređivanja i koliko često i koliko dugo možete biti na raspolaganju i želite raditi. 

ponedjeljak, 30. srpnja 2012.

30.07.2012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 30.7.2012. 


„Pobijeđeno vrijeme“ 




U harmoniji mi ćemo dorasti svakom izazovu stavljenom pred nas kad zajedno počnemo obnovu naših spona, naših veza, naših odnosa, naše ljubavi i služenja jednih drugima, ovom svemiru i našem Stvoritelju, Stvoritelju svih stvari koje uživamo, koje volimo, koje njegujemo, koje čuvamo u svojim sjećanjima i koje su nam donijele sreću, zadovoljstvo pa čak ponekad i bol, jer nas sva iskustva dovode bliže jedinstvu svega u ovom svemiru, bliže jednih drugima, bliže našem višem ja i bliže našem Stvoritelju koji je počeo sve to za nas da uživamo, da učimo, da rastemo, da iskusimo postojanje, iskusimo život ovdje u njegovom veličanstvenom svemiru. 


Vrijeme je sada da se naprave slijedeći koraci na našem zajedničkom putu, koraci koji će vas dovesti u potpuno novi svijet, potpuno novi svemir, ostavljajući iza sebe sve što ste upoznali kao stvarnost, jer ništa za vas neće biti isto jednom kad izađete kroz ta vrata u bliskim danima pred vama, danima koji se vrlo brzo približavaju jer vrijeme ubrzava. Možete li to osjetiti, dragi? Možete li osjetiti da se vrijeme urušava unutar sebe, da postaje nemoćno protiv vas i vaše volje? Vrijeme nestaje, isparava, iščezava, i vrlo uskoro neće više važiti za vas jer vrijeme će nestati, ako hoćete, i vi ćete pronaći sebe kako se pojavljujete u više „bezvremenskih“ stanja postojanja. To je ono što trebate gledati prema naprijed, a mi vam predlažemo da ne brojite minute, dane i sate sve dok sve to ne počne za vas, jer kad to činite vi osnažujete vrijeme, vi vremenu dajete snagu, vi dajete vremenu dominaciju nad vama. Vi dajete vremenu pravo koje ono prirodno ne posjeduje, jer vrijeme nije upravitelj, nije vladar, kralj, Bog, Stvoritelj. Vrijeme je apstraktno, jedan aspekt, proizvod vaše i naše kreacije.

nedjelja, 29. srpnja 2012.

29.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 29.7.2012.






 „Planet Terra“ 



Terra je ime dano vašem svijetu koje mnogi od nas ovdje na našoj strani vela koristimo kada mislimo na vaš planet, koji vi također zovete Zemlja. Mi smo nazvali vaš planet Terra, jer ima mnogo suptilnih i skrivenih značenja unutar tog imena. Terra zvuči poput riječi teror koji su mnogi od vas doživjeli ovdje na različitim razinama kroz mnogo eona. Rat je teror, smrt je bila također teror, pa čak i ljubav ponekad može biti prilično zastrašujuća za neke od vas. Postoje mnoge različite faze i razine terora i straha, i svaki od vas je prošao kroz inicijaciju, ako hoćete, svih tih različitih razina svog obrazovanja i napredovanja u ovom svemiru. To je ono što je vaše putovanje, vaš izlet na Terru bio u najširem smislu, u većoj slici, jer bez obrazovanja kojim ste blagoslovljeni ovdje u ovom često zastrašujućem svijetu, vi se niste mogli razviti tako brzo, tako oštro, tako snažno, tako mudro, tako iskusno, tako predano i odlučno kao što ste izrasli iz svih ovih lekcija i iskustava ovdje u „teroru“. 


To nikad nije značilo da je to mjesto koje može uplašiti pojedinca toliko da izgubi glavu, kako vi kažete, međutim, određeni aspekti vašeg svijeta dolaze kao rezultat izbora kog su stanari ovog svijeta napravili i vaš svijet danas je rezultat nekih, ne svih, već nekih od tih izbora. Neki od aspekata vašeg svijeta su bili dizajnirani i kreirani od nas na ovoj strani vela kako bi vam pomogli u vašem procesu učenja, jer to je ono što ste tražili od nas, to je ono što ste željeli. Vi ste željeli doći ovdje da učite, da rastete, da budete u stanju skovati si krila s kojima ćete poletjeti ka slobodi u viša područja ovog svemira. Vi niste ovdje došli na raspust, ili na zabavu, ili na relaksaciju, ili na uživanje ili zadovoljstvo dragi, vi ste došli ovdje da značajno povećate vašu krivulju učenja i cijeli ovaj svijet je bio izbrušen kao vrlo produktivan alat posebno za tu svrhu, da postignete taj cilj. 

subota, 28. srpnja 2012.

28.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 28.7.2012.




„Vrijeme istraživača“ 



Ovaj oblak koji je omogućavao nesreću i kaos, depresiju, borbu, patnju, bolest, mučninu, bijedu, siromaštvo, kriminal i pomutnju sada po prvi puta u mnogo eona vremena isparava s neba iznad vaše glave, dozvoljavajući da se pojavljuje plavo nebo i da vaše sunce sjaji kroz vedro nebo, grijući sve ljude vaše Zemlje. Mi vidimo vedro nebo u vjekovima koji dolaze, zauvijek dolaze, da jednom kad vaš svijet bude očišćen od tih negativnih bića ona više neće kišiti po vašoj paradi, toliko dugo dok mi, Galaktička Federacija Svjetlosti ne budemo išta imali reći o tome. Naše službe praćenja naziru uhićenja koja se sada odvijaju vrlo ustaljenim tempom, vrlo brzim tempom, a to nam se neizmjerno sviđa, jer ono što čeka sa druge strane ovog potrebnog procesa je ono što smo mi i ono što ste vi uistinu toliko dugo vremena željeli. Mi ćemo moći ponovo predstaviti naše obitelji vašim obiteljima. 

četvrtak, 26. srpnja 2012.

26.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 26.7.2012.




 „Vremenski portal Zemlje“ 



Vidite li zašto još nismo počeli naše brojne projekte i programe s vama, dragi? Razumijete li da igralište mora biti očišćeno od onog što smatramo dovoljnim brojem vaše zločinačke smutnje, tako da se možemo osjećati sigurnim ulaskom u vaš svijet kako bi počeli raditi s vama na osobnoj razini? U ovom trenutku, ima još mnogo „raskalašenih topova na palubi“, i mi želimo da vidimo daleko veći broj onih iz vaše zločinačke smutnje uhićenih i zatvorenih prije nego stavimo nogu na vaše tlo za koje mislimo da je u ovom trenutku nesigurno i nezaštićeno. Imamo puno povjerenje da će se ovo u svijetu doista promijeniti, i mi pratimo ovu situaciju iz dana u dan, i mi ćemo vas držati u toku o nekim ili svim promjenama u vezi ovog pitanja. Mi vas nećemo držati u mraku niti trenutak duže nego što treba, jer čvrsto vjerujemo, a to je naša filozofija, da ljudi na svijetu imaju pravo znati o svemu što se dešava u i oko vašeg svijeta a također i diljem cijelog svemira, jer mi dijelimo ovaj svemir i ono što se događa u jednom dijelu prostora i vremena utječe na sva područja poput šljunka koji pada u utihnuli ribnjak. 

utorak, 24. srpnja 2012.

24.07.2012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 24.7.2012. 




„Zašto pomažete mračnima?“ 


Cijelu beskonačan prostor i vrijeme imaju predstavnici ovdje i iznad vašeg svijeta u ovom trenutku kao i mi, zajedno s vama, ljudima na Zemlji, koji provodimo našu božansku misiju u služenju našem Stvoritelju, vašem Stvoritelju, Stvoritelju svih stvari velikih i malih, tamnih ili svijetlih u ovom svemiru. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti i sama naša organizacija zauzima se za ljubav, za mir, za milosrđe, za dobra djela, za suverenitet, za radost, za slobodu zauvijek. Mi ne dolazimo do svjetova zbog bilo kog drugog razloga već da ponudimo naše darove, naše znanje, našu mudrost, našu ljubav, našu svjetlost, naše razumijevanje, naše tehnologije i našu pomoć kako bi pomogli svjetovima da se izdignu iznad svojih trenutnih stanja postojanja, tehnološkog napretka, socijalnog, ekonomskog i političkog statusa. 

ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

23.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 23.7.2012. 



„Novi financijski sustav“ 




Ne, nije bilo velikih promjena u vašem financijskom sustavu a još manje da bi utjecale na ljude na ulici. Mnogo se toga još događa iza kulisa i neki potezi su napravljeni, ali ti potezi su veliki i oni su usporeni zbog ogromne težine posljedica koje će imati na ovom svijetu. Ono što mi vidimo za vaš narod je potpuno novi bankarski, financijski i monetarni sustav. Mi vidimo novi sustav koji se temelji na pravednosti, jednakosti i istinskoj zaradi za rad na određenim poslovima koji uključuje usluge ponuđene vašim zajednicama kroz vaš rad s nama, članovima Galaktičke Federacije Svjetlosti. Ono što mi vidimo je svijet gdje su novčana sredstva, koja su odmah dostupna, preseljena iz njihovog sadašnjeg stanja posjedovanja natrag ljudima vašeg svijeta koji su njihovi vlasnici i uvijek su bili njihovi zakoniti vlasnici, jer novac nije stvoren od Bogova, ili od bogatih utjecajnih ljudi, ili od vlada, ili od bankovnih institucija. Novac ste stvorili vi, ljudi vašeg svijeta, koji ste polomili leđa teško radeći gradeći ceste i škole i brane i poslovne zgrade i tvornice i skladišta i vaše industrijske infrastrukture cijelog vašeg planeta. Novac nije stvoren u laboratoriju i njegova znanost nije teška za shvatiti jednom kad se prave i istinite informacije podijele s narodom, a mi namjeravamo učiniti upravo to. 

subota, 21. srpnja 2012.

21.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 21.7.2012.



 „Kako komunicirati s nama“ 



Učinite najbolje što možete da vozite preko ispupčenja na cesti koja se mogu pojaviti i vi ćete uvijek izaći jači i mudriji za iskustvo. Što se zbilo proteklih nekoliko dana s našim komunikacijama s našim kanalom nije ništa drugo do male i privremene prepreke koje smo uspješno uklonili s našeg puta, i nema ničeg uznemirujućeg ili se treba dugotrajno brinuti o tome. Te manje smetnje se mogu pojaviti s vremena na vrijeme jer naša je misija jako naporna, a tu je mnogo igrača i sudionika, saveznika i neprijatelja, kao i onih neutralnih strana, i mi ćemo ustrajati da nadvisimo svaki izazov koji se predstavi i mi ćemo uspjeti u našoj misiji, zajedno s vama, jer sada nas ništa ne može zaustaviti. 

četvrtak, 19. srpnja 2012.

19.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 19.7.2012.




 „Ispravak poruke o Geithneru“ 




Informacija proslijeđena našem kanalu Gregu dana 14.7.2012. i 16.7.2012. je od izvora kojima se ne može vjerovati. Ti izvori su „zaposlenici“ Galaktičke Federacije Svjetlosti a kojima se ne može vjerovati, jer oni nisu bona fide članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i stoga ne posjeduju pravo za razmjenu informacija s Gregom i kroz Grega sa širom javnošću. Ono što se dogodilo je nepristojnost korišćenja našeg kanal na ovaj način. To je izazvalo veliku zbunjenost, rasprave i nepovjerenje i vidimo ovo kao užas, i mi radimo sve što možemo učiniti da se iskupimo i popravimo ovu negativnu situaciju. Ono što se dogodilo je prekomjerna uvreda i to što se dogodilo neće se dopustiti da se opet ponovi sve dok Greg bude radio kao kanal za nas. Mi se ispričavamo Gregu i nadamo se da će on ostati naš lojalan i vjeran kanal i dio našeg tima, Galaktičke Federacije Svjetlosti. 


Za jasnije objašnjenje onog što se dogodilo možemo vam reći da to što se dogodilo je to da su pojedinci koji nemaju pravo pisati poruke i čitati ih našim kanalima za dijeljenje s drugima dobili uporište u metodama ili tehnologijama koje mi koristimo da šaljemo Gregu naše poruke. Oni su poslali ove poruke bez našeg pristanka, bez našeg dopuštenja, bez našeg znanja. Mi smo skupili te pojedince i zatvorili ih za sada dok ne odlučimo kako da postupimo s tim pojedincima koji su prekršili pravila i zakone koji reguliraju određene aspekte našeg saveza. Koje će posljedice iskusiti i koja će im se pravda odmjeriti u ovom trenutku to ne znamo, jer smo u ranim fazama ove istrage. Ispričavamo se ponovo Gregu i kažemo da se to nikad više neće dogoditi. 

ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

15.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 15.7.2012. 



„Saniranje jučerašnjeg“ 


Ono što mi ovdje radimo je izgradnja vašeg novog doma, novog doma izgrađenog na povjerenju, na nadi, na snovima, na mogućnostima, u zraku, na zemlji i u morima koje ste vi stvorili kroz vaše misli, vaše riječi, vaše radnje i namjere i sve što želite za sebe, vaše obitelji, sve vaše voljene i prijatelje. Sve što vaši novi domovi trebaju su daske, čavli, vještina i napor da se sve to sastavi. Vama će biti isporučeni svi ovi alati i materijali za izgradnju vašeg novog doma iz viših dimenzija, od vašeg Stvoritelja, koji vas voli i brine se o vama i vašem novom domu i želi da vam novi dom bude izgrađen od svakog sna kojeg ste ikada imali.


To što vaš novi dom nije izgrađen su loši temelji izgrađeni na nepovjerenju i sumnji, krivnji i pokazivanju prstom, diskusiji i neprijateljstvu, ljutnji, prigovaranju i prosudbi. Vaš će novi dom biti sigurniji, čvršći i mnogo ljepši i mnogo savršenije funkcionirajući dom ako ga gradite na čvrstim temeljima povjerenja, časti, dobrote, ljubavi, tolerancije i uljudnosti, dijeljenju i brizi jednih za druge. Vi gradite svoj novi dom svakog dana kroz vaše riječi i vaše postupke kroz vaše online zajednice koje su čavli koje zabijate u grede koje nose vašu novu konstrukciju. To je izgradnja vašeg novog doma. Ako želite vidjeti koliko je dobro vaš novi dom izgrađen, sve što trebate učiniti je vratiti se i pročitati poruke i komentare koje ste ostavili drugima i promatrajte koliko dobro zabijate vaše čavle u drvo koje će držati vaš novi dom. Ovo će vam dati vrlo jasnu naznaku o tome kako se vaša kuća gradi.



četvrtak, 12. srpnja 2012.

12.07.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 12.7.2012.




„Igramo za isti tim“ 



Jesu li znanstveni studiji ikad pod-zametak vašeg razvoja i napretka na bilo koji način? Ne, nisu. Znanstvene studije, istraživanje, ispitivanje i eksperimentiranje uvijek su doveli do većeg razumijevanja prirode sebe, svijeta, pa čak i izvan svemira koji vas okružuje. Mi iz Galaktičke Federacije Svjetlosti također provodimo istraživanja ovdje u vašem svijetu, ali to nije razlog zašto smo mi ovdje. Mi smo ovdje u pružanju naše pomoći vama kako bi vam pomogli da pronađete svoj put, a jednom pronađen, da vam tada pomognemo da stvorite što želite od kristalno čistog platna koje ste manifestirali da bi na njega oslikali portret vašeg sna. Mi nismo ovdje došli zbog znanstvenih proučavanja, istraživanja ili čak izviđanja, jer nema ničeg što nebismo željeli saznati što nas motivira da udružimo milione pojedinaca iz tisuća i tisuća svjetova i drugih saveza cijelog ovog svemira da putuju do ovdje kako bi proveli ovo istraživanje. Mi provodimo ova istraživanja i ova proučavanja, i na neki način, rijetko provedenim eksperimentiranjem ovdje u vašem svijetu zato što je to korisno za vaš narod jer mi smišljamo bolje načine i više standarde za vaš narod, i tako, razumijevanje vaših mentalnih i fizioloških procesa je vrlo potrebno čak i prije nego što počnemo razgovarati o planovima za provedbu projekata i programa kako bi vam bolje pomogli da poboljšate uvjete života ovdje u vašem svijetu. 

10.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 10.7.2012.



 „Uhićenje za uhićenjem“  




Onaj koji sada juri prema napretku je vaš narod; prema novom, boljem, sigurnijem, mirnijem, produktivnijem, brižnijem, odlučnijem, pravednijem i uspješnijem načinu života. Mi smo došli ovako daleko s vama, draga naša braćo i sestre, i mi vas uvjeravamo da ćemo i posljednju milju ići sa vama. Nećemo se zaustaviti i dopustiti vam da idete dalje bez nas, bez našeg vodstva, bez naše pomoći, bez naše zaštite, bez naše ljubavi, jer smo putovali korak po korak i s rukom u ruci mnogo eona vremena i nikada naš plan ili namjera nisu bili da prekinemo naše putovanje sa vama, čak ni jedan korak ili jedan dan. 

utorak, 10. srpnja 2012.

09.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 09.7.2012.




 „Blic vijesti: Uhićenja su u punom zamahu“



Kreće se sada kao vjetar saznanje da je ono čemu su se tako dugo nadali vaši ljudi sada potpuno u tijeku po veličini, opsegu i odlučnosti, te da je ova kampanja za uhićenje svih članova vaše zločinačke smutnje i njenih suradnika i njihovo uklanjanje iz vijećnica vašeg društva sada u punom zamahu i da se neće usporiti i da neće propustiti da vam prikupi rezultate vašeg kreativne manifestacije kroz vaše misli, namjere, riječi, djela i snove. Ovo je način na koji to djeluje, i to je kako je uvijek djelovalo ovdje na planetu, bez obzira u kojoj dimenziji vaš planet boravi u bilo kom određenom trenutku u vremenu. 


Nije jako bitno u kojoj se dimenziji sami nalazite u bilo kom određenom trenutku, jer vi uvijek imate sposobnost da manifestirate bilo koje iskustvo želite za sebe. Važno je da se uvijek sjetite, jer iako će biti onih koji odlaze iz ove dimenzije ka drugim dimenzijskim destinacijama, oni od vas koji će ostati ovdje da nastave svoje učenje i iskustva u fizikalnosti moraju shvatiti da i vi možete doživjeti upravo ono što vi želite, a ono što ne želite da doživite vi to ne morate, jer vas ništa na to ne prisiljava. Bez obzira što je to što ste stvorili za sebe ili sve vas je ono što ćete imati, to nije ništa složenije od toga. Učinite sve da se uvijek sjetite toga bez obzira gdje vas put može dovesti, i gdje god da ćete putovati bit će mnogo ugodnije, zahvalnije i svjesno stvoreno iskustvo za vas. 

ponedjeljak, 9. srpnja 2012.

08.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 08.7.2012. 



„Zvjezdani DNK“  



Genetski nadzornici su bespojni procesori DNK i srodnih materijala koji zadržavaju genetske infuzije materijala koji će izgraditi i stvoriti živi organizam kao što je ljudsko vozilo. Svi vi imate te genetske markere unutar DNK vlakana, a ti će se markeri opredijeliti za kalup u kom će vaše tijelo uzeti oblik. Ove se genetske osobine razlikuju, naravno, od pojedinca do pojedinca, a ovi genetski markeri se prenose ne samo kroz generacije obitelji predaka, već se također prenose iz viših područja iznad vas u nekim slučajevima. Za neke od vas ovim genetskim pretečama su vas obdarila bića iz viših područja. Niste sve vaše DNK koje posjedujete u ovom trenutku naslijedili od vaših ljudskih roditelja. Neki od DNK koje vi posjedujete su bili infuzirani u vaše ljudske DNK da vam daju osobine, sposobnosti i osobnost nečeg višeg, nečeg većeg ako hoćete, nego što bi imali bez tih interakcija i infuzija. Željeli bismo u ovom trenutku da počnemo programe u koje ćemo vam ponovno uvesti, ako hoćete, vaše prave roditelje. Mnogi od vas imaju roditelje koji postoje u višim područjima, a to su ti roditelji koji su vam dodijelili neke od ovih zvjezdanih DNK koje posjedujete u vašim ljudskim vlaknima DNK. Vaši znanstvenici su identificirali ta, koja su za njih, neodređena vlakna kodiranih poruka, te su zaključili da su neodređena i oni su ih označili kao „otpad“ DNK, iako ovaj otpad nije ni približno ono što je ovaj vrijedan resurs za vas. Ono što su oni označili kao otpad je blago iznad svake mjere. To vam je vaša prošlost, vaše uspomene na vašu prošlost, ono što vi uistinu jeste i genetski markeri vaše svemirske baštine i porijekla. Ovaj kod koji radi duboko u vama je nevjerojatno vrijedan za vas u ovom trenutku, jer on je taj koji vas vodi natrag do toga tko vi doista jeste i odakle dolazite. 

subota, 7. srpnja 2012.

07.07.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 07.7.2012.


 „Uhićenja i medijska pokrivenost“ 


Pravda se zadovoljava diljem vašeg svijeta dok vi čitate ove riječi. Uhićenja se odvijaju i bića koja su počinila zločine protiv ljudi sa Zemlje stavljaju se u pritvor jedan po jedan u svakom kutu vašeg svijeta. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, pratimo ove situacije, i bilježimo napredak muškaraca i žena na prvim linijama, i vrlo smo sretni da izvijestimo da ostvaruju dobar napredak, stalan napredak, i da vidimo ovaj momentum ne da opada već da raste po intenzitetu kako se više onih koji su se urotili protiv čovječanstva privodi pravdi, što je uvijek za njih bilo neizbježno. 


Željeli bismo vidjeti ovaj momentum utvrđen širenjem informacija o ovome i relevantnih informacija koje se odnose na ova uhićenja, što su ona uopće, i o ogromnim prednostima koje očekuju čovječanstvo čim dovoljan broj ovih uhićenja bude stavljen „ad acta“, kako se to kaže. Željeli bismo vidjeti više vas, naših Svjetloradnika, kako širite ove informacije i opisujete ih vašoj braći i sestrama koji još ne znaju o ovim postupcima, kao i svima koji su očekivali ova uhićenja ali još ne znaju da su doista počela. Želimo da bude jasno da se ta uhićenja zapravo odvijaju i ne možemo biti jasniji po tom pitanju, bez obzira ako postoje suprotna izvješća, jer mi smo uvelike proširili vidno polje i jasno vidimo što se događa na vašim prvim linijama, a ono što se događa su uhićenje za uhićenjem članova i suradnika frakcija široko poznatih kao vaša zločinačka smutnja (engleski: cabal). 

petak, 6. srpnja 2012.

05.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 05.7.2012.




 „Uhićenja dobivaju momentum“ 


Dužnost, čast, hrabrost. To su atributi muškaraca i žena koji su danas na vašim prvim crtama provodeći uhićenja koje su vaši ljudi sa Zemlje tražili i koji otvaraju vrata slobodi, suverenitetu i prosperitetu za svakog muškarca, ženu i dijete koji zove vaš planet Zemlju svojim domom. Ono što vidimo u vašem svijetu posljednjih nekoliko dana je monumentalna stranica za gledanje, jer su probijena vrata koja su stajala između vas i svijeta koji svi vi zaslužujete, svijet koji je bio moguć svima vama veoma dugo vremena. Ushićeni smo da možemo izvijestiti da se uhićenja članova vaše zločinačke smutnje provode glatko i efikasno, bez problema, kašnjenja ili prepreka koje se javljaju i koje bi usporile ili na bilo koji način ometale rađanje novog svijeta koji, po uredbi, ljudi vašeg svijeta traže za sebe i svoje obitelji. 

četvrtak, 5. srpnja 2012.

03.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 03.7.2012.




 „Put povratka kući“ 



Zapovjedništvo Ashtar je još jedno od galaktičkih zapovjedništva koja su također ovdje i rade sa nama, galaktičkom Federacijom Svjetlosti, služeći našem Stvoritelju i vama, ljudima Zemlje. Mi smo prije radili s Zapovjedništvom Ashtar i puno je naučeno kroz našu suradnju s njimai njihovim predanim i iskusnim članovima tima. Vi ćete se upoznati s njihovim zapovjedništvom baš kao što ćete se upoznati s našim zapovjedništvom u danima pred nama. Tu će biti više uvodnih ceremonija, ako hoćete, a kroz ove svečanosti vi ćete naučiti iz prve ruke tko je bio taj koji je dijelio ove poruke sa vama kao i tko je dirigirao s mnogim događajima na vašem svijetu iza zavjese.

utorak, 3. srpnja 2012.

02.07.2012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 02.7.2012. 


„Vaše pravo svemirsko ime“ 




Galaksija Sombrero 


Bacite pogled na vaš pedigre i otkrit ćete da vi zapravo imate naslijeđe iz zvjezdanog sustava izvan granica ovog zvjezdanog sustava koji trenutno smatrate svojim domom. Mnogi od vas ne potječu s ovog planeta koji zovete Zemlja. Mnogi od vas dolaze iz svjetova prilično udaljenih od ovog sunčevog sustava. Neki od vas čak dolaze i iz galaksija jako daleko od ove galaksije koju znate kao Mliječni put. Mi također, vaši prijatelji i članovi vaše obitelji koji uključuju Galaktičku Federaciju Svjetlosti, dolazimo iz mnogih mjesta ovog svemira. Ima članova našeg saveza koji su bili zvali Zemlju svojim domom i čije se porijeklo može pratiti od nijednog drugog planeta već od ovog, a ima članova naše organizacije čije porijeklo dijeli ista područja vašeg svijeta koji ste zvali domom tijekom mnogih inkarnacija ovdje. 

01.07.2012



 Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 01.7.2012.




Zabijanje Zlatnog klina Promontory Summit, Utah Territory 1869 



„Zlatni klin“ 


Inicijative moraju preuzeti mjesto ovih uhićenja za koja se mnogi nadaju da su kraj njihovog starog načina života koji više ne služi njihovom višem dobru i početak njihovog novog načina života koji će im omogućiti da iskuse više od onoga što im nudi ovaj svemir i njihov Stvoritelj kao svojoj djeci koja zaslužuju sve darove koje je on stvorio i koje je podijelio s njegovom drugom djecom iz drugih svjetova. Vi niste jedina djeca našeg Stvoritelja. Naš Stvoritelj ima mnogo djece koja žive u dalekim dijelovima njegovog veličanstvenog doma i sva ova djeca, bez iznimke, uživaju njegovu ljubav, njegovu zaštitu, njegove darove, njegovo vodstvo i prekrasno iskustvo odrastanja učeći i igrajući u ovom radosnoj zemlji čudesa ljubavi, avantura i uzbuđenja, radosti i blaženstva, izazova i prijateljstva. 

nedjelja, 1. srpnja 2012.

30.06.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 30.6.2012. 




„Novosti o uhićenjima“ 


Raskrinkači su oni koji pokušavaju opovrgnuti teorije i uvjerenja drugih. Razlozi zašto ti pojedinci ili čak organizacije odlučuju da koriste veliki dio svoje energije s takvim težnjama razlikuje se od osobe do osobe, ali ćemo reći da veći dio tih osoba pokušava pobiti ili odbaciti tuđa stajališta, jer ta stajališta ne odgovaraju njihovim vlastitim uvjerenjima i shvaćanjima. Mi to vidimo kao neproduktivno sredstvo za napredovanje na nečijem putovanju, učeći i pobirući nove ideje i koncepte dok se putuje kroz ovaj svemir, ali ćemo isto reći da svi izbori drugih bez obzira što oni mogu biti, trebaju se poštivati i mi ih uvijek poštujemo, te stoga pozdravljamo sva stajališta čak i ako su ona u suprotnosti s našim postojanjem i našim miroljubivim namjerama da pomognemo čovječanstvu i vašem planetu u ovom trenutku. 

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda