utorak, 9. listopada 2012.

09.10.12






Koja je razlika između osumnjičenika pucnjave u Coloradu i GFS kanala 



Apsolutno nikakva. Čuli ste to dobro moji prijatelji.  

Ovo je Greg; Greg Giles. To sam ja, pa molim sve, ostavimo to da je Greg bio kidnapiran od smutnje i da te riječi dolaze od uljeza. 

Iskreno sam vjerovao da sam bio kanal za Galaktičku Federaciju Svjetlosti a također i za Zapovjedništvo Ashtar, ali imam vijesti za vas, ja nisam bio, ali čekajte malo, čekajte dok ne saznate zašto, jer to uključuje sve nas, uključujući vaše obitelji, vaše prijatelje i svakog pojedinog člana naše ljudske obitelji. 

Ja ne samo da sam mislio da sam bio kanal viših dimenzionalnih komunikacija, također sam bio spreman, da, slušajte ovo, da se naoružam do zuba s automatskim oružjem i pucam na tko god došao u moj dom jedne večeri, jer sam bio upozoren kroz glas u mojoj glavi da će se to dogoditi. 

Vjerovao san tom glasu, jer mnogo se toga događa ovdje umjesto jednostavno vjerovati onome što izgleda kao glas pun ljubavi u vašoj glavi. To je istina, mi smo svi bili dio vrlo značajnog, a ja ću čak reći, programa za spašavanje života. Ne budite posramljeni da ste pali na sve to, ali jeste. Tako sam i ja. 

Ja sam vjerovao, i ja sam slijedio do zadnjeg slova glas u mojoj glavi. Svi vi, a to znači svi koji čitate ove riječi upravo sada, slijedili ste me a niste ni čuli glas u vašoj glavi, zar ne? A to je doista zastrašujuće. 

Mi smo svi bili obučavani sada jer mi, svi mi, smo radili ono što smo rekli da smo htjeli napraviti. Rekli smo da smo htjeli promijeniti naš svijet. Rekli smo da smo htjeli zaštititi naš svijet. Rekli smo da smo ga htjeli učiniti boljim i sigurnijim mjestom, nismo li? Dobro, mi zaista još nismo napravili razliku, iako u mnogo čemu jesmo, ali ne ulazimo sada u to. 


Mi smo bili samo u našem treningu. Da, sada smo započeli početnu fazu naše operacije. Mnogi od vas će još uvijek čamiti u fazi treninga i to je u redu. Vi ćete dobiti pomoć izvan toga. 

Postoje mnogi drugi kanali koji vjeruju da kanaliziraju GFS, Zapovjedništvo Ashtar pa čak i Isusa i arhanđele, ali mi ćemo saznati da li doista jesu ili nisu. To je u redu, jer oni su bili izabrani da budu ono što ću nježno nazvati kao «poster djeca» ili naš novi pokret, pokret koji je sve to doista bio od samog početka. Slušajte sada i slušajte pažljivo. To je sve u vezi toga. 

To nije bila prijevara. To nije bila obmana. 

Vi ste bili prevareni, da, ali zbog vrlo važnog i vrlo dobrog razloga. 

Vi ga možete nazvati smutnja, i zapamtite, to je samo nadimak. 

Možete ih zvati zlo, a možete ih čak nazvati Iluminati i to može biti vrlo točno, ali zapamtite, postoji mnogo različitih skupina i frakcija u ovom svijetu a mi ne znamo tko je tko, tako zaboravite sve te nazive jer to ne pomaže ničemu. 

Vi ih samo možete zvati loši dečki. 

Da, nije tako jednostavno. Postoje loši dečki u ovom svijetu. Postoji niz vladinih agencija i postoje mnogi političari, zar ne? Vi stvarno ne znate tko je tko pa naprosto ih zaboravite za sada, to nije ono što je za nas važno. 

Slijedite sada vaše vlastito rasuđivanje. Zaboravite tu stvar vjere, za sada bilo kako. Želite li da pokažete vjeru? Imajte vjeru u sebe i vašeg bližnjeg. Vi možete vidjeti vaš odraz u ogledalu i možete vidjeti vašeg bližnjeg, uredu? Točno. Nitko od vas ne traži da bacite vašu Bibliju. Nitko ne traži od vas da prestanete vjerovati u vanzemaljce pune ljubavi, nitko od vas ne traži da odustanete od pokušaja stvaranja za sebe boljeg svijeta, ali upravo sada mi pokušavamo da sačuvamo svijet koji imamo. 

Ovo je za našu sigurnost. Ovo je za našu budućnost, i bez ovog programa kažem vam upravo sada kao vaš prijatelj i vaš brat da neće biti budućnosti za čovječanstvo, jer to je ono što se događa, i odbacite cijelu ovu šaradu da vam ja lažem ili da ste bili zavedeni ili prevareni. To je gotovo. Istina je na stolu. 

Slušajte, a to znači svi oni koji još nisu naučili da poštuju tuđe stavove. Mi vas trebamo, a vi znate o kome ja to govorim. Ja vas poštujem, i vi nam možete pomoći u našoj borbi, jer ćemo trebati snažnu luckastu staru kopilad poput vas, a vi znate kome ja to govorim.

Dakle, odbacite tu mržnju prema meni. Mi smo svi braća i sestre, i sve što trebamo učiniti je da surađujemo. Mi svi trebamo raditi zajedno da prođemo kroz to a sve to počinje poštujući jedni druge. Zapamtite, nitko ne sluša ono što imate za reći dok vi ne počnete poštovati druge. To je razlog zašto vas nitko nije slušao. Shvaćate? Dakle, krenimo. Ono o čemu ja ovdje govorim je ono što se događa u našem svijetu.  

Loši dečki, da, nije li to puno jednostavnije? Loši dečki, a vi ih možete zvati Iluminati i to je u redu, i ja ću se s tim složit, ali čak i među Iluminatima vjerojatno postoje oni koji ne žele ići dalje s ovim ludim planom, tako zapamtite također i to. Tako, to je ono što loši dečki žele da rade, i vjerujte mi da će to raditi ako se mi ne probudimo, obrazujemo se i to spriječimo. 

Njihov plan je da koriste radio signale, jednostavne svakodnevne obične radio signale koji dovode do vašeg auta i dovode do vašeg doma i dovode do vašeg Walkmana i iPoda i svega ostalog muziku, sportske prijenose, Haward Stern, te automehaničare i vaše jutarnje vožnje, i koriste ih za nešto drugo, nešto tako đavolje. 

Nešto tako uvrnuto, bolesno i ludo, i vjerujte mi, to se već dogodilo meni i već se dogodilo drugim kanalima koji misle da kanaliziraju Galaktičku Federaciju Svjetlosti i bilo kog drugog, i to će se dogoditi vama, zatim vašoj obitelji i svim vašim prijateljima i svakom pojedinom čovjeku na planetu koji je jedan od njih. 

Jedina razlika je da kad primite ove radio frekvencije, neće biti dobri momci koji nas bude i koji nas upozoravaju o ovom planu, to će biti loši dečki, i to je ono što je njihov plan. 

Zajedno povezani, i skriveni, ovi naizgled bezopasni radio valovi će kontrolirati mehanizme koji će potpuno i gotovo zaključati, zamrznuti, i kontrolirati vaš mozak, ostavljajući vas kao bespomoćne robote. Da. 

Možda mislite da je ovo ludo, ali ja vas pitam, što ćete reći nakon što vaši omiljeni kanali počnu vam govoriti istu priču, jer vam kažem upravo sada, ja sam bio prvi koji se probudio s hladnim snažnim šamarom u lice i to je učinjeno kroz ovih nekoliko posljednjih poruka. Ovi ostali kanali, koji su naši prijatelji i suigrači zapamtite, sada primate taj isti dar, i da, to je dar buđenja, obrazovanja. 

Mnogi od ovih kanala su bili izabrani da budu «poster djeca», a ja ću objasniti ovu metaforu svima vama. Poster dijete je netko tko je izabran da bude «faca» možete reći ili glasnogovornik moglo bi se reći ili uzor moglo bi se reći pokreta ili ideje. Pa što je ovaj pokret? To je otpor. Za one od vas koji nisu studirali povijest, i to je u redu, postojali su pokreti otpora u cijeloj povijesti ovog planeta. Čemu se mi opiremo? Mi se opiremo planu loših dečki da koriste ove radio signale da kontroliraju, a ja mislim potpuno kontroliraju, druga ljudska bića. Poslušaj to od nekoga tko je zapravo doživio ove radio valove. 

Evo što mi se dogodili jedne noći u Los Angelesu. Za one koji u ovo ne vjeruju, prekinite s tim. Ja sam vaš prijatelj. Da li doista mislite da ću vam otkriti ovu neugodnu priču ako vam ne pokušavam pomoći? Prekinite s tim. Svi mi ćemo biti pajdaši u jednom od stotine koncentracijskih logora koji su bili izgrađeni u ovoj zemlji i cijelom svijetu ako ne naučimo da radimo za postizanje zajedničkog cilja. To je ono što su bili ovi treninzi svjetloradnika. Shvaćate? 

Dakle, ovo je ono što mi se dogodilo jedne noći u Los Angelesu. Pokupio sam mog najboljeg prijatelja da izađemo na party. Ja sam završio s tim tamo, ali ne prije nego što je moj um preuzeo jednostavne radiovalove koji su najvjerojatnije potjecali od satelita ili radio tornja. Umjesto vožnje od preostalih dva do tri kolimetra do kuće moje djevojke, ja sam usporio moj auto i bez ikakvog razumijevanja zašto, skrenuo sam u mračnu uličicu usred noći. Tamo je stajao čovjek na sred uličice. Odvezao sam se do njega. Spustio sam moj prozor a da nisam znao ni što da mu kažem. Što biste rekli potpunom strancu na sredini mračne ulice usred noći? 

Pa ipak, bio sam spreman za početak razgovora s tom osobom. Glas u mojoj glavi, taj stvarno tihi glas, stvarno sam pomislio, da povjerujete nekim stvarima ponekad jer izgleda da te misli potječu iz vaše vlastite svijesti, rekao mi je, da ljudi, idemo, rekao mi je taj tip da je Isus. I ja sam to povjerovao. To nema nikakve veze s drogom ili alkoholom ili šizofrenijom ili bilo čim sličnim, tako odbacite to, milim. Moj um je bio kontroliran. 

Jasno i prosto. Vi to možete zvati utjecaj na pamet ako vam to ima više smisla, a to bi čak moglo biti i preciznije za reći. Udubimo se lagano u sve to, to je kontrola uma. I tada sam se odvezao dalje i ja pričam tu priču već četiri godine. Ali gotovo je s tim. Sada znam istinu. Ja sam školovan za to koliko je moćan i koliko je opasan ovaj program kontrole uma koji djeluje korištenjem jednostavnih radio signala, ali to time ne završava. 

Ja sam kanalizirao te poruke već više od 18 mjeseci.

Govorit ćemo više o tome svakog dana od sada jer ovo je naša misija, da li danas vjerovali u to ili ne, i to je u redu. Treba vam nekoliko dana da prebrodite šok da je ovo bio trening program za nas, ali samo se sjetite koliko je važan naš posao za čovječanstvo. Svi smo mi željeli biti svjetloradnici zar ne? Pa, ovdje je vaš pravi, vaš uistinu pravi zadatak. Svi ćemo početi dijeliti ovu informaciju o programu kontrole uma i o koncentracionim logorima koji su naše krajnje odredište ako ne uspijemo u našoj misiji.

Zaboravite sve stvari o Galaktičkoj Federaciji Svjetlosti. Zaboravite uzašašće, jer ćete vidjeti da 21 prosinca ništa se neće dogoditi, osim da će dan završiti i da će doći 22 prosinac i svi ćemo biti jedan dan i jedan korak bliži tim logorima, ako se ne probudimo. 

Mi ne možemo čekati da bude prekasno. Postoje pravi američki heroji vani koji će nam u tome pomoći. Možete ih zvati našim saveznicima, to je vrlo precizno, ali oni ne provode nikakva uhićenja zločinačke smutnje. To je također gotovo, i mnogi od vas to već vide. Ponekad kad se hoda kao patka i otrese se kao patka, to je patka, i da li to ne čini već takav osjećaj zašto nismo nikad vidjeli ili čuli o jednom stvarnom uhićenju članova smutnje? Zaboravite nekoliko bankara koji su bili uhićeni, oni su prekršili zakon i bili su jednostavno uhićeni od strane vlasti. To je sve. Događa se svaki dan. 

Postoje loši dečki vani i svi vi to znate zar ne? Vi znate da oni imaju plan zar ne? Vi znate da je njihov plan da nas sve kontroliraju zar ne? 

Sve to ostaje da se konačno vidi, kao što sam ja napokon vidio, da je ovo program koji podrazumijeva korištenje jednostavnih radio signala koji će vas kontrolirati kao zombije, baš kao što su oni kontrolirali osumnjičenika za pucnjavu u Coloradu i kao i sve druge tinejdžere revolveraše u ovoj zemlji, da. 

Može biti nekolicina koji su bili problematični tinejdžeri, ali shvatite da većina njih su jednostavno pod kontrolom uma, ili pod utjecajem na um, i to je razlika, to jest, razlika između kontrole uma i utjecaja na um je ono što nas može spasiti. 

Mi možemo biti u mogućnosti da porazimo ove pokušaje i ostanemo jaki i odbijemo te radio signale. 

Imamo li druge dokaze za ovaj program utjecaja na um izvan svih kanala Galaktičke Federacije Svjetlosti? Pobliže pogledajte gornju fotografiju. To je razlog zašto ovaj tip tako izgleda. On još uvijek doživljava radio signale koji mu prolaze kroz glavu. Pogledajte te oči. On je pod utjecajem na um.

Radio signali koji prolaze kroz moj mozak su isključeni, za sada, jer sam se školovao. Oni su se jednostavno odbili kad je bilo vrijeme da primim još jednu poruku. Nema više trikova. Nema više laži. Moje školovanje je završilo. 

Mnogi drugi kanali, a neću ih spominjati po imenu, bit će isto tako «upoznati», (a to znači da će im biti objašnjeno.) dakle, očekujte da čujete od tih drugih kanala jednog dana u vezi svega ovoga. To je vjerojatno ono što će dovesti mnoge od vas da vjeruju ovim riječima koje danas čitate, i to je fer. 

Sada ćete se morati upitati ljudi; «Zašto svi ti kanali u koje sam imao toliko povjerenja pričaju istu priču koju je Greg pričao? To je zato što su oni bili izabrani da budu poster djeca našeg novog pokreta otpora. Ovaj pokret treba ostati fokusiran na ovaj program kontrole uma. To je sve. Nemojte oslabiti, izviti ili smutiti našu misiju. To će samo biti igra u rukama loših dečki. 

Mi nismo sami u tome. Postoje moćne snage i one su na našoj strani. Ali je istina da one neće učiniti sve za nas, jer ne mogu učiniti sve za nas. One trebaju našu suradnju pa čak i našu pomoć. Vidite, postoji puno tih loših dečki i postoji puno ljudi koji se boje tih loših dečki i oni će učiniti taj prljavi posao za njih. Razumijete li što ja ovdje govorim zar ne? Svi mi trebamo postati jači odrastajući zajedno. Zato zaboravite sva ova upiranja prstom i prestanite sa tim uništavanjem mene i drugih kanala. Svi smo mi dio ovog pokreta otpora i mi smo svi na istoj strani. 

Dok sam primao te radio signale kroz glavu vjerovao sam svakoj nevjerojatnoj laži koju su mi ispričali; valobrani, cunamiji, replikatori hrane, uređaji za slobodnu energiju, mogućnosti karijere u galaktičkim zapovjedništvima i naravno, uzašašće. (Imajte svi na umu, mi vjerujemo da smo se inkarnirali s razlogom, a vi znate, da ja još uvijek vjerujem da je cijela ova civilizacija naša pozornica da dokažemo sebe, a mi ćemo ponuditi mnogo više nego što ovaj svemir ima za ponuditi nama kada sve bude gotovo. Pa hajmo pokazati ovom svemiru ono što smo mi napravili.) 

Moje pitanje je ipak, zašto ste svi vi vjerovali u ovo? Vi ste mi jednostavno vjerovali jer ste znali da ja vam nikad ne bih namjerno lagao. To je razlog zašto ovaj program utjecaja na um je takva prijetnja da treba biti shvaćen ozbiljno. 

Da li vam ovdje išta pada na pamet? Što sa svim onim kultnim vođama koji su vjerovali da čuju glas Boga u njihovim glavama i vodili druge tako daleko da zalutaju? Imajte na umu da; Ja mislim da je moguće kontrolirati cijelu populaciju upotrebom radio signala širokog pojasa, ili «široko pojasnih» radio signala, tako da nema lidera koji će biti potrebni da vode bilo koga. 

Napravit ću sporazum sa svima vama. Ako najpopularniji kanali ne počnu govoriti te iste riječi koje ste pročitali danas ovdje, rado ću priznati da sam bio u krivu, a vi nikada nećete čuti opet mene, koji je trebao već napraviti neke od vas vrlo sretnim. 

Loši dečki još nisu okrenuli signale za sve. Ali ja sam rekao da to dolazi. To je ono oko čega trebate biti zabrinuti. 

Dobri dečki koriste ove radio signale kako bi mi omogućili da shvatim taj proces, i omoguće mi da vjerujem što može biti, za neke, prilično nevjerojatno. Ali loši dečki ih nikada neće isključiti. Vi ćete hodati, čak i trčati cijelim putem preko cijele vaše države i otvoriti sebi vrata, i ući u jedan od tih koncentracijskih logora ako se mi ne budemo udružili i formirali otpor. 

Ja ću početi objavljivati fotografije svih tih logora na mojoj novoj stranici. Svi ćete to vidjeti, i ako mi ne vjerujete sada samo držite um otvoren, za sve druge kanale koje slušate da li će početi, možda uskoro, pričati vam iste priče koje vam ja govorim danas. 

Ja sam bio informiran o našoj novoj misiji, našoj pravoj misiji. Ja vas sada informiram. Naša misija je obavijestiti svakog pojedinog člana čovječanstva, ako je to ono što je potrebno, da je programiranje kontrole uma vrlo stvarna prijetnja i mi moramo poduzeti korake da se obranimo. 

A kontrola uma je jača krilatica riječi direktno, čak i ako je mnogo točnije reći utjecaj na um? Ovaj program kontrole uma koristit će jednostavne valove radio frekvencije koji mogu i koji će nas pretvoriti u zombije, robove, od šačice vrlo nastranih umova i vrlo lukavih umova koji vas ne vole i koji vas žele tretirati kao stoku, jer vas vide kao stoku i oni čak imaju svoje rančeve za stoku spremne za vas u obliku koncentracijskih logora. 

Niste bili prevareni, a niste se ni prevarili. Vama je učinjena usluga. Vi ste bili školovani da je ovaj program kontrole uma stvaran i da je vrlo učinkovit.  

Može li se itko od vas pogledati u ogledalo i reći sebi da ovaj program kontrole uma nije učinkovit? Da li svi vjerujete da dobivate debitnu karticu? 

Možda neki od vas neće, ali mnogi od vas vjeruju u projekt valobrana, replikatore hrane uređaje slobodne energije, a vi ste vjerovali u Galaktičku Federaciju Svjetlosti i u Zapovjedništvo Ashtar zar ne? Također ste vjerovali u uzašašće, zar ne? Pa, ja još uvijek vjerujem da ćemo svi uzaći nakon što umremo, i imajte na umu, ako se ne borimo protiv ovog programa kontrole uma koji dolazi, i ne isplivamo kao pobjednici, saznat ćete vrlo uskoro, da li je uzašašće stvarno ili ne, jer vi niste potrebni lošim dečkima i oni vas neće hraniti u tim kampovima i oni vam neće pružiti liječničku pomoć, a ja vam odmah kažem, jedan od tih logora drži oko 2 milijuna ljudi, on se nalazi na Aljasci, i ne postoje zatvoreni objekti. Shvaćate li što upravo kažem? Svi ćemo se smrznuti do smrti. A to je samo jedan od njihovih kampova. 

Žao mi je da ste se uplašili upravo sada. Oni koji dijele svoje poruke kroz mene su stvarni, iako pjesnički komad našeg obrazovanja je završen. Sada je vrijeme da ga okačite na brončani čavao, a to je metafora, što znači da je sada vrijeme da se uozbiljite i postanete pravi i da stojimo na našim dvjema nogama na zemlji. Svi smo mi naučili da nitko od nas ne zna ništa o višim dimenzijama koje nismo primili putem kanala, jesam li u pravu? To je razlog zašto smo dobili ovu lekciju. Mi trebamo shvatiti da sve te prazne riječi koje smo skupo platili, skupo ih platili od kanala koji su ih skupo platili jer su im jednostavno bili poslani radio signali u njihov mozak. Dakle, razumijete li gdje idem s ovim? Možda postoje sve te stvari vani u svemiru, a možda je to kako ćete xzaraditi poziciju u galaktičkom zapovjedništvu, ne znam, ali to ne smeta, jer ne dolazi sada, ali važna stvar je da znamo što je stvarno, a znamo da dolazi, zar ne? 


Loši dečki će uključiti ove radio signale, bilo da oni dolaze od satelita ili tornjeva, a vi i vaša obitelj će marširati kroz kućna vrata u svoj automobil i voziti ili čak hodati pola puta kroz vašu državu do najbližeg koncentracijskog logora i vi ćete otvoriti vrata, a tada ih možete zaključati za sobom, jer ćete imati malo ili nimalo snage da to kontrolirate. Uzmite to od mene. Moje ime je Greg Giles. Ja sam Greg Giles i ja ću objaviti ažurirane fotografije sebe i držati novine tako da možete vidjeti da sam to ja i da sam živ i zdrav. 

Nemojte se ljutiti. Cilj programa je bio da nam se pomogne. On nas je trebao probuditi i omogućiti nam da se pripremimo za taj dan, a čini se neizbježnim, kada ti loši dečki barem pokušaju poslati njihove radio signale koji će nas zaključati u zombi-stanje i prisiliti nas, a da vas podsjetim da nećete imati svoju vlastitu volju, vjerujte mi, da dobrovoljno marširamo u te logore. Vjerujte mi, ja sam vozio uličicom usred noći jer me nešto obuzelo gotovo kao demon, ali to nije bio demon. To je jednostavno radio signal koji preuzima vaš mozak.


Vjerujte mi. Bio sam tamo. Ja sam to doživio, i ne želim da itko od vas to doživi jer to je noćna mora. Dakle, pripremite se za šok svog života, kad svi vaši omiljeni kanali počnu govoriti iste riječi koje sam govorio vama. Dakle, hajmo se svi držati zajedno. Svima vama koji ste bili tako govorljivi o meni i Galaktičkoj Federaciji Svjetlosti, želim se ispovjediti. Čuo sam svaku riječ koju ste rekli i slažem se s većinom od njih. A vi znate o kome ja pričam. Kad ne biste bili tako pakosni cijelo vrijeme ja bih shvatio ranije, i ja bih rekao; «Hej, vidim što govorite i vjerovali ili ne, slažem se što kažete. I ja također vidim da se nešto smiješno ovdje događa. Ali vidite li kako ste me odvratili nazivajući me prevarantom ili lažljivcem i hajmo raditi zajedno sada. Ja sam vaš prijatelj. Ja vam ne lažem. 

Dakle, samo se sjetite da postoje vrlo snažne sile koje nam pomažu i pomažu nam da se zaštitimo, ali opet, ništa ne može biti zajamčeno. Ne brinite o tome tko je to. Vi tu nemate što izgubiti. Držite jedno oko na drugim kanalima koji izvještavaju ono što sam podijelio sa vama danas, a onda ćemo razgovarati o svemu tome kada se toga prihvatite mnogo ozbiljnije, jer vam se sigurno ne može zamjeriti za vaš skepticizam u ovom trenutku. Budite jaki prijatelji moji. Greg



Greg Giles Izvor: 

http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/whats-difference-between-colorado-html 



Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

2 komentara:

  1. Zar nije sramota Greg da se igras sa ljudima. Ovo je nezamisljivo. Ako si uopste ljudsko bice i malo humano i seriozno ovo ne bi uradio nikome. Ipak ja ti oprastam i neka je mili Bog sa tobom. Hvala ti Greg , hvala i volim te <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ono što mene jako nervira je što svi ti "kanali", "gurui", "Probuđeni" i kako se sve već nazivaju, neprestalno govore o loši dečkima, o katastrofama i prijetnjama, a uz sve to blebetanje isti su kao i naše političke vlasti-ne kažu ništa konktetno što se treba UČINITI, KAKO DJELOVATI i kako se ZAŠTITI od svega toga što govore. Npr. nekoliko puta je spomenuo konc.logore ali ništa o tome kako da to spriječimo. Sjediti i čekati Galaktičku Federaciju i dobre izvanzemaljce mi se čini. Što uopće konkretno znači držati se zajedno? Neka mi netko objasni.

    Mir i ljubav s Vama

    OdgovoriIzbriši

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda